obserwator-m
Forum VIP
Tak.Mam pytanie czy maksymalna ilosc typow bedzie pozwalala na typowanie wszystkich meczow polfinalow i gry o medale?
Tak.Mam pytanie czy maksymalna ilosc typow bedzie pozwalala na typowanie wszystkich meczow polfinalow i gry o medale?
No ja sie jeszcze chyba w ostatniej chwili zalapalem ???? Ale spokojnie moim zdaniem moga modyfikowac kursy napewno przed rozpoczeciem wystawia ponownie oferte ????a co robimy z takim fantem ze np. tak jak ja , na faze grupa oddalem 6 typow, by zostawic sobie 4 na polfinaly i finaly, a tu chyba unibet zablokowal mecz Ruskich. bo byl i nie ma juz ...
Wg mnie zaniżona linia, to nieregulaminowy typ, ale w takich kwestiach decyduje Redwitz...Mam nadzieje ze nie bedzie problemu z podliczeniem tego typu??
Śr-pt = 5 typów,Dlaczego nie ma mnie w tabeli?
U dołu tabeli jest napisane:Dlaczego nie ma mnie w tabeli?
Proszę Cię, walczyć o 50 zł..?:grin: Po prostu doboszowi zmieniałem na minus, więc dziwię się że Tobie mam zmienić na plus... Akurat ja w tych konkursach, w których pomagam, traktuję wszystkich jednakowo, tzn. regulaminowo, no ale tak jak pisałem Redwitz decyduje, mam zmienić, więc tak robię.jako taka ostra rywalizacje o te kilka zlotych
Nie pamiętam sytuacji z doboszem. Jak możesz to wklej link do tamtego posta.Analogicznie rozumiem, że mam się cofnąć do fazy grupowej i dodać punkty doboszowi, który też miał 150 za linię punktową ? Czy po prostu dobosz oszukiwał niby, a Koliberek się pomylił ?
http://forum.bukmacherskie.com/f335/piatek-24-06-2011-max-ilosc-typow-3-a-60755.html#post2280289
ciężko przejrzeć Ci 3 dni ?dlaczego jeszcze wczoraj w tabeli mialem 949 pkt a dzis mam 837?