Redbet dostal liste i to, ze nie ma jeszcze nagrod to zalezy od nich, nie od nas. Jedyne co mozemy zrobic, to ponowic informacje o przyznaniu nagrod. Nie ma powodow, zeby martwic sie, ze nie bedzie nagrod. To tylko kwestia czasu. My dokladamy staran, zeby wszystko bylo jak najszybciej.
Redbet dostal liste i to, ze nie ma jeszcze nagrod to zalezy od nich, nie od nas. Jedyne co mozemy zrobic, to ponowic informacje o przyznaniu nagrod. Nie ma powodow, zeby martwic sie, ze nie bedzie nagrod. To tylko kwestia czasu. My dokladamy staran, zeby wszystko bylo jak najszybciej.
Lista zostala wyslana, pozniej ponownie wystosowalismy przypomnienie. Dostalismy informacje, ze osoba odpowiedzialna za dopisywanie bonusow jest na urlopie do konca tygodnia. Staramy sie rozwiazac problem jak najszybciej, jednak pewne sprawy nie zaleza niestety od nas.
Lista zostala wyslana, pozniej ponownie wystosowalismy przypomnienie. Dostalismy informacje, ze osoba odpowiedzialna za dopisywanie bonusow jest na urlopie do konca tygodnia. Staramy sie rozwiazac problem jak najszybciej, jednak pewne sprawy nie zaleza niestety od nas.
Spoko przecież nie mam pretensji do was
Tylko to świadczy o ich firmie , skoro konkurs się skończył i zostały ogłoszone wyniki to po tygodniu spodziewałem się maxymalnie nagrody a tu już 2 tygodnie i nadal nic nie ma ????
Gdyby to było zależne od nas to pewnie wyglądałoby to inaczej.
Szkoda, że tyle to trwa, bo konkurs dawno zamknięty.
Wiadomo, że każdy chciałby mieć nagrodę już na koncie, ale z drugiej strony ta nagroda nie przepadnie.
Pomimo ciężkich warunków - 11xwygrana po kursie m.in. 2.00 udało się wypłacić (trwało to dzień) na Skrilla ???? Ciekawe czy tylko mi udało się obrócić nagrodę i wypłacić czy takich szczęściarzy było więcej ?