pawcio1991
Użytkownik
PodbijamDostał już ktoś wygraną na Red Bet ?! :>
Bo u mnie nadal nic nie ma
Rozumiem że nagród na Red Beta jednak nie będzie ?
I zostaje ta jedna ze skrilla ?
PodbijamDostał już ktoś wygraną na Red Bet ?! :>
Bo u mnie nadal nic nie ma
Redbet dostal liste i to, ze nie ma jeszcze nagrod to zalezy od nich, nie od nas. Jedyne co mozemy zrobic, to ponowic informacje o przyznaniu nagrod. Nie ma powodow, zeby martwic sie, ze nie bedzie nagrod. To tylko kwestia czasu. My dokladamy staran, zeby wszystko bylo jak najszybciej.
Ok to czekamyRedbet dostal liste i to, ze nie ma jeszcze nagrod to zalezy od nich, nie od nas. Jedyne co mozemy zrobic, to ponowic informacje o przyznaniu nagrod. Nie ma powodow, zeby martwic sie, ze nie bedzie nagrod. To tylko kwestia czasu. My dokladamy staran, zeby wszystko bylo jak najszybciej.
I to są te 48 godziny ? :grin:Kasę na Skrill wszyscy już mają na kontach.
Lista do Redbet została dzisiaj wysłana. Do 48h powinni konta zasilić.
Lista zostala wyslana, pozniej ponownie wystosowalismy przypomnienie. Dostalismy informacje, ze osoba odpowiedzialna za dopisywanie bonusow jest na urlopie do konca tygodnia. Staramy sie rozwiazac problem jak najszybciej, jednak pewne sprawy nie zaleza niestety od nas.I to są te 48 godziny ? :grin:
Ode mnie możecie przekazać że niech się pocałują w dupę , uboga oferta + widzę duże poszanowanie klienta
Spoko przecież nie mam pretensji do wasLista zostala wyslana, pozniej ponownie wystosowalismy przypomnienie. Dostalismy informacje, ze osoba odpowiedzialna za dopisywanie bonusow jest na urlopie do konca tygodnia. Staramy sie rozwiazac problem jak najszybciej, jednak pewne sprawy nie zaleza niestety od nas.