możliwe, że były jakieś testy i przez przypadek ktoś zamknął i zapomniał otworzyć. Już jest wszystko ok, można typować. Przepraszam za niedogodności.Dlaczego temat z typami na 17-20 listopada (6. kolejka) jest zamknięty?
dodać można, ale nic Ci on nie da, ponieważ żeby otrzymać dodatkowe punkty kupon musi być puszczony minimum za 11 zł (1 pkt) lub 22 zł (2 pkt.) i zawierać co najmniej 2 zdarzenia z danej kolejki, Ty puściłeś Eksperta za 5 zł, więc punkty się nie należą.https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=Mzk5MDE3NzIwNzEzODkwMDqM/PW5zLDA/fKlzSU=&preview=hide_code&live=0
Mozna dodac link do moich typów? bo dawałem post 2tyg temu a kupon zrobiłęm wczoraj bodajze
A dobra nie doczytaleem ???? moze jeszcze coś wyślędodać można, ale nic Ci on nie da, ponieważ żeby otrzymać dodatkowe punkty kupon musi być puszczony minimum za 11 zł (1 pkt) lub 22 zł (2 pkt.) i zawierać co najmniej 2 zdarzenia z danej kolejki, Ty puściłeś Eksperta za 5 zł, więc punkty się nie należą.
faktycznie, przez przypadek musialem Cię pominąć, już dopisane, w nowej tabeli po tej kolejce będą już normalnie ujęte w Twoim zestawieniu, dzięki za zwrócenie uwagi.mam niedoliczone punkty za 6 kolejkę - 13 punktów, proszę o dopisanie.
do mnie, ale nie ma potrzeby, ponieważ wszystkie osoby, które wygrały w ostatniej kolejce oraz w klasyfikacji generalnej wygrywały już we wcześniejszych kolejkach, więc ich loginy z fortuna już posiadam i zostały już one przekazane.Gdzie wysyłamy dane