Z regulaminu:Wstawilam analizę meczu Korona-Lech ,ale jak zwykle nie tak jak trzeba ,bo zamiast do moich typow jest na końcu 3 kolejki.Do końca sezonu mam nadzieje ze się naucze poprawnie wpisac ,bo na razie co kolejka cos namieszam
Zawsze jak wrzucasz typy przed pierwszym meczem, to najlepiej mieć już wtedy napisaną analizę i od razu ją dodać do postu, teraz już nic nie możesz zrobić. Sam się na tym dwa tygodnie temu przejechałem, że chciałem poprosić w tym temacie o dodanie kuponu, który zagrałem w sobotę dopiero, ale no regulamin mnie trzyma. Z jednej strony to dziwne, że już trzeba wcześniej zagrać kupon na weekend np. Z ekstraklasy, z drugiej strony jest to sprawiedliwe, bo mogłoby dojść do sytuacji, kiedy np. W niedzielę widzę, że mam duże szanse wygrać, to wpłacam do Fortuny i gram za 22zł, mam dodatkowe punkty, które decydują o mojej wygranejprośby o poprawienie typów/dodanie analizy lub nazwy bukmachera będą uwzględniane do czasu rozpoczęcia pierwszego meczu z danej kolejki.
okZ regulaminu:
Zawsze jak wrzucasz typy przed pierwszym meczem, to najlepiej mieć już wtedy napisaną analizę i od razu ją dodać do postu, teraz już nic nie możesz zrobić. Sam się na tym dwa tygodnie temu przejechałem, że chciałem poprosić w tym temacie o dodanie kuponu, który zagrałem w sobotę dopiero, ale no regulamin mnie trzyma. Z jednej strony to dziwne, że już trzeba wcześniej zagrać kupon na weekend np. Z ekstraklasy, z drugiej strony jest to sprawiedliwe, bo mogłoby dojść do sytuacji, kiedy np. W niedzielę widzę, że mam duże szanse wygrać, to wpłacam do Fortuny i gram za 22zł, mam dodatkowe punkty, które decydują o mojej wygranej
WAŻNE:
* prośby o poprawienie typów lub nazwy bukmachera będą uwzględniane do czasu rozpoczęcia pierwszego meczu z danej kolejki.
* prośby o dodanie analizy / kuponu można pisać w odpowiednim temacie najpóźniej do czasu rozpoczęcia 5 meczu w danej kolejce, wyjątkiem są kolejki, gdy wszystkie mecze rozpoczynają się o jednej godzinie, wtedy ewentualne prośby będą rozpatrywane przed pierwszym spotkaniem
Tak przy okazji w podsumowaniu kolejki nr 2 proszę poprawić 21 ptk zamiast 20 ptk.Tabelę dodam jutro.
Już jest poprawione od zeszłego tygodnia ????Tak przy okazji w podsumowaniu kolejki nr 2 proszę poprawić 21 ptk zamiast 20 ptk.
Na koniec może być na wagę złota ????