>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niezgodności...

Status
Zamknięty.
mc11 0

mc11

Użytkownik
Hmm pewnie to już za późno i tak juz musi zostać ale zauważyłem dzis że w grupie D terminarz jest nieco zepsuty, tzn. w 1 i 3 kolejce grałem z Fracek; pojedynek między mihi i jaruone - jest zarówno w 1 jak i 6 kolejce; a osobiście sam nie mam pojedynku z jaruone. Pewnei w wyniku tego wystepoują dalsze pomyłki

ted 12,8K

ted

Forum VIP
OK.
W 1 kolejce pomyliłem sie. Zmieniłem ze ty grałes z jaruone, a fracek z mihi.
W tej sytuacji został troche pokrzywdzony Fracek który wygrał z Toba a tak to przegrywa z mihi, jednak nie powinniem miec zastrzezen gdyz tak naprawde grajac z mihim by przegrał. Mam nadzieje ze jasno sie wyraziłem :p
Dziwi mnie tylko ze dopiero teraz to zgłaszasz anie przy 3 kolejce gdy drugi raz znim grałes

jaruone 0

jaruone

Użytkownik
drobna literówka w datach kolejek grupy D- np. 6 kolejka - 02.11 zamiast 02.12. Drobiazg, ale kogoś &quot;zakręconego&quot; może zmylić ;)

F 0

frajer13

Użytkownik
W grupie B jeden z uczestników konkursu został zdyskwalifikowany, w związku z tym mam pytanie czy w pozostałych kolejkach pozostali gracze grający z tym delikwentem podają dalej typy czy jest to jakoś inaczej regulowane ponieważ nic nie znalazłem na ten temat w regulaminie

fracek 11

fracek

Użytkownik
OK.
W 1 kolejce pomyliłem sie. Zmieniłem ze ty grałes z jaruone, a fracek z mihi.
W tej sytuacji został troche pokrzywdzony Fracek który wygrał z Toba a tak to przegrywa z mihi, jednak nie powinniem miec zastrzezen gdyz tak naprawde grajac z mihim by przegrał. Mam nadzieje ze jasno sie wyraziłem :p
Dziwi mnie tylko ze dopiero teraz to zgłaszasz anie przy 3 kolejce gdy drugi raz znim grałes
Nieszkodzi...wybaczam. W koncu i tak wwyjde z grupy;P pozdro

ted // i to mi sie podoba :spokodfhgfh:

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
Grupa B
strona 3, kolejka7, post bam14. (ostatni)
w 1. typie oczywiście miało być 1X.

przepraszam za kłopot. :spokodfhgfh:

ted // poprawione

michal1090 1,7K

michal1090

Użytkownik
w dzisiejszym poscie przez przypadek nie wiem jakim cudem dodałem dwa takie same mecze :
03/12/2009 18:30 Stjernen v Sparta Sarpsborg : 2 @ 1.90
03/12/2009 18:00 Stjernen v Sparta Sarpsborg (ML) : 2 @ 2.05
w drugim przypadku chodzilo o HC&#39;05 B.Bystrica co można zauważyć po kursie i godzinie rozpoczęcia,proszę o anulowanie rzecz jasna tego typu a Sparta zostaje normalnie na 2 bo się zgadza.
Przepraszam za zamieszanie
Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom