No......nieźle palicie gume... już są podawane typy na 4 kolejke a tu nawet 2 nie podliczona
Jaki moderator, taka odpowiedź... na poziomie. Jak ktoś się zobowiązał do podliczania, to niech to zrobi, choćby te 2 kolejki...No......
Zadzwoń do mojej mamy na skargę.
Jaki zarzut, taka reakcja..Jaki moderator, taka odpowiedź... na poziomie. Jak ktoś się zobowiązał do podliczania, to niech to zrobi, choćby te 2 kolejki...
Prosiłbym o wymazanie mojego typu Neftehimik Niznekamsk v Lada Togliatti 1 |1.55 , gdyż mój rywal postawił go przede mną a ja nie zauważyłem , jeśli można proszę o zmianę na Neftehimik Niznekamsk v Lada Togliatti (under/over 4.5) 2 |1.454 kolejka
30.11.2009
matiq - Kielek66
30/11/2009 04:05 Vancouver v San Jose 1 |2.35
30/11/2009 19:00 Rogle v Luleå 1 |2.15
30/11/2009 14:00 Barys Astana v Sibir Novosibirsk (under/over 5,5) 2 |1.85
30/11/2009 10:00 Amur Khabarovsk v Avangard Omsk (under/over 5,5) 1 |1.70
30/11/2009 17:00 Neftehimik Niznekamsk v Lada Togliatti 1 |1.55
Ako: 24,62
Buk:Sportingbet
Dzięki za zrozumienie.Może ja wtrące swoje 2grosze.Dyskusja powstała z tego powodu,że nie ma jakiegoś z góry narzuconego schematu rozliczania poszczególnych kolejek,czyli chodzi o to,że najlepiej dla Moderatorów,jak i dla nas,było by rozliczać każdą kolejke na bieżąco,ale nie każdy ma na to czas,więc jak już napisał Jaruone,to też ludzie i muszą mieć coś dla siebie a nie tylko FB i FB...więc zawsze z ktorejś strony,choćby nie wiem jak było,pojawi się to "ale" Więc nie ma co narzekać,tylko wziąć i samemu sobie podliczyć swoje typy i już będzie wiadomo jak "mi" idzie.
Będzie się liczyła suma ,jak co roku... Grupa A i B podliczona 3 kolejka,tabelkę jutro uzupełnię.jeśli mialbym coś od siebie wtrącić, to tak naprawdę teraz owe wyniki nie są nam przecież koniecznie potrzebne... liczenie i patrzenie na innych zacznie sie po 7 kolejce i to wtedy osoby podliczające powinny w miarę możliwości sporządzać dane
a tak z innej bajki - dziwie się że w przypadku równej ilości punktów będzie się liczył iloczyn AKO a nie jego suma, bo liczby wyjdą horrendalnie wysokie (ja np mam ponad 1400 po trzech dniach...)
Ted już to zrobił :]Leon92mielonk ,niestety nie mogę zmienić typów,trzeba patrzeć co przeciwnik typuje.Pozdrawiam.
Ja poprawię na ten typ co był ,Ted mógł nie wiedzieć.Pozdrawiam.Ted już to zrobił :]
Ale fakt faktem to już kolejny post, gdzie gracz podaje taki sam typ jak przeciwnik i tak jakby nigdy nic prosi o zamianę tego typu. Wydaje mi się, że w poprzednich edycjach o poprawkach nie było mowy...