>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niezgodności...

Status
Zamknięty.
assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Jaki moderator, taka odpowiedź... na poziomie. Jak ktoś się zobowiązał do podliczania, to niech to zrobi, choćby te 2 kolejki...
Jaki zarzut, taka reakcja..
Proste.

My będziemy zapieprzać jak jakieś roboty, a wy po 4 kolejkach powiecie:

&quot;oooo... nie mam szans na wyjście z grupy, to mam w dupie konkurs&quot;.
No a chyba jak ktos się zobowiązał do grania, to niech gra przynajmniej te kolejki w grupie, nie?
Nie odpowiadaj.
Koniec off-topu.

jaruone 0

jaruone

Użytkownik
Ludzie pracują, chcą obejrzeć mecz w tv, pożyć trochę z dala od tematów sportowo - bukmacherskich itd.Może nie starczyć czasu na podliczenie. W grupie D nie ma żadnej kolejki podliczonej, tez chciałbym wiedzieć jak mi idzie na tle innych, ale nie ma co robić zamieszania - jak ktoś znajdzie czas to podliczy. Poza tym jaki problem chwycić za kalkulator i podliczyć siebie i przeciwnika?? Wtedy wiem, czy wygrałem czy nie. A jak idzie reszcie?? Patrzę na siebie a nie na peleton (czy liderów jeśli to ja jestem w peletonie). A że gramy dzień po dniu, a mecze NHL są nad ranem stąd pojawia się już 4 kolejka. Proste i logiczne.

kielek66 0

kielek66

Użytkownik
Grupa E
4 kolejka
30.11.2009
matiq - Kielek66

30/11/2009 04:05 Vancouver v San Jose 1 |2.35
30/11/2009 19:00 Rogle v Luleå 1 |2.15
30/11/2009 14:00 Barys Astana v Sibir Novosibirsk (under/over 5,5) 2 |1.85
30/11/2009 10:00 Amur Khabarovsk v Avangard Omsk (under/over 5,5) 1 |1.70
30/11/2009 17:00 Neftehimik Niznekamsk v Lada Togliatti 1 |1.55
Ako: 24,62
Buk:Sportingbet
Prosiłbym o wymazanie mojego typu Neftehimik Niznekamsk v Lada Togliatti 1 |1.55 , gdyż mój rywal postawił go przede mną a ja nie zauważyłem , jeśli można proszę o zmianę na Neftehimik Niznekamsk v Lada Togliatti (under/over 4.5) 2 |1.45
Ako: 23,04
Z góry dzięki i sory za błąd

ted // gotowe

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Może ja wtrące swoje 2grosze.Dyskusja powstała z tego powodu,że nie ma jakiegoś z góry narzuconego schematu rozliczania poszczególnych kolejek,czyli chodzi o to,że najlepiej dla Moderatorów,jak i dla nas,było by rozliczać każdą kolejke na bieżąco,ale nie każdy ma na to czas,więc jak już napisał Jaruone,to też ludzie i muszą mieć coś dla siebie a nie tylko FB i FB...więc zawsze z ktorejś strony,choćby nie wiem jak było,pojawi się to &quot;ale&quot; Więc nie ma co narzekać,tylko wziąć i samemu sobie podliczyć swoje typy i już będzie wiadomo jak &quot;mi&quot; idzie.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Może ja wtrące swoje 2grosze.Dyskusja powstała z tego powodu,że nie ma jakiegoś z góry narzuconego schematu rozliczania poszczególnych kolejek,czyli chodzi o to,że najlepiej dla Moderatorów,jak i dla nas,było by rozliczać każdą kolejke na bieżąco,ale nie każdy ma na to czas,więc jak już napisał Jaruone,to też ludzie i muszą mieć coś dla siebie a nie tylko FB i FB...więc zawsze z ktorejś strony,choćby nie wiem jak było,pojawi się to &quot;ale&quot; Więc nie ma co narzekać,tylko wziąć i samemu sobie podliczyć swoje typy i już będzie wiadomo jak &quot;mi&quot; idzie.
Dzięki za zrozumienie.

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
jeśli mialbym coś od siebie wtrącić, to tak naprawdę teraz owe wyniki nie są nam przecież koniecznie potrzebne... liczenie i patrzenie na innych zacznie sie po 7 kolejce i to wtedy osoby podliczające powinny w miarę możliwości sporządzać dane ;)
a tak z innej bajki - dziwie się że w przypadku równej ilości punktów będzie się liczył iloczyn AKO a nie jego suma, bo liczby wyjdą horrendalnie wysokie (ja np mam ponad 1400 po trzech dniach...)

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
jeśli mialbym coś od siebie wtrącić, to tak naprawdę teraz owe wyniki nie są nam przecież koniecznie potrzebne... liczenie i patrzenie na innych zacznie sie po 7 kolejce i to wtedy osoby podliczające powinny w miarę możliwości sporządzać dane ;)
a tak z innej bajki - dziwie się że w przypadku równej ilości punktów będzie się liczył iloczyn AKO a nie jego suma, bo liczby wyjdą horrendalnie wysokie (ja np mam ponad 1400 po trzech dniach...)
Będzie się liczyła suma ,jak co roku... Grupa A i B podliczona 3 kolejka,tabelkę jutro uzupełnię.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Ciekawą sytuację miałem w grupie B.

Homel -wojtek_odra nt :0 (0-1) I

Homel nie typował ,wojtek_odra typował,lecz trafił okrągłe zero,w takim przypadku uznałem zwycięstwo wojtka_odry ,a Homel otrzymał zgodnie z regulaminem -1pkt.

Leon92mielonk ,niestety nie mogę zmienić typów,trzeba patrzeć co przeciwnik typuje.Pozdrawiam.

mefisto88 232

mefisto88

Użytkownik
Leon92mielonk ,niestety nie mogę zmienić typów,trzeba patrzeć co przeciwnik typuje.Pozdrawiam.
Ted już to zrobił :]
Ale fakt faktem to już kolejny post, gdzie gracz podaje taki sam typ jak przeciwnik i tak jakby nigdy nic prosi o zamianę tego typu. Wydaje mi się, że w poprzednich edycjach o poprawkach nie było mowy...

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Ted już to zrobił :]

Ale fakt faktem to już kolejny post, gdzie gracz podaje taki sam typ jak przeciwnik i tak jakby nigdy nic prosi o zamianę tego typu. Wydaje mi się, że w poprzednich edycjach o poprawkach nie było mowy...
Ja poprawię na ten typ co był ,Ted mógł nie wiedzieć.Pozdrawiam.

W 38

wojtek_odra

Użytkownik
W tabeli grupy B jak i podliczeniu spotkania Frajer13 -wojtek_odra 0 : 3,47 (1-0)I jest błąd. Psize 1-0 dla Frajer13, a powinno być 0:1, w tabeli również ja mam 3 punkty, a Frajer13 6 punktów, a powinno być na odwrót.
Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom