>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niezgodności...

Status
Zamknięty.
szopcio 0

szopcio

Użytkownik
klikneło mi się przyadkowo, proszę o dodanie jeszcze NY Rangers @ Tampa Bay 1 ML 1.91 i AKO : 72.34 i jeszcze Bukmacher : Sportingbet, z góry dziękuje :)

ted // gotowe

other 60

other

Użytkownik
Mógłby któryś z modów napisać terminarz dla grupy H , bo to wstrzymuje całą grę , a typujemy codziennie. ;)

other 60

other

Użytkownik
W czwartej kolejce jest błąd, ponieważ dwukrotnie został wpisany inter , a mnie nie uwzględniono. Proszę o poprawę;) Grupa H.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Grupy A i B podliczone ,w razie niejasności PW do mnie.Dodałem do regulaminu jeden maleńki szczegół z poprzednich edycji ,który w tej nam umknął.
3 razy nie podanie typów w grupie,automatyczne wykluczenie z konkursu.

F 0

frajer13

Użytkownik
moj typ w meczu 28/11/09 02:05 Nashville - St. Louis over 5.0 1.80 rozliczony jest błednie powinien byc minus i ako trafione zamiast 3.51 powinno byc 1.952.

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
W swoich typach na dzień dzisiejszy podałem złą datę spotkań (29 listopada zamiast 28 ) Jeśli to możliwe proszę o zmianę.

By Ass: zrobione.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Panowie ,zeby nie było nieporozumień,nie ma mozliwości stawiania cwaniackich typów z cyklu przeciwnik daje 2 ,ja zapodam 2ML.Pisane o tym było w poprzednich konkursach hokejowych a niektórzy zapewne będą chcieli tak zakombinować.Dopisze ten podpunkt w regulaminie.

Wpis Vadera z poprzedniej edycji.

KOMUNIKAT
Jeden z uczestników konkursu poruszył wątek na PW &quot;typowania pod rywala&quot;.
Dla przykładu:
Rywal podał 5 typów. 2 przegrane które grały wcześniej.
A kolejne 3 to np.
Kalpa, Jokerit, Espoo wszystko reg. czas.
Rywal podaje te same mecze tylko MoneyLine lub podwójną szansą. Czyli bardziej się asekuruje. Będziemy uznawać to jako 0 za takie typy. Bo jest to powiedzmy &quot;typowanie pod rywala&quot;.
A nie chodzi o taką rywalizację.

Dopuszczalne jest granie:
rywal typ: 1, a ja x2,
rywal remis a ja 2 ML czy rywal 1 ML a ja 2 ML ( które częsciowo się pokrywa).
Mam nadzieję, że jest to zrozumiałe.
Nie można tak typować aby była to asekuracja przy typach rywala.

inter 5

inter

Użytkownik
grupa H omyłkowo zamiast typu na Zurich postawiłem 1 na Ambri, oczywiście kurs jest adekwatny do typu na Zurich, więc prosiłbym o poprawę.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Grupy A i B podliczone,zrobiłem pseudo tabelki tych grup,proszę o pomoc te osoby które potrafią robić proste tabelki .Uwzgledniłem tylko zwycięstwa,remisy,porażki oraz pkt.Przy jednakowej liczbie pkt będziemy brali pod uwagę liczbę trafionych typów oraz AKO,narazie nie ma sensu ich liczyć ,gdyż jest to czasochłonne.Pozdrawiam fox71. W razie pomyłek proszę o PW.

marvel90 0

marvel90

Użytkownik
Witam! Troszkę post mi się zepsuł, w polu edycji wyglądało wszystko normalnie , a po wciśnięciu entera wszystko zbiło się w jeden teks, prosiłbym o usunięcie pierwszego mojego postu z dnia dzisiejszego Grupa H Pozdrawiam, przepraszam za kłopot ;)

/zrobione

tekus21 0

tekus21

Użytkownik
grupa F
kolejka 3
para Pietaszek89- Tekus21
29/11/2009 19:30 Eisbaren Berlin v Adler Mannheim 1 @ 1,909
proszę o usunięcie tego typu (nieprawidłowa data)
pozostałe 4 AKO:
11,19

matiq 1

matiq

Użytkownik
Grupa E, post 23.
Może ktoś dać enter po matiq-Kielek66 bo przy dodawaniu posta się połączyło i brzydko wygląda ????
Grzecho // ok.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom