>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niezgodności...

Status
Zamknięty.
brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Widzę,że jutro też zbytnio nie ma wyboru....8 Spotkań NHL i po jednym spotkaniu w Mestis i NLA B,Typy będą więc trochę loteryjne i może dobrym rozwiązaniem,było by zrobić rownież jutro dzień przerwy,pomimo że 95% się ze mną nie zgodzi to wychodzę z taką inicjatywą.Pzdr!

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Widzę,że jutro też zbytnio nie ma wyboru....8 Spotkań NHL i po jednym spotkaniu w Mestis i NLA B,Typy będą więc trochę loteryjne i może dobrym rozwiązaniem,było by zrobić rownież jutro dzień przerwy,pomimo że 95% się ze mną nie zgodzi to wychodzę z taką inicjatywą.Pzdr!
Inicjatywa ,inicjatywą typujemy jutro normalnie.Pozdrawiam fox71.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
remis w danej kolejce 1/16 oznacza po punkcie dla każdego z zawodników, tak? zastanawiam się jak to potraktujecie... ????
Panowie przy remisie tylko w meczach piłkarskich ,hokejowych jest podział pkt .W konkursie bez punktów czyli 0-0,dlaczego ktoś ma otrzymywać 1 pkt za remis?Koniec tematu pozdrawiam

kucharz_tm 7

kucharz_tm

Użytkownik
prosiłbym o poprawienie mojego postu (numer 28 - 2 kolejka)
w meczu : Hannover Scorpions v Straubing Tigers 1 @ 1,50 --- kurs wynosi 1,55
a zarazem całe ako: 21,85
dziękuje.
ted // ok

n3r0 632

n3r0

Użytkownik
Ja ponawiam pytanie radzio_xp. Skoro w naszym spotkaniu padł remis, czyli nie dopisuję się nam żadne punkty, więc nadal pozostaje wynik 1-0. Gramy do trzech zwycięstw. Czyli rozumiem, że będziemy mieli jedną dodatkową kolejkę na typowanie, czy gramy do dwóch wygranych (tak jakby &quot;straciliśmy&quot; jedną kolejkę typów przez ten remis??).

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
AKO drugiej rundy podliczone, wyniki w parach drugiej rundy wpisane.
&gt;&gt;&gt; LINK
Gdyby ktoś zauważył błędy to pisać na PW do któregoś z moderatorów konkursu.

jaruone 0

jaruone

Użytkownik
Mam pytanie i prośbę - prośba dotyczy zakładania wcześniej tematu tak aby gracze wiedzieli czy gramy czy nie danego dnia (nie każdy ma możliwość wejść koło 22 i sprawdzać na bieżąco) - gdyby nie dzisiejsza bezsenność przeoczyłbym kolejkę na NHL i musiał jakiś niższe ligi skandynawskie po beznadziejnych kursach grać.
Pytanie zaś dotyczy dziwnych linii bramkowych w sportingbet i &quot;cudowania&quot; - spieszyłem się z typami (i tak na Pittsburgh - Philies nie zdążyłem) więc nie wczytałem się dokładnie co stawiam. A mianowicie w niektórych meczach zamiast &quot;standardowej&quot; linii 5.5 jak w meczu Nashville czy Minnesoty jest 5 lub 6.
Przy meczu St Louis v Calgary jest under/over 5 i wspomniane że przy 5 zwrot kasy ale uwzględniają dogrywkę, zaś przy Colorado v Washington mamy under/over 6 i nie pisze nic.
Co prawda mogłem pomyśleć i ogarnąć, że taki typ przy 5 czy 6 to zwrot ale z tą dogrywką mnie załatwili (wydawało mi się że 99% tego typu zakładów zawieranych jest na regulaminowy czas gry) - zważywszy że przy COL - WAS nic nie napisali jest to cios poniżej pasa dla stawiającego ;) (mam screena jakby co).
Jak będziecie te typy rozliczać - szczególnie to nieszczęsne COL - WAS przy którym nie ma wzmianki z czym się to je ?? (mam nadzieję że padnie wynik rozwiewający wątpliwości)
ps. dołączę do grona narzekających na hokejową ofertę sportingu - jest możliwość by przyszłą edycję patronatem objął bukmacher mający lepszą ofertę i poważniej traktujący hokej ??
Fakt - chwała im za to że za sponsorowali nagrody dla zwycięzców, ale czasem chcąc zagrać np. NHL i DLH które grają jednego dnia na łącznym &quot;kuponie&quot; powstrzymuję się siłą woli od face palmów ;) - oferta NHL i jakiejś 2 fińskiej jest dzień wcześniej, 2 austriackiej jna 2 dni wprzód, a taką DLH dorzucą rano jak sobie przypomną &quot;aaa Germańce chyba za 5 godzin coś będą grać&quot;.
Niedługo wymyślą &quot;a dajmy linię 6, tylko napiszmy lub nie że dotyczy to 2 pierwszych tercji&quot; - wiem marudzę, ale wkurzyli mnie ;)

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Wyciąg z zasad rozliczania NHL na stronie Sportingbet.

NHL Hokej

Zakłady Totals
Liczby następujące po słowach under i over w kolumnie Total to total line. Klienci wnoszą zakłady na to, że łączna suma goli zdobyta przez obie drużyny w spotkaniu będzie powyżej (over) lub poniżej (under) wyszczególnionej granicy. Wyniki z dogrywek są wiążące dla zakładów total.

Wystarczy tylko poszukać.Kazdy buk ma zasady na daną dyscyplinę,dogrywkę na NHL do rozliczenia końowego linii o/u dolicza również Betsafe oraz bodajże Bet365.

jaruone 0

jaruone

Użytkownik
dzięki fox71 - w sumie racja - regulamin i trzeźwe myślenie (w środku nocy i z goniącym czasem o takowe trudno ;) ) - każdy buk ma swoje własne zasady.
po prostu mam przyzwyczajenia z innych firm bukmacherskich.
inna sprawa, że ich oferta jest słaba - ale rozumiem, że Wy często macie ograniczony wpływ na to kto zechce dać nagrody, więc nie mam żadnych pretensji, tylko wyrażam nadzieję, że może Sportingbet popracuje nad ofertą lub trafi się bardziej &quot;hokejowy&quot; buk w przyszłej edycji.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom