Mam pytanie i prośbę - prośba dotyczy zakładania wcześniej tematu tak aby gracze wiedzieli czy gramy czy nie danego dnia (nie każdy ma możliwość wejść koło 22 i sprawdzać na bieżąco) - gdyby nie dzisiejsza bezsenność przeoczyłbym kolejkę na
NHL i musiał jakiś
niższe ligi skandynawskie po beznadziejnych kursach grać.
Pytanie zaś dotyczy dziwnych linii bramkowych w sportingbet i "cudowania" - spieszyłem się z typami (i tak na Pittsburgh - Philies nie zdążyłem) więc nie wczytałem się dokładnie co stawiam. A mianowicie w niektórych meczach zamiast "standardowej" linii 5.5 jak w meczu Nashville czy Minnesoty jest 5 lub 6.
Przy meczu St Louis v Calgary jest under/over 5 i wspomniane że przy 5 zwrot kasy ale uwzględniają dogrywkę, zaś przy Colorado v Washington mamy under/over 6 i nie pisze nic.
Co prawda mogłem pomyśleć i ogarnąć, że taki typ przy 5 czy 6 to zwrot ale z tą dogrywką mnie załatwili (wydawało mi się że 99% tego typu zakładów zawieranych jest na regulaminowy czas gry) - zważywszy że przy COL - WAS nic nie napisali jest to cios poniżej pasa dla stawiającego
(mam screena jakby co).
Jak będziecie te typy rozliczać - szczególnie to nieszczęsne COL - WAS przy którym nie ma wzmianki z czym się to je ?? (mam nadzieję że padnie wynik rozwiewający wątpliwości)
ps. dołączę do grona narzekających na hokejową ofertę sportingu - jest możliwość by przyszłą edycję patronatem objął bukmacher mający lepszą ofertę i poważniej traktujący
hokej ??
Fakt - chwała im za to że za sponsorowali nagrody dla zwycięzców, ale czasem chcąc zagrać np.
NHL i DLH które grają jednego dnia na łącznym "kuponie" powstrzymuję się siłą woli od face palmów
- oferta
NHL i jakiejś 2 fińskiej jest dzień wcześniej, 2 austriackiej jna 2 dni wprzód, a taką DLH dorzucą rano jak sobie przypomną "aaa Germańce chyba za 5 godzin coś będą grać".
Niedługo wymyślą "a dajmy linię 6, tylko napiszmy lub nie że dotyczy to 2 pierwszych tercji" - wiem marudzę, ale wkurzyli mnie