>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niezgodności...

Status
Zamknięty.
fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
To nie fair. mc11, którego moge jeszcze wyprzedzic gra w ostatniej kolejce z mihi, który wykluczony wiadomo ze nie poda typów!!! ???? :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Panie Kolega trzeba było liczyć na swoje typy ,a nie liczyć na farta w postaci anulowania punktów zawodnika zdyskwalifikowanego.Fair to Ty chyba teraz się nie zachowałeś...Koniec tematu.Pozdrawiam fox71.

fracek 11

fracek

Użytkownik
Panie Kolega trzeba było liczyć na swoje typy ,a nie liczyć na farta w postaci anulowania punktów zawodnika zdyskwalifikowanego.Fair to Ty chyba teraz się nie zachowałeś...Koniec tematu.Pozdrawiam fox71.
Panie fox71, co Ty nazywasz zachowaniem nie fair? To ze mówie ze wykluczenie zawodnika powinno sie rownac z anulowaniem jego wszystkich typów to powinna byc zasada numer jeden!!! Zasada dzieki ktorej kazdy biorący udział w tym konkursie ma równe szanse (tzn tyle samo typów co inni).
A to ze mi sie tak ułożyło ze jestem 5 w tabeli, to faktycznie - słabo wybrane typy.

p.s. Nie żądam i nie żądałem anulowania punktów zawodnika.
pozdro

L 237

lookash

Użytkownik
po 13 kolejkach miałem 21 pkt, w 14 trafiłem ako 1,6 podczas gdy mój rywal nie podał typów a ma podlicznone ako 1,71...może mi mod podliczający pokazać grupę C gdzie są typy vernixa na 14 kolejkę bo ja nie widzę:wowsdf:

davido21 0

davido21

Użytkownik
Błędnie zostało podliczone spotkanie 13 kolejki w grupie H davido21 – other, mój rywal trafił ako 3.44 (a ma policzone 4.39) a ja trafiłem 3.67, więc to ja powinienem wygrać.
// Poprawione. I tak to nic nie zmieniło, a musiałem się naliczyć AKO ???? B.

jaruone 0

jaruone

Użytkownik
w kwestii formalnej :)P) - w grupie D z robsonemUnitedXD stoczyliśmy zaciekły pojedynek o pierwsze miejsce (gratulacje dla Niego i wszystkich uczestników grupy - szkoda że nie wszystkim udało się wytrwać do końca) wczoraj była już punktacja ale nie było tabelki więc przeliczyłem siebie i robsona, żeby sprawdzić który z nas był lepszy (H2H 2 razy przegrałem ;) ) - wyszło mi odrobinkę inaczej - ja mam 34 pkt a robson 33 - stan był równy po 10 zw i 4 porażki tyle tylko, że ja zgarnąłem za podwójne zwycięstwo 4 pkt bonusowe a przeciwnik 3.
Praktycznie nic to nie zmienia (bo i tak chyba ma być losowanie par a nie system np. 1A-4D,2A-3D etc.) ale skoro już policzyłem to podzielę się wynikami, bądź co bądź o włos lepszymi dla mnie :p

Robson // Potwierdzam . Sam to liczyłem wczoraj, ale myślalem że gdzeiś się pogubiłem i dlatego hehe. Ale dobrze żę o tym piszesz bo ja zapomniałem. Graty za first place;)

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Dodałem do par numery,które pomogą w podliczniu,prosiłbym o dodawanie ich podczas typowania.Te typy ,które zostały oddane przed ta informacją zeedytuję dodając numery par.

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
jutro robimy sobie przerwe? bo tylko 3 spotkania widzę :|
generalnie spotkań jest więce bo gra i 2ga czeska i Mistrzostwa Świata u20 1 dywizji się jutro rozpoczynają, 1 mecz z Mestis i 2 NHL więc na upartego było by co zagrać, problem jest w tym, że pewnie Sportingbet nie wystawi na to oferty.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom