>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niezgodności...

Status
Zamknięty.
matiq 1

matiq

Użytkownik
Może ktoś poprawić datę u mnie i przy okazji o chajtgr bo skopiowałem sobie od niego wzór kuponu a miał złą datę z pierwszego pojedynku ????
Grupa E post 100 ????
Grzecho // ok

kucharz_tm 7

kucharz_tm

Użytkownik
Mam taką prośbę, wysłałem zbyt szybko post, przed skończeniem pisania i
prosiłbym o skasowanie tego błędnego posta ( grupa H)
Dziękuje

chajtgr 54

chajtgr

Użytkownik
Może ktoś poprawić datę u mnie i przy okazji o chajtgr bo skopiowałem sobie od niego wzór kuponu a miał złą datę z pierwszego pojedynku ????
Grupa E post 100 ????
oj sorry za pomyłkę ja też jakby co proszę o poprawkę:]
Grzecho // ok

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Grupa E podliczone do 12 kolejki, tabela tylko z pkt bo nie mam dziś czasu na więcej, postaram się ją jak najszybciej uzupełnić.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Grupy A i B, 13 kolejka podliczona w razie niejasności PW.Pozdrawiam. Piątek będzie dniem przerwy przed 1/16.
Rundę 1/16 (a także 1/8 1/4 , 1/2 ) rozgrywamy systemem pucharowym, czyli do 3 zwycięstw ( inaczej &quot;best of five games&quot;), przegrywający odpada z zabawy.
Finał oraz mecz o 3 miejsce rozgrywamy do 4 zwycięstw ( czyli &quot;best of seven games&quot;).

jaruone 0

jaruone

Użytkownik
grupa D - 14 kolejka - jaruone - robsonUnitedXD zapomniałem dopisać stanu rywalizacji (0-1) dla robsona - prosiłbym o dopisanie.
ted // ok

shen 408

shen

Użytkownik
Poprawcie kolejkę 13 grupy E pojedynek Simons-Shen,moje trafione typy(Minsk-Niznekamsk 2ML na ✅)oraz ako moje i Simonsa które się nie zgadzają.

Grzecho // poprawione

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom