Ja pierdziele. Wam to dogodzić :/ Ja zdążyłbym się zarejestrować i wyrejestrować 10 razy, a Wy nie daliście rady się raz zarejestrować. Nie narzekajcie na organizatorów bo chcieli dobrze, a że Wy odpalacie softa i forum 20:29:50 to już nie moja wina, ciotki
Ja pierdziele. Wam to dogodzić :/ Ja zdążyłbym się zarejestrować i wyrejestrować 10 razy, a Wy nie daliście rady się raz zarejestrować. Nie narzekajcie na organizatorów bo chcieli dobrze, a że Wy odpalacie softa i forum 20:29:50 to już nie moja wina, ciotki
organizatorom gratulujemy ... 30 sekund przed startem boze szkoda ze nie sekunde , tak to jest kto jest pazerny najwiecej traci dalibyscie 2-3 minuty jak wszyscy mowili albo rozeslali gracza na priv bylo by wszystko ok ale po co :/
Chlopaki ;] 10 sekund To niektorym z lipnnym netem przegladarki nie odswiezaja; ] moiwe wam 3 minutki ! Nie ma co sie zloscic ;p ???? Mowi sie trudno ... ale z drugoej strony 250 piechotka nie chodzi ;p
Czy moze mi ktos powiedziec jak do cholery zarejestrowac sie na tym forum szkoły pokera? Zaraz mie cos strzeli jak na kazdy nick i na kazdy e-mail jaki wpisze wyskakuje mi ze jest on juz zajety. WTF?!
Starą instalkę masz tutaj: http://www.sendspace.pl/file/yPlPbqPu/
Nie mam pojęcia dlaczego nie możesz sie tam zarejestrować i daj sobie na wstrzymanie ;] szanuj innych Co do hasła, to dokładna informacja gdzie ono będzie zostanie podana przed rozpoczęciem turnieju.
Czy moze mi ktos powiedziec jak do cholery zarejestrowac sie na tym forum szkoły pokera? Zaraz mie cos strzeli jak na kazdy nick i na kazdy e-mail jaki wpisze wyskakuje mi ze jest on juz zajety. WTF?!
sorry, a mozesz mi podac kod jaki mam wpisac podczas rejestracji na NoiQ poker? Obejdzie sie jakos bez rejestracji na tym forum? Ja moge dac screen ze za nic nie zarejestruje sie tam:kwasny4565:
Daj mi screen na PW, kiedy indziej spróbujesz, się tam zarejestrować.
Podaj kod ze szkoły pokera, taki abyś mógł otrzymać 50$, jednak nie jest to wymogiem.