R
0
robinmaster
Użytkownik
ja sie zarejestrowalem , tylko problem w tym ze niektorym sie nie udalo wlasnie dlatego ze organizacja byla fatalna
Przepraszam Cię bardzo ale ja mając neo 4MB i otwrty soft od 20:20 też nie zdążyłem więc się nie dziwie innym...Ja pierdziele. Wam to dogodzić :/ Ja zdążyłbym się zarejestrować i wyrejestrować 10 razy, a Wy nie daliście rady się raz zarejestrować. Nie narzekajcie na organizatorów bo chcieli dobrze, a że Wy odpalacie softa i forum 20:29:50 to już nie moja wina, ciotki
kolega bardzo dobrze mowi ,Ja pierdziele. Wam to dogodzić :/ Ja zdążyłbym się zarejestrować i wyrejestrować 10 razy, a Wy nie daliście rady się raz zarejestrować. Nie narzekajcie na organizatorów bo chcieli dobrze, a że Wy odpalacie softa i forum 20:29:50 to już nie moja wina, ciotki
mozeliwe,ze zostanie przeniesiony na inny termin .I co teraz z tym turniejem? Kto miał genialny pomysł, żeby podać hasło 30 sek. przed rozpoczęciem? Przecież każdy ma PW.
nie bawi nas to , tez chcielismy zagrac.lepiej zeby zagralo nawet 70 osob niz nikt niewiem bawi was to??:sad:
nie ma Marcina wiec akcja z priv odpada.organizatorom gratulujemy ... 30 sekund przed startem boze szkoda ze nie sekunde , tak to jest kto jest pazerny najwiecej traci dalibyscie 2-3 minuty jak wszyscy mowili albo rozeslali gracza na priv bylo by wszystko ok ale po co :/
Czy moze mi ktos powiedziec jak do cholery zarejestrowac sie na tym forum szkoły pokera? Zaraz mie cos strzeli jak na kazdy nick i na kazdy e-mail jaki wpisze wyskakuje mi ze jest on juz zajety. WTF?!
sorry, a mozesz mi podac kod jaki mam wpisac podczas rejestracji na NoiQ poker? Obejdzie sie jakos bez rejestracji na tym forum? Ja moge dac screen ze za nic nie zarejestruje sie tam:kwasny4565:Starą instalkę masz tutaj:
http://www.sendspace.pl/file/yPlPbqPu/
Nie mam pojęcia dlaczego nie możesz sie tam zarejestrować i daj sobie na wstrzymanie ;] szanuj innych
Co do hasła, to dokładna informacja gdzie ono będzie zostanie podana przed rozpoczęciem turnieju.
Jeżeli ci pisze że mail zajęty to znaczy że ci założyło już konto i możesz się logować . NIKT nie podał przecież twojego mailaCzy moze mi ktos powiedziec jak do cholery zarejestrowac sie na tym forum szkoły pokera? Zaraz mie cos strzeli jak na kazdy nick i na kazdy e-mail jaki wpisze wyskakuje mi ze jest on juz zajety. WTF?!