>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytania, niejasności

Status
Zamknięty.
k.@.m.i.l 0

[email protected]

Użytkownik
Inna sprawa którą chciałem poruszyć to wprowadzenie &quot;zakazu konkursowego&quot; tzn. zapisywanie tam osób które notorycznie zapisują się do konkursów a następnie nie biorą w nich udziału. Takich osób jest na prawdę sporo.

skrewdriver 3

skrewdriver

Użytkownik
W meczu 2 kolejki Ligi nr 8 zostałem podliczony jako zwycięzca, a tymczasem pojedynek wygrał madek. Proszę o poprawienie tego i umieszczenie zmian w tabeli.

cozmo 19

cozmo

Użytkownik
W tabeli oprocz pkt zapisane jest tez najwyzsze trafione AKO, u mnie jest napisane 8 z czyms, a powinno byc 11,27, bo raz mi go calkowicie nie zliczono. Wiem, ze to duperel, ale jest to jednak pewna roznica, ktora mimo wszystko moze miec jakis wplyw w dalszej grze.

crowned 10

crowned

Użytkownik
W tabeli oprocz pkt zapisane jest tez najwyzsze trafione AKO, u mnie jest napisane 8 z czyms, a powinno byc 11,27, bo raz mi go calkowicie nie zliczono. Wiem, ze to duperel, ale jest to jednak pewna roznica, ktora mimo wszystko moze miec jakis wplyw w dalszej grze.
Zostaw już to ;) Po weekendzie będzie już poprawna tabela, teraz wyszła mała (moja) pomyłka przy podliczaniu, i jest trochę zamieszania. W poniedziałek wszystko już będzie ok ;)

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Tak jak napisał Crowned, po weekendzie pojawi sie juz taka oficjalna tabela i wtedy to poprawimy.. ;)

sircoen 0

sircoen

Użytkownik
W związku z brakiem czasu i zasadami wykluczającymi sens brania udziału w takim wypadku w konkursie - wycofuję się i życzę wszystkim powodzenia.

simons 646

simons

Forum VIP
Btw tabela z podliczoną sumą ako dla kazdego nie ma sensu do 9 kolejki kiedy to beda przyznawane &quot;miejsca&quot; w pucharze i maja sens TYLKO w przypadku remisow ... wiec po co je teraz robic ?
To tylko strata czasu ... do 9 kolejki i tak zmieni sie tabela, a jak ktos chce wiedziec ile mial sumy ako se sam moze podliczyc :p
Wiec dajcie z tym spokoj ...

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Liga 8. kolejka 5.
postawiłem na under 2,5 w meczu Arsenal - Celtic i niestety nie weszło (3-1), tymczasem zostało mi zaliczone to zdarzenie, lekka pomyłka, która jednak na szczęście nie wpłynie znacząco na wyniki. Pozdro:spokodfhgfh:
Typy 5. Kolejka 25-26 Sierpnia
leon92mielonk vs madek
Notthingham - Middlesbrough Typ: 2 Kurs: 2,20⛔
Leyton - Stoke Typ: 2 Kurs: 2,00⛔
Debrecen - Levski Sofia Typ: 1 Kurs: 2,55✅
Maccabi - Salzburg Typ: X Kurs: 3,30⛔
Arsenal - Celtic Typ: under 2,5 Kurs: 2,08✅

AKO: 77,01
Bukmacher: Unibet
AKO Trafione✅5,30
// Ile razy mozna pisac ... nie wiecie co to PW ? -_-

tasiorro 33

tasiorro

Użytkownik
W meczu 2 kolejki Ligi nr 8 zostałem podliczony jako zwycięzca, a tymczasem pojedynek wygrał madek. Proszę o poprawienie tego i umieszczenie zmian w tabeli.
Ze swojej strony gratuluję prawdomówności. Oby więcej takich ludzi.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
to samo z ligą numer 7 ;)
Chyba z wrażenia źle mi policzyłeś ako ;)
Mała różnica ale zawsze gdzieś na koniec może się okazać ważne. Jak będę walczył o Ligę Europejską :]
adiolsztyn - Vader 12,75 - 87,45

5 kolejka:
adiolsztyn - Vader
Fiorentina - Sporting Lizbona (0-1) 1 @2.70 ⛔
Apoel Nicosia - FC Copenhagen 1 @2.50
Olympiakos - Scheriff Tiraspol under 1.5 @4.40 ✅
Arsenal - Celtic over 3.5 @2.65 ✅
Leyton Orient- Stoke remis @3.30 ✅

AKO: @259.72
Bukmacher: Unibet
Trafione AKO: @96.19
W sumie: 110.77

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Mała różnica ale zawsze gdzieś na koniec może się okazać ważne. Jak będę walczył o Ligę Europejską :]

Nie masz racji Vader;)
Kurs na under Olympiakosu jak widzisz wynosi 4,40 a do konkursu max kurs 4,0 więc przez taki współczynnik zostały przemnożone trzy pozostałe typy. Co nie oznacza że trafiłes bodaj najwyższe ako w konkursie na daną chwilę. Przynajmniej ja wyższego nie widziałem lub nie pamiętam
Gratulacje ;)

adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik

Vader

Kurs max to 4,00 - powyżej tego jest zerowane wlasnie do 4,00 ???? poczytaj regulamin ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom