adiolsztyn
Użytkownik
to samo z ligą numer 7
Nie rozumiem o co chodzi.Prosze o poprawienie mojego najwyzszego AKO na: 11,27, ktore mam nadzieje w koncu poprawic ;]
Zostaw już to Po weekendzie będzie już poprawna tabela, teraz wyszła mała (moja) pomyłka przy podliczaniu, i jest trochę zamieszania. W poniedziałek wszystko już będzie okW tabeli oprocz pkt zapisane jest tez najwyzsze trafione AKO, u mnie jest napisane 8 z czyms, a powinno byc 11,27, bo raz mi go calkowicie nie zliczono. Wiem, ze to duperel, ale jest to jednak pewna roznica, ktora mimo wszystko moze miec jakis wplyw w dalszej grze.
Tak jak napisał Crowned, po weekendzie pojawi sie juz taka oficjalna tabela i wtedy to poprawimy..W tabeli oprocz pkt zapisane jest tez najwyzsze trafione AKO, u mnie jest napisane 8 z czyms, a powinno byc 11,27, bo raz mi go calkowicie nie zliczono. Wiem, ze to duperel, ale jest to jednak pewna roznica, ktora mimo wszystko moze miec jakis wplyw w dalszej grze.
sircoen Twoja decyzja jest ostateczna?W związku z brakiem czasu i zasadami wykluczającymi sens brania udziału w takim wypadku w konkursie - wycofuję się i życzę wszystkim powodzenia.
// Ile razy mozna pisac ... nie wiecie co to PW ? -_-Typy 5. Kolejka 25-26 Sierpnia
leon92mielonk vs madek
Notthingham - Middlesbrough Typ: 2 Kurs: 2,20
Leyton - Stoke Typ: 2 Kurs: 2,00
Debrecen - Levski Sofia Typ: 1 Kurs: 2,55
Maccabi - Salzburg Typ: X Kurs: 3,30
Arsenal - Celtic Typ: under 2,5 Kurs: 2,08
AKO: 77,01
Bukmacher: Unibet
AKO Trafione5,30
Ze swojej strony gratuluję prawdomówności. Oby więcej takich ludzi.W meczu 2 kolejki Ligi nr 8 zostałem podliczony jako zwycięzca, a tymczasem pojedynek wygrał madek. Proszę o poprawienie tego i umieszczenie zmian w tabeli.
Chyba z wrażenia źle mi policzyłeś akoto samo z ligą numer 7
Trafione AKO: @96.195 kolejka:
adiolsztyn - Vader
Fiorentina - Sporting Lizbona (0-1) 1 @2.70
Apoel Nicosia - FC Copenhagen 1 @2.50
Olympiakos - Scheriff Tiraspol under 1.5 @4.40
Arsenal - Celtic over 3.5 @2.65
Leyton Orient- Stoke remis @3.30
AKO: @259.72
Bukmacher: Unibet
Nie masz racji VaderChyba z wrażenia źle mi policzyłeś ako
Mała różnica ale zawsze gdzieś na koniec może się okazać ważne. Jak będę walczył o Ligę Europejską :]
adiolsztyn - Vader 12,75 - 87,45
Trafione AKO: @96.19
W sumie: 110.77
VaderChyba z wrażenia źle mi policzyłeś ako
Mała różnica ale zawsze gdzieś na koniec może się okazać ważne. Jak będę walczył o Ligę Europejską :]
adiolsztyn - Vader 12,75 - 87,45
Trafione AKO: @96.19
W sumie: 110.77