Z
1M
czas na reklamacje ;-)Czemu tracimy weekend??
Była propozycja by zacząć już w ten łikend ale może jeszcze są ewentualne błędy w tabelach, podliczeniach więc jest czas na reklamację jak kolega wyżej to zauważył. Do tego trzeba rozlosować pary. Nie każdy codziennie zagląda na forum więc aby nikt nie czuł się pokrzywdzony, że nie zauważył kolejnych terminów typowania, będzie raczej od następnego tygodnia. My też musimy się rozdzielić kto czym będzie się zajmował. Więc tydzień w tą czy w tą chyba nie robi różnicy prawda?Czemu tracimy weekend??
Bo szkoda trochę,wystarczyła by chwila mobilizacji jednej osoby,sobota i niedziela ucieka,mnóstwo spotkań,a wszystkie podliczenia zrobione w piątek,gdybym miał możliwość,to dopasowałbym do siebie te 32 osoby,to 5 min robotyczas na reklamacje ;-)
A to fajnie,popieramByła propozycja by zacząć już w ten łikend ale może jeszcze są ewentualne błędy w tabelach, podliczeniach więc jest czas na reklamację jak kolega wyżej to zauważył. Do tego trzeba rozlosować pary. Nie każdy codziennie zagląda na forum więc aby nikt nie czuł się pokrzywdzony, że nie zauważył kolejnych terminów typowania, będzie raczej od następnego tygodnia. My też musimy się rozdzielić kto czym będzie się zajmował. Więc tydzień w tą czy w tą chyba nie robi różnicy prawda?
Wypraszam sobie tego oszusta widzę człowieku ze nie wiesz zupełnie co tu wypisujesz za brednie cała srawe wyjasniłem marcinowi i finito i nie zycze sobie wypisywania takich pomówien pod moim adresem jestem na forum od 2006 roku i nigdy na niczym tu nikogo nie oszukałem.a jak juz komuś az tak zależało zeby mnie zdyskwalifikować to dlaczego to nie nastąpiła po pierwszej kolejce tylko po ostatniej gdzie osoba zielona w ostatniej kolejce przegrała ze mną mecz i by nie awansowała dalej.Kłania sie polska liga z przed kilku lat kiedy po sezonie ustalało sie kto spadą a tu sie ustala kto awansuje ????Nie tylko johnnygangsta ale również L Nino zostali zdyskwalifikowani z uczty. Zostało odkryte (szkoda że tak późno) że jest to jedna i ta sama osoba podająca swoje typy z dwóch kont. Więc zgodnie z regulaminem nastąpiła weryfikacja wyników i wszystkie pojedynki z tymi użytkownikami/użytkownikiem zostały anulowane (w podliczeniu wszyscy mają 6 punktów z tymi użytkownikami niezależnie od pierwotnego wyniku). W grupie G ta dyskwalifikacja nie miała wpływu na ostateczny rozkład tabeli. Jednak w grupie Twojej tzn. F niestety miała. Jest to krzywdzące w stosunku do Ciebie zdaję sobie z tego sprawę, ale postaw się w sytuacji BelfastBoya który przez ten incydent przegrałby szansę na awans. Więc dlaczego oszust ma mieć wpływ na wyniki pojedynków i miejsca w tabeli? Brane pod uwagę tylko pojedynki pomiędzy uczciwymi userami jest chyba najsprawiedliwszym rozwiązaniem nie sądzisz?
Można spokojniej zgłosić problem przy okazji nikogo nie oczerniając, to tak na przyszłość
skoro jeszcze nie ma terminarza to na pewno jutro jeszcze nie startujemy ????Kiedy mecz i rewanż 1/8 ?