martinho19
Użytkownik
Znalazlem go na NK, mial podany tam numer telefonu zadzwonilem i ma dzisiaj wejsc po praktykach na forum i wyslac login
Działasz mistrzu lepiej niż CBŚ xDZnalazlem go na NK, mial podany tam numer telefonu zadzwonilem i ma dzisiaj wejsc po praktykach na forum i wyslac login
Nie czytam wszystkich tematów ????Co do Leona to napisał w swoim temacie przecież, że będzie miał problemy z internetem i może go nie być, więc pewnie dlatego jest z nim problem. Jak ktoś ma do niego kontakt to niech mu powie co i jak, bo szkoda, żeby stracił nagrodę.
Nie czytasz VIP działu ??!! :razz:Nie czytam wszystkich tematów
Widzisz jacy z nas dobrzy koledzy ?? Leonnnn - krata piw dla nas ????widze pelna mobilizacja
Wiesz,to wszystko zależy,czy E-mail trafił do odpowiedniej osobyJeśli w ogóle został już wysłany,bo Simons tego nie napisał,jeśli trafi do kogoś niekompetentnego,to możemy trochę poczekać,ale jeśli lista poszła wczoraj,to całkiem możliwe,że dopiszą dziś,w końcu tych osób nie jest tak dużo ????Kiedy możemy się spodziewać wpływu nagród na konta?
Nagrody są wpłacane w postaci bonusow na konta graczy w Unibet.com . Wygraną kwotę należy obrócić 3-krotnie o kursie min 1.40 w zakładach sportowych przed dokonaniem z konta gracza jakiejkolwiek wyplaty, badz tez transferem jej do innych produktow. Gra w Supertoto, Kasynie, Grach oraz Pokerze nie jest take wliczana do wymaganego obrotu.
potwierdzam słowa kolegi, raz wygrałem 200zł i pilni potrzebowałem kasy i zlecając wypłate zdziwiłem sie że nie trzeba obrotuJa jeszcze słowo apropo nagród,bo zamknęliście temat z pytaniami,nagrody nie trzeba obracać Panowie,z Unibet można od razu wypłacać pieniądze,także jeśli kogoś swędzi kieszeń,to nie musicie ryzykować i możecie wypłacić,sprawdziłem to na swoim przykładzie 2 razy,Unibet nie ma o to żadnych pretensji,Pozdrawiam i dzięki za organizacje