martinho19
Użytkownik
Znalazlem go na NK, mial podany tam numer telefonu zadzwonilem i ma dzisiaj wejsc po praktykach na forum i wyslac login 
Działasz mistrzu lepiej niż CBŚ xDZnalazlem go na NK, mial podany tam numer telefonu zadzwonilem i ma dzisiaj wejsc po praktykach na forum i wyslac login![]()
Nie czytam wszystkich tematów ????Co do Leona to napisał w swoim temacie przecież, że będzie miał problemy z internetem i może go nie być, więc pewnie dlatego jest z nim problem. Jak ktoś ma do niego kontakt to niech mu powie co i jak, bo szkoda, żeby stracił nagrodę.
Nie czytasz VIP działu ??!! :razz:Nie czytam wszystkich tematów
Widzisz jacy z nas dobrzy koledzy ??widze pelna mobilizacja
Wiesz,to wszystko zależy,czy E-mail trafił do odpowiedniej osobyKiedy możemy się spodziewać wpływu nagród na konta?
Nagrody są wpłacane w postaci bonusow na konta graczy w Unibet.com . Wygraną kwotę należy obrócić 3-krotnie o kursie min 1.40 w zakładach sportowych przed dokonaniem z konta gracza jakiejkolwiek wyplaty, badz tez transferem jej do innych produktow. Gra w Supertoto, Kasynie, Grach oraz Pokerze nie jest take wliczana do wymaganego obrotu.
potwierdzam słowa kolegi, raz wygrałem 200zł i pilni potrzebowałem kasy i zlecając wypłate zdziwiłem sie że nie trzeba obrotuJa jeszcze słowo apropo nagród,bo zamknęliście temat z pytaniami,nagrody nie trzeba obracać Panowie,z Unibet można od razu wypłacać pieniądze,także jeśli kogoś swędzi kieszeń,to nie musicie ryzykować i możecie wypłacić,sprawdziłem to na swoim przykładzie 2 razy,Unibet nie ma o to żadnych pretensji,Pozdrawiam i dzięki za organizacje![]()