Z czym chcesz sobie radzić ???? I tak trzeba każdy pojedynek wygrać i tak, to z czym nie dajesz rady ?ale trzeba sobie radzić :smile:
SimonS wiadomo, że trzeba wygrywać, ale jednak inaczej się gr patrząc na tabelę. Poza tym liczy się tez AKO w wypadku remisu...Tak, wiem mogę po podliczać sobie sam...Ale jeśli jest jednak ktoś za to odpowiedzialny to powinien chociaż na półmetku konkursu albo jak w tej chwili już po półmetku się tym zająć.Z czym chcesz sobie radzić I tak trzeba każdy pojedynek wygrać i tak, to z czym nie dajesz rady ?
No ale AKO robi różnice najszybciej ze 3 kolejki od końca bo szybciej to masz jeszcze sporo punktów do zdobycia/straty. MI tam się bierze udział w konkursie tak samo czy widzę tabele (do 1-2 kolejek przed koncem) czy nie. Typy trzeba dawac zeby wygrac pojedynki i tyle. Nie mniej u mnie pojawi się ta tabela w przyszłym tygodniu ????SimonS wiadomo, że trzeba wygrywać, ale jednak inaczej się gr patrząc na tabelę. Poza tym liczy się tez AKO w wypadku remisu...Tak, wiem mogę po podliczać sobie sam...Ale jeśli jest jednak ktoś za to odpowiedzialny to powinien chociaż na półmetku konkursu albo jak w tej chwili już po półmetku się tym zająć.
Moje grupy są podliczone, tabelę mam po sześciu kolejkach.
Zaktualizuję ją i wrzucę.
Ale raczej poczekam na koniec dzisiejszej kolejki.
Jak dla mnie inne emocje jak widzę tabelę i wiem z kim gram w danej rundzie (np. większa satysfakcja z wygranej z kimś s górnej połówki tabeli).No ale AKO robi różnice najszybciej ze 3 kolejki od końca bo szybciej to masz jeszcze sporo punktów do zdobycia/straty. MI tam się bierze udział w konkursie tak samo czy widzę tabele (do 1-2 kolejek przed koncem) czy nie. Typy trzeba dawac zeby wygrac pojedynki i tyle. Nie mniej u mnie pojawi się ta tabela w przyszłym tygodniu ????
Radzic z podawaniem typow ???? dzieki tam za update i czekamy na tabeleZ czym chcesz sobie radzić ???? I tak trzeba każdy pojedynek wygrać i tak, to z czym nie dajesz rady ?
Za każdym razem musisz podać typy, nawet jeśli wiesz, że rywal nie typujeNie podawalam typow bo rywal ma bana a ktos to zaliczyl na czerwono, o co tu chodzi?!