>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Pytania, niejasności - Uczta Piłkarska 2011

Status
Zamknięty.
kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
Moje grupy są podliczone, tabelę mam po sześciu kolejkach.
Zaktualizuję ją i wrzucę.
Ale raczej poczekam na koniec dzisiejszej kolejki.

simons 646

simons

Forum VIP
W mojej grupie (nr5) user o nicku stary wariat, zostaje wykluczony z konkursu za nie podawanie typów i tym samym trafia na czarną listę konkursową.
AKO zdobyte w pojedynku z tym użytkownikiem dalej się liczą do łącznego AKO, z tym, że czy ktoś przegrał, czy wygrał dostaje 3 pkt za &quot;mecz&quot; z Nim.
Po tej kolejce, czyli najpóźniej we wtorek wrzucę tabele do mojej grupy (bynajmniej taki jest plan ???? ;) )
ale trzeba sobie radzić :smile:
Z czym chcesz sobie radzić ???? I tak trzeba każdy pojedynek wygrać i tak, to z czym nie dajesz rady ?:p

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Z czym chcesz sobie radzić I tak trzeba każdy pojedynek wygrać i tak, to z czym nie dajesz rady ?:p
SimonS wiadomo, że trzeba wygrywać, ale jednak inaczej się gr patrząc na tabelę. Poza tym liczy się tez AKO w wypadku remisu...Tak, wiem mogę po podliczać sobie sam...Ale jeśli jest jednak ktoś za to odpowiedzialny to powinien chociaż na półmetku konkursu albo jak w tej chwili już po półmetku się tym zająć.

simons 646

simons

Forum VIP
SimonS wiadomo, że trzeba wygrywać, ale jednak inaczej się gr patrząc na tabelę. Poza tym liczy się tez AKO w wypadku remisu...Tak, wiem mogę po podliczać sobie sam...Ale jeśli jest jednak ktoś za to odpowiedzialny to powinien chociaż na półmetku konkursu albo jak w tej chwili już po półmetku się tym zająć.
No ale AKO robi różnice najszybciej ze 3 kolejki od końca bo szybciej to masz jeszcze sporo punktów do zdobycia/straty. MI tam się bierze udział w konkursie tak samo czy widzę tabele (do 1-2 kolejek przed koncem) czy nie. Typy trzeba dawac zeby wygrac pojedynki i tyle. Nie mniej u mnie pojawi się ta tabela w przyszłym tygodniu ????

columbus 216

columbus

Użytkownik
No ale AKO robi różnice najszybciej ze 3 kolejki od końca bo szybciej to masz jeszcze sporo punktów do zdobycia/straty. MI tam się bierze udział w konkursie tak samo czy widzę tabele (do 1-2 kolejek przed koncem) czy nie. Typy trzeba dawac zeby wygrac pojedynki i tyle. Nie mniej u mnie pojawi się ta tabela w przyszłym tygodniu ????
Jak dla mnie inne emocje jak widzę tabelę i wiem z kim gram w danej rundzie (np. większa satysfakcja z wygranej z kimś s górnej połówki tabeli).
A co najważniejsze, znacznie łatwiej wychwycić pomyłki porównując tabelę bieżącą z tą z poprzedniej kolejki.

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
Kolejka 10, grupa 6.Mój typ:
Genclerbirligi - Trabzonspor 2 @ 1.75
Do usunięcia. Źle spojrzałem na zegarek jak dodawałem typ, i o 3 minuty za późno podałem.

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
Naprawdę nie rozważaliście możliwości podania typu zastęczego ?
W moim przypadku to już drugi raz, gdy (oczywiście teoretycznie) tracę punkty, bo mecz został przełożony. Wiem, że w poprzedniej edycji można było podać taki typ, jeśli mieścił się w ramach danej kolejki.
Pozdrawiam

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Jakimś cudem 6 grup jest podliczone i ma wrzuconą tabelę, więc może w grupie 1 też łaskawie ktoś by to w końcu zrobił, zwłaszcza, że było pisane, że tabela będzie wrzucona. Jak coś się pisze, że się zrobi to należe wykazać się odrobiną konsekwencji i to zrobić, a nie sobie lecieć w hóia letko mówiąc.

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom