Po to, że są w konkursie tacy a nie inni bukmacherzy, w razie wątpliwości możemy sprawdzić czy był kurs taki a nie inny na dane spotkanie. Sam parę razy widziałem spotkanie, gdzie np. oprócz Pinnacle kurs nigdzie nie przekraczał 2,10; czyli możliwa do zdobycia 1 bramka, w Pinnacle 2,18, czyli 2, ale grać nie mogłem.Pytanie brzmi: W jakim celu podajemy nazwę bukmachera?
Dziwisz się, że tyle w/o? Wg regulaminu powinny być kolejki 2-dniowe, jedna na tygodniu i druga w weekend, a Ty sobie urządzasz wolną amerykankę. Raz jest tak, raz inaczej. Brak terminarza tylko powiększa ten chaos. Jak mogę podać typy zawczasu skoro nie wiem, w które dni będą jakie kolejki i ile czasu zajmą?
Podbijam pytanie Vernixa, za jakiej racji w weekend mamy dwie kolejki?15. Kolejki rozgrywek rozgrywane są według poniższych reguł: wtorek (lub czwartek) - środa = kolejka (w zależności od oferty w danym tygodniu, typy podajemy do środy lub czwartku godz. 17:00) sobota-niedziela - 2 kolejka (typy podajemy do niedzieli, godz. 17:00)
Wydaje mi się,że 2 kolejki w weekend to był pomysł na to,żeby przyspieszyć ten pierwszy sezon(dla mnie to taki pre-season). Nie zapominajcie,że ten sezon ma na celu podział drużyn na ligi. Ci co tak narzekają niech poczekają do drugiego sezonu,będzie sprawiedliwiej zobaczycie.Dziwisz się, że tyle w/o? Wg regulaminu powinny być kolejki 2-dniowe, jedna na tygodniu i druga w weekend, a Ty sobie urządzasz wolną amerykankę. Raz jest tak, raz inaczej. Brak terminarza tylko powiększa ten chaos. Jak mogę podać typy zawczasu skoro nie wiem, w które dni będą jakie kolejki i ile czasu zajmą?
zaprotestowałeś? nie, mi też to nie jest na rękę, bo mam później zaległości w podliczaniu, pomijając już aspekt jak lepiej typować. Skoro lud jest pytany i dwie osoby odpowiedziały że jest to dobry pomysł, a nikt nie protestuje to wybacz...nie wiem co ma Ci wyjaśniać Marcin, skoro sam zaproponował taki pomysł, gdzie tu widzisz samowolke opiekunów?Już ktoś zgłaszał do mnie na priv propozycję. Myślę, że można to wprowadzić od nowego sezonu Rozważam też przyśpieszenie konkursów na 3 kolejki w tygodniu. Weekendową kolejkę rozbić na kolejkę w sobotę i na kolejkę niedzielą. Wówczas konkurs tzn sezon trwałby okolo 1,5 miesiąca, a teraz trwa około 2-2,5 miesiąca. Co sądzicie?
Nie możesz podać takiego typu.Mam pytanie do organizatorów. Co prawda nie piszę w regulaminie, że można ale chce się spytać jeszcze. W tym tygodniu odbędą się dwa mecze rewanżowe w Copa Sudamericana(Ameryka Płd) i czy w tych spotkaniach mogę dać typ na awans?
w/o jest w/o, ale wezmę to pod uwagę, przy ewentualnych ustaleniach dot. kolejnych wykluczeń. aisTo się ładnie w **** załadowaliśmy.