>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności, skargi i zażalenia

grubas 397

grubas

Użytkownik
Jutro mnie nie będzie do 18, więc wstawiam tu typy.
Grupa A
15 kolejka
Blackburn Brovars - Snooker Team
gospodarze
23.10.11 14:30 Manchester United - Man City typ: x2 @1,8
23.10.11 14:30 Fulham - Everton typ: poniżej 2,5 @1,61
23.10.11 14:30 Arsenal - Stoke typ:1 @1,53
23.10.11 16:00 Blackburn - Tottenham typ: 2 @1,83

All Bet365

Bet365

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Pytanie brzmi: W jakim celu podajemy nazwę bukmachera?
Po to, że są w konkursie tacy a nie inni bukmacherzy, w razie wątpliwości możemy sprawdzić czy był kurs taki a nie inny na dane spotkanie. Sam parę razy widziałem spotkanie, gdzie np. oprócz Pinnacle kurs nigdzie nie przekraczał 2,10; czyli możliwa do zdobycia 1 bramka, w Pinnacle 2,18, czyli 2, ale grać nie mogłem.
Piszę sobie później spotkanie i wmawiam, że np. w Panbecie przecież był kurs o 0,05 wyższy, sprawdźcie jak nie wierzycie, a kto będzie isę uganiał za niszowymi bukmacherami i sprawdzał czy tak było?

V 256

vernix

Użytkownik
Dziwisz się, że tyle w/o? Wg regulaminu powinny być kolejki 2-dniowe, jedna na tygodniu i druga w weekend, a Ty sobie urządzasz wolną amerykankę. Raz jest tak, raz inaczej. Brak terminarza tylko powiększa ten chaos. Jak mogę podać typy zawczasu skoro nie wiem, w które dni będą jakie kolejki i ile czasu zajmą?

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dziwisz się, że tyle w/o? Wg regulaminu powinny być kolejki 2-dniowe, jedna na tygodniu i druga w weekend, a Ty sobie urządzasz wolną amerykankę. Raz jest tak, raz inaczej. Brak terminarza tylko powiększa ten chaos. Jak mogę podać typy zawczasu skoro nie wiem, w które dni będą jakie kolejki i ile czasu zajmą?
15. Kolejki rozgrywek rozgrywane są według poniższych reguł: wtorek (lub czwartek) - środa = kolejka (w zależności od oferty w danym tygodniu, typy podajemy do środy lub czwartku godz. 17:00) sobota-niedziela - 2 kolejka (typy podajemy do niedzieli, godz. 17:00)
Podbijam pytanie Vernixa, za jakiej racji w weekend mamy dwie kolejki?
Vernix terminarz nie jest potrzebny bo w regulaminie jest jasno określone w jakie dni mają być kolejki ale widzę że opiekunowie sobie zmieniają tak jak im pasuje.
Liczę że Marcin wyjaśnisz tą sytuację.
Nie chodzi o to że ja tam jestem w plecy przez to czy coś, dla mnie to jest zabawa i nie zależy mi na wyniku, ale szanujmy się tak.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Wydaje mi się,że 2 kolejki w weekend to był pomysł na to,żeby przyspieszyć ten pierwszy sezon(dla mnie to taki pre-season). Nie zapominajcie,że ten sezon ma na celu podział drużyn na ligi. Ci co tak narzekają niech poczekają do drugiego sezonu,będzie sprawiedliwiej zobaczycie.

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Dawid bez urazy, ale co ma Marcin do wyjaśniania, sam napisał, proszę:
Już ktoś zgłaszał do mnie na priv propozycję. Myślę, że można to wprowadzić od nowego sezonu Rozważam też przyśpieszenie konkursów na 3 kolejki w tygodniu. Weekendową kolejkę rozbić na kolejkę w sobotę i na kolejkę niedzielą. Wówczas konkurs tzn sezon trwałby okolo 1,5 miesiąca, a teraz trwa około 2-2,5 miesiąca. Co sądzicie?
zaprotestowałeś? nie, mi też to nie jest na rękę, bo mam później zaległości w podliczaniu, pomijając już aspekt jak lepiej typować. Skoro lud jest pytany i dwie osoby odpowiedziały że jest to dobry pomysł, a nikt nie protestuje to wybacz...nie wiem co ma Ci wyjaśniać Marcin, skoro sam zaproponował taki pomysł, gdzie tu widzisz samowolke opiekunów?
A przy podawaniu kolejki ogłaszam kiedy jest kolejka następna, nie odejmuje ludziom punktów za oddawanie typów na sobotę i niedzielę razem w jednym poście w dniu sobotnim? To jest naprawdę taki problem?

nbd 485

nbd

Użytkownik
A propos meczu 15. kolejki w grupie E:
http://forum.bukmacherskie.com/f357/liga-e-druzyny-terminarz-wyniki-64460.html#post2485475
Moje typy wygladaly tak:
http://forum.bukmacherskie.com/f357/temat-do-oddawania-typow-liga-e-64492-15.html#post2483980
A mojego rywala tak:
http://forum.bukmacherskie.com/f357/temat-do-oddawania-typow-liga-e-64492-15.html#post2484153
Jak widac, rywal powtorzyl typ na zwyciestwo Legii, wiec (jesli dobrze to widze w regulaminie) powinien miec odjete bramki i zamiast remisu w naszym pojedynku, powinienem miec zaliczone zwyciestwo.
Dobrze kombinuje? ;)
bardzo dobrze kombinujesz. wynik poprawiony. ais

pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Sorki za te powtórkę typu. Miałem w niedzielo mało czasu i tylko przelotnie siedziałem na kompie nawet nie zwróciłem uwagi. Jeszcze raz sorki.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Mam pytanie do organizatorów. Co prawda nie piszę w regulaminie, że można ale chce się spytać jeszcze. W tym tygodniu odbędą się dwa mecze rewanżowe w Copa Sudamericana(Ameryka Płd) i czy w tych spotkaniach mogę dać typ na awans?

navent 83

navent

Użytkownik
Witam. Czy mógłby jakiś organizator konkursu zmienić treść tego postu: http://forum.bukmacherskie.com/f357/temat-do-oddawania-typow-liga-f-64493-11.html#post2486792
na taką:

16 kolejka
Lucky Loosers - Davies
Goście

1. 25.10.2011 20:45 Arsenal - Bolton 1 @ 1,55 Tobet
2. 25.10.2011 19:30 Polonia Bytom - Lech Poznań Over 2,5 @ 1,90 Tobet
3. 26.10.2011 20:30 Erzgebirge Aue - 1. FC Nürnberg 2 @ 2,00 Tobet
4. 25.10.2011 20:00 Granada - Barcelona Goście Over 2,5 @ 1,61 Bet365

Przez przypadek wcisnąłem za szybko odpowiedź. Z góry dziekuję i przepraszam za kłopot ;)

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
Byłem pewien, że po 17:00 nie można już podawać typów, tym samym w/o dla przeciwnika.
Teraz dopiero zobaczyłem, że do czterech godzin &#39;po czasie&#39; można jeszcze zagrac, ale wtedy na start pojedynku jesteśmy dwie bramki w plecak.
Szkoda, że nie wiedziałem tego wcześniej, bo 3 razy poddałem pojedynek.
To się ładnie w **** załadowaliśmy.
w/o jest w/o, ale wezmę to pod uwagę, przy ewentualnych ustaleniach dot. kolejnych wykluczeń. ais

navent 83

navent

Użytkownik
W wynikach kolejki 14 w Lidze F jest błąd. Kana Bis Team 3-0 Davies, powinno być 0-3 skoro drużyna Kana Bis jest wykluczona. Pozdrawiam
sorry mój błąd. ais.

Do góry Bottom