>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytania, niejasności, skargi i zażalenia

grubas 397

grubas

Użytkownik
Drużyna przeciwna nie może podać tego samego typu co rywal. Może zagrać to samo zdarzenie (spotkanie), ale musi zmienić typ.
Np. Gracz A podaje Barcelona - Milan 1, to gracz B może oddać typ 2, X, over 2.5 itp

grubas 397

grubas

Użytkownik
Drużyna przeciwna nie może podać tego samego typu co rywal. Może zagrać to samo zdarzenie (spotkanie), ale musi zmienić typ.
Np. Gracz A podaje Barcelona - Milan 1, to gracz B może oddać typ 2, X, over 2.5 itp
Sorry wcięło to co napisałem w poście powyżej.
Rywal w meczu Lille-Inter dał x2, a ja remis. Czy mój typ jest zgodny z regulaminem? Oddałem typ jako drugi, rywal był pierwszy.

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Ponieważ możesz zagrać 2 i 2 z handicapem to 2 i X2 również.
W każdym razie w I sezonie, w II będę myślał czy nie zmienić tego.

Otrzymane punkty reputacji: +1
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Nie no zaraz zaraz...Już był ten temat poruszany i w podobnym konkursie czyli Uczcie nie można tego grać więc i tu nie można...Przecież to nonsens kiedy ja gram 2 a przeciwnik X2. Właściwie to powtórzenie typu tylko z ułatwieniem.

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Już był ten temat poruszany, dokładnie z handicapem i zobacz co wyszło z poruszenia tego tematu.
Inny konkurs - inny regulamin, więc to co jest w uczcie nie musi działać tutaj.

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
jednak kolejka będzie weekendowa, nie będę miał czasu na podliczanie, a i tak mam zaległości, za które przepraszam.
Następna kolejka w sobotę.

diuq85 354

diuq85

Użytkownik
Witam, mam pytanie do organizatorów odnośnie systemu punktowania spotkań. Chodzi mi o te dziwne walkowery... Bo ja kto jest? Człowiek się stara, myśli typuje i trafia 3 mecze o dużych kursach, rozlicza sobie za nie powiedzmy 6 bramek, a w konsekwencji drużyna dostaje tylko 3 bo szanowna &quot;drużyna przeciwników&quot; olała typowanie i dalszą zabawę... To po co tutaj typować i myśleć nad meczami skoro i tak drużyna dostanie 3-0? Ale z drugiej strony wróżką nie jestem i skąd mam wiedzieć czy drużyna X nagle nie przypomni sobie o konkursie i nie poda typów, podczas gdy ja podejdę do sprawy luzacko? Wysiłek danej drużyny powinien być nagradzany... Jak to wygląda? Moja drużyna typowała we wszystkich 13 kolejkach i ma więcej straconych bramek niż np Nadwiślanka Brzeźnica, gdzie menedżer leje na te rozgrywki z grubej rury, 10 razy oddając mecz walkowerem. Czy to jest poważne i sprawiedliwe? proszę kogoś o merytoryczną odpowiedź

R 9

rakan

Użytkownik
Tez ostatnio właśnie zauważyłem że to jest niesprawiedliwe ale przeglądając ten temat od początku zauważyłem ze nie bylem pierwszy i taki temat został już poruszony... i z tego co przeczytałem to od nowego sezonu ma być tak ze wynik walkowera to min. 3-0 czyli jeśli wytypujesz 6 bramek to jest 6-0 ale jeśli wytypujesz 1 bramkę to będzie 3-0

diuq85 354

diuq85

Użytkownik
Tez ostatnio właśnie zauważyłem że to jest niesprawiedliwe ale przeglądając ten temat od początku zauważyłem ze nie bylem pierwszy i taki temat został już poruszony... i z tego co przeczytałem to od nowego sezonu ma być tak ze wynik walkowera to min. 3-0 czyli jeśli wytypujesz 6 bramek to jest 6-0 ale jeśli wytypujesz 1 bramkę to będzie 3-0
Aha, to mój błąd w takim razie, nie przeglądałem tematu, ale jeśli będzie tak jak mówisz, to takie rozwiązanie jest sprawiedliwsze i podoba mi się. Poczekamy w takim razie do przyszłego &quot;sezonu&quot;. Dzięki za odpowiedź Rakan. Temat uważam za zamknięty

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Jako powiedzmy organizator poruszyłem tą sprawę z privem na Marcinie zaraz po tym jak przejąłem konkurs (4. kolejka bodajże) i ustaliliśmy, że o zmianach będziemy dyskutować po zakończeniu I sezonu.
Też uważam, że byłoby to sprawiedliwsze i będzie od przyszłego sezonu, pierwszy poniekąd był próbą, postaramy się dopracować w przerwie między rozgrywkami wszystkie niedociągnięcia i w przyszłym sezonie zabawa będzie lepsza.
Postaram się pod wieczór podliczyć wszyskto co zaległe, a od przyszłego tygodnia będe robił to na bieżąco, przepraszam, że wszystko to tak długo trwa od początku października.

aislinnek 202

aislinnek

Użytkownik
Aktualizacja wyników.
Ogłoszenia parafialne:
Pojawia się coraz więcej w/o, po weekendzie poleci następna seria drużyn z turnieju a wyniki z nimi zostaną zmienione jako w/o, w podliczeniach nierobionych przeze mnie jest parę błędów (właśnie przez nieuwzględnienie tego), zasygnalizowałem to Marcinowi, w tabelach powinno zostać to podliczone normalnie.
Jeżeli nie jesteście w stanie podać typów na kolejkę np. niedzielną w niedzielę to można to zrobić wcześniej, może to trochę utrudnić mi podliczanie i mogą pojawic się błędy, ale po to mamy ten temat. Można także w razie potrzeby wrzucić typy do mnie na priva, podając ligę, numer kolejki, typy, przeciwnika, buka tak, abym nie musiał nic zmieniać.
Jeżeli pojawiły się jakieś błędy to proszę PW (nie sprawdzałem wszystkich podliczeń robionych przez inne osoby, liczę, że zrobiliście to poprawnie ???? )

Do góry Bottom