Chodziło Mi w skrócie o to, że w 1 kolejce możesz dać z dowolnego bukmachera, od 2 kolejki już będziemy na to patrzeć.Nie do końca zrozumiałem Twój post Ale widzę, że już zmieniłeś, iż kursy i spotkania z oferty Sportingbetu. pozdro
Ok, nie ma problemu w 1 i 2 kolejce przymykamy na to oko.[TheNormalOne napisał:;6109530]Witam po pierwsze sorka za edycję postu w lidze. Mam pytanie czy jak następnym razem zapomnę napisać jaki bukmacher to coś się stanie ?
A tak obok tematu to widzę ze w 3 lidze zgłosiło sie tyle drużyn a typy podało raptem 6-7 ;//
No wiadomo , ale cóż nie poradzisz, może jeszcze ogarną i będzie więcej typów.[TheNormalOne napisał:;6109536]Wygrana wygrana ale jakoś tak taka malo cieszy a po drugie chodzi tu też o dobra zabawę a przy wlkowerach ta będzie bardzo znikoma ;D
Ja tutaj nie mam nic do gadania więc musimy czekać na decyzję moderatora.[TheNormalOne napisał:;6134392]A ja mam pytanie czy pozna podawać typ np. Drużyna wygra i over 2.5 ?? Albo over 2.5 i BTS ??
Nie , bo nie można łączyć typów.[TheNormalOne napisał:;6134392]A ja mam pytanie czy pozna podawać typ np. Drużyna wygra i over 2.5 ?? Albo over 2.5 i BTS ??