>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności, skargi i zażalenia

intelowiec 94,4K

intelowiec

Użytkownik
Sprecyzuj, proszę, co znaczy poprawa aktywności, bo ja naprawdę mam mało czasu i ledwo ogarniam. Ile analiz w ciągu tych 60 dni trzeba zamieścić? Żeby nie było, że zacznę pisać, a Ty potem powiesz, że aktywność Cię nie usatysfakcjonowała ????
Poza tym np. za cały konkurs NBA, który sam wymyśliłem, przygotowałem i przeprowadziłem nie otrzymałem złamanego grosza ani bonusa, a spędziłem nad nim dobrze ponad 100 godzin, więc moim zdaniem jest to troszkę nie fair...

Pozdro!

ted 12,8K

ted

Forum VIP
INTELOWIEC jeden post na każdą kolejkę na pewno wystarczy, dasz radę tak jak pokazywałeś w konkursach ????

maer 323,7K

maer

Typer A-League
1 miejsce oraz drugie, czyli @INTELOWIEC i @maer mają zawieszone nagrody na okres 60 dni (do 2 lutego). Jeśli w tym okresie nie poprawią aktywności na forum w działach sportowych :
1. Piłka Nożna - Typy Bukmacherskie
2. Pozostałe Sporty - Typy Bukmacherskie
Jeśli do tego czasu nic się nie zmieni to nagroda przepada.
Za trzecie miejsce robson musi podać dane skrill na PW.
Trzeba pisać w obu tych wymienionych działach czy wystarczy tylko w jednym?
Ile musi być analiz, postów w tygodniu w wymienionym dziale aby było uznane że dany użytkownik jest aktywnym na forum?
Taka oficjalna informacja przyda się też na przyszłość dla innych użytkowników ????

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Trzeba pisać w obu tych wymienionych działach czy wystarczy tylko w jednym?
Ile musi być analiz, postów w tygodniu w wymienionym dziale aby było uznane że dany użytkownik jest aktywnym na forum?
Taka oficjalna informacja przyda się też na przyszłość dla innych użytkowników ????
Chodzi o aktywność i pisanie postów z sensem, ciekawych a nie przepisywanie statystyk danego meczu. Nie ma określonego pułapu postów. Aktywność to aktywność i nikt nie daje limitu postów w danym okresie.
Dyskusja o typach, podpowiedzi też się liczą. Nie tylko same analizy z typami.
Poza tym jak chcesz coś od forum (czytaj nagrody) to musisz coś dawać.

intelowiec 94,4K

intelowiec

Użytkownik
1 miejsce oraz drugie, czyli @INTELOWIEC i @maer mają zawieszone nagrody na okres 60 dni (do 2 lutego). Jeśli w tym okresie nie poprawią aktywności na forum w działach sportowych :
Hej ????
Mam nadzieję, że moja aktywność w trakcie okresu zawieszenia okazała się wystarczająca, abym zasłużył na nagrodę w konkursie.
Co prawda ilość postów nie powala, ale nie spamowałem w stylu &quot;Zgadzam się z Tobą, aczkolwiek rzucą 112,5 a nie 110,5&quot;, tylko starałem się coś ciekawego napisać, jak miałem czas, pewność co do typu i informacje.
Jeśli ktoś śledził moje posty i analizy, to byłby sporo jednostek do przodu ;)
Obiecuję, że postaram się taką aktywność zachować i nadal dzielić się z forumowiczami swoimi przemyśleniami i typami.
Pozdrawiam ????

Otrzymane punkty reputacji: +38
maer 323,7K

maer

Typer A-League
Za trzecie miejsce robson musi podać dane skrill na PW.
U mnie również moja aktywność chyba wystarczająco wzrosła na forum a oprócz tych 200 zeta na skrill za Ekstraklasę mam jeszcze słuchawki za Ligę Mistrzów.

kitex 738

kitex

Użytkownik
Tabela po 3 kolejkach dodana w odpowiednim temacie.
Ewentualne błędy zgłaszajcie w tym temacie lub na PW.
Tabelę po 4 kolejkach dodam po rozliczeniu wszystkich typów.
PRZYPOMINAM O ROZLICZANIU SWOICH TYPÓW W CIĄGU 24h OD ZAKOŃCZENIA OSTATNIEGO SPOTKANIA!!!

kitex 738

kitex

Użytkownik
Tabela po 4 kolejkach dodana w odpowiednim temacie.
Uwagi po dotychczasowych typach:
1. Pamiętajcie o rozliczaniu swoich typów w ciągu 24h od zakończenia ostatniego spotkania. Brak rozliczenia = 0 bramek.
2. Nie edytujcie swoich typów. Do rozliczania swoich typów stosujcie opcję &quot;cytuj&quot;. Edycja typu = -2 bramki.
3. Nie kopiujcie bezmyślnie typów od innych użytkowników (jest to sprawdzane). Można podawać takie same typy co inny uczestnik (jeżeli nie gramy z nim w parze), ale pamiętajcie, że kursy się zmieniają. Ewidentne skopiowanie typów = 0 bramek.

kitex 738

kitex

Użytkownik
Tabela po 5 kolejkach dodana w odpowiednim temacie.

Do góry Bottom