krisbarca_92
Użytkownik
Tez jestem za Moze jakies wieksze kary wprowadzic za nieuzasadnione olanie konkursu? Moze to jakos odstraszy takie typy
Trzeba pisać w obu tych wymienionych działach czy wystarczy tylko w jednym?1 miejsce oraz drugie, czyli @INTELOWIEC i @maer mają zawieszone nagrody na okres 60 dni (do 2 lutego). Jeśli w tym okresie nie poprawią aktywności na forum w działach sportowych :
1. Piłka Nożna - Typy Bukmacherskie
2. Pozostałe Sporty - Typy Bukmacherskie
Jeśli do tego czasu nic się nie zmieni to nagroda przepada.
Za trzecie miejsce robson musi podać dane skrill na PW.
Chodzi o aktywność i pisanie postów z sensem, ciekawych a nie przepisywanie statystyk danego meczu. Nie ma określonego pułapu postów. Aktywność to aktywność i nikt nie daje limitu postów w danym okresie.Trzeba pisać w obu tych wymienionych działach czy wystarczy tylko w jednym?
Ile musi być analiz, postów w tygodniu w wymienionym dziale aby było uznane że dany użytkownik jest aktywnym na forum?
Taka oficjalna informacja przyda się też na przyszłość dla innych użytkowników ????
Hej ????1 miejsce oraz drugie, czyli @INTELOWIEC i @maer mają zawieszone nagrody na okres 60 dni (do 2 lutego). Jeśli w tym okresie nie poprawią aktywności na forum w działach sportowych :
U mnie również moja aktywność chyba wystarczająco wzrosła na forum a oprócz tych 200 zeta na skrill za Ekstraklasę mam jeszcze słuchawki za Ligę Mistrzów.1 miejsce oraz drugie, czyli @INTELOWIEC i @maer mają zawieszone nagrody na okres 60 dni (do 2 lutego). Jeśli w tym okresie nie poprawią aktywności na forum w działach sportowych :
Za trzecie miejsce robson musi podać dane skrill na PW.