>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności dotyczące konkursu

Status
Zamknięty.
K 0

kierasckm

Użytkownik
o co Ci teraz koles chodzi ?? Pedersen nie wyjechał w ostatnim wyscigu wiec nie zrobil tylu pkt ile mial. Wynik jest ponizej i koniec tematu.
o co mi chodzi?? no nie wiem czy moge napisal bo widze ze i tak nie zrozumiesz

chodzi mi to kazdy sie dopytuje co gomolskim czy bedzie zaliczone czy nie
on wyjechal do 1 biegu upadl i skonczyl zawody wiec przegral z emilem a moderatorzy zastanawiaja sie co zrobic
podobienstwo jest takie ze gomolski nie mial okazji zdobycia pkt i nicki tez

mam nadzieje ze zrozumiales ale jesli nie to jest mi niezmiernie przykro i wspolczuje z tego powodu

borussia 12

borussia

Użytkownik
o co mi chodzi?? no nie wiem czy moge napisal bo widze ze i tak nie zrozumiesz

chodzi mi to kazdy sie dopytuje co gomolskim czy bedzie zaliczone czy nie
on wyjechal do 1 biegu upadl i skonczyl zawody wiec przegral z emilem a moderatorzy zastanawiaja sie co zrobic
podobienstwo jest takie ze gomolski nie mial okazji zdobycia pkt i nicki tez

mam nadzieje ze zrozumiales ale jesli nie to jest mi niezmiernie przykro i wspolczuje z tego powodu

pojedynek Emila z Adrianem jest zupelnie inny niz ten. Adrian miał upadek w swoim pierwszym wyscigu i nie był zdolny do dalszej jazdy. Co do wczorajszego pojedynku. Nicki nie wyjechał w 15 wyscigu bo mieli zapewnione zwyciestwo. Pojechał w 4 wyscigach i zdobyl 11 pkt. Założmy pojechał by w 16 wyscigu i zdobyl by 0 pkt i na to samo wychodzi.

K 0

kierasckm

Użytkownik
pojedynek Emila z Adrianem jest zupelnie inny niz ten. Adrian miał upadek w swoim pierwszym wyscigu i nie był zdolny do dalszej jazdy. Co do wczorajszego pojedynku. Nicki nie wyjechał w 15 wyscigu bo mieli zapewnione zwyciestwo. Pojechał w 4 wyscigach i zdobyl 11 pkt. Założmy pojechał by w 16 wyscigu i zdobyl by 0 pkt i na to samo wychodzi.
zalozmy wyjechal w 16 i zdobyl 3 pkt
i nie wychodzi na to samo
takie gdybanie jest nie na miejscu oki koniec tematu

K 0

kierasckm

Użytkownik
Y tego co ja widye to coventrz dzisiaj gra z Wolwerhamptoniem a nie tak jak jest napisane z Polle .
dobrze jest napisane
coventry jedzie dzis z poole zaraz po meczu z wolverhampton:p
po prostu 2 mecze jednego dnia maja ????
typujemy ten drugi mecz pucharowy

verti 3,4K

verti

Forum VIP
wiem ze pisaliscie ze tabela bedzie co kilka kolejek , ale czy planowana jest w najblizszym czasie aktualizacja i jesli tak to kiedy
upłynęły dopiero 2 kolejki od ostatniej aktualizacji - spokojnie, góra po 4/5 kolejkach będzie tabela - jak znajdę czas to będzie wcześniej

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Mam pytanie... Typy z meczu Włókniarza będą zaliczone po powtórzonym czwartkowym meczu pomiędzy Lwami i Bykami ??
Typy z dnia dzisiejszego nie będa podliczone - przy kolejce czwartkowej, będzie podany mecz Włókniarz - Unia i będzie możliwość typowania od nowa

K 0

kierasckm

Użytkownik
nie wiem co jest ale ktos usunal mojego posta nie wiedziac czemu
a napisalem ze moderator Verti nie bedzie mial liczonej kolejki bo sie spoznil 2 min z typami (6. Typy podajemy najpóźniej 5 minut przed pierwszym spotkaniem)
jesli przestrzega regulamin to powinien powiedziec trudno nastepnym razem ale widze ze nawet wypowiedziec sie w odpowiednim do tego temacie nie mozna bo ktos usuwa posty

ja mialem podobnie bo spotkanie 1 jeszcze sie tak naprawde nie rozpoczelo ale i tak mialem 0 pkt bo zlamalem regulamin

verti 3,4K

verti

Forum VIP
nie wiem co jest ale ktos usunal mojego posta nie wiedziac czemu
a napisalem ze moderator Verti nie bedzie mial liczonej kolejki bo sie spoznil 2 min z typami (6. Typy podajemy najpóźniej 5 minut przed pierwszym spotkaniem)
jesli przestrzega regulamin to powinien powiedziec trudno nastepnym razem ale widze ze nawet wypowiedziec sie w odpowiednim do tego temacie nie mozna bo ktos usuwa posty
ja mialem podobnie bo spotkanie 1 jeszcze sie tak naprawde nie rozpoczelo ale i tak mialem 0 pkt bo zlamalem regulamin
człowieku, moderatorzy sa od tego, żeby osadzić czy ktoś złamał regulamin czy nie, tak podałem typy dwie minuty za późno, nie będę miał liczone i trudno, nie martw się ja znam regulamin, bo sam go tworzyłem, więc nie mów mi co mam zrobić, jestem ciekaw, czy gdyby kto inny podał typy tak jak ja, to tak zaciekle byś pisał o tym, rozumiem, że nie zaliczyłem Ci kiedyś typów i nie darzysz mnie sympatia, ale nie pluj jadem we mnie. Regulamin jest dla każdego taki sam, myślisz, że złamałem regulamin to będę potraktowany inaczej niż wszyscy, tylko dlatego, że mam zielony nick, nie wiem czemu robisz taka aferę z tego ...
Twój post zostal usunięty bo nie wnosi nic, do tematu - temat się zwie &#39;Pytania, niejasności&#39;

K 0

kierasckm

Użytkownik
człowieku, moderatorzy sa od tego, żeby osadzić czy ktoś złamał regulamin czy nie, tak podałem typy dwie minuty za późno, nie będę miał liczone i trudno, nie martw się ja znam regulamin, bo sam go tworzyłem, więc nie mów mi co mam zrobić, jestem ciekaw, czy gdyby kto inny podał typy tak jak ja, to tak zaciekle byś pisał o tym, rozumiem, że nie zaliczyłem Ci kiedyś typów i nie darzysz mnie sympatia, ale nie pluj jadem we mnie. Regulamin jest dla każdego taki sam, myślisz, że złamałem regulamin to będę potraktowany inaczej niż wszyscy, tylko dlatego, że mam zielony nick, nie wiem czemu robisz taka aferę z tego ...

Twój post zostal usunięty bo nie wnosi nic, do tematu - temat się zwie &#39;Pytania, niejasności&#39;
1. skoro podales po czasie i wiedziales ze jest za pozno to mogles go usunac bo to tylko Ty mozesz usuwac posty tu...czemu on byl widoczny nadal moge sie domyslec tylko
2. zaciekle pisze ze ktos podal tez po czasie bo widze ze co chwila pojawiaja sie nowe typy...zadowolony?? akurat Ty pierwszy dales po czasie to napisalem i tyle...nie mysl ze sie uwzialem na Ciebie ze jestes jednyba osoba ktora mozna krytykowac....zachowujesz sie tak jakbys byl jedyny
3. Ty napisales ze ja nie darze Cie sympatia....ja tego nie pisalem i nie wmawiaj mi tego bo jeszcze uwierze
4. stary obraziles sie ze napisalem jednego posta o tym ze sie spozniles?? to ma byc plucie jadem?? taki delikatny jestes ze kazda &quot;krytyka&quot; pod Twoim adresem obraza Cie??
5. moj post jest w odpowiedznim temacie &quot;niejasnosci dotyczace konkursu&quot; ktore sie szybko wyjasnily jak widzisz...nigdzie indziej nie moglem tego napisac
6. nie mysle ze bedziesz potraktowany inaczej

stary zrozum mnie ze wyrazilem swoje zdanie i opinie na ten temat a Ty mam wrazenia ujales sie honorem i tak jakby obrazajac sie na mnie i jesli piszesz ze ja jednym mostem plunalem w Ciebie jadem to ja nie napisze czym Twoj post-odpowiedz jest dla mnie....

pozdro

fracek 11

fracek

Użytkownik
Regulamin jest troche dziwny jesli chodzi o typowanie 5 min przed PIERWSZEGO MECZU.
NIe każdy siedzi przed kompem cały dzień a tym samym nie zawsze zdąży sie obstawic typów. Takze ja nie zdążyłem kilkakrotnie a to oznacza że już sie niemal starciło szanse na jakąkolwiek wygraną/
P.S. Tylko Verti nie wkurzaj sie za bardzo bo wiem że regulamin to regulamin.

T 15

temp

Użytkownik
Fracek o ile dobrze pamietam, to mecze do typowania pojawiaja sie na 10 godzin przed pierszym spotkaniem, tak ze wystarczy byc na kompie raz na 9h i 54min (minuta na oddanie typu ;))

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Regulamin jest jasny i czytelny. Zdarzenia wystawiamy najczęściej 20 lub więcej godzin przed. Nigdy się nie zdarzyło, że były to &quot;tylko&quot; 10 godzin.
Ja też trzy razy nie zdążyłem (zalecenie by modzi podawali typy jak najpóźniej) ;-) W przeciągu całego sezonu typerskiego wątpię, by znalazł się ktoś kto obstawi wszystkie kolejki także warto grać do końca ...

R 0

robertwlkp

Użytkownik
Coraz bardziej bez sensu jest ten konkurs. Wczoraj jezdzila Angielska nikt nie dal typow. Dzis jezdzi szwedzka a oferta zostala podwieszona po godzinie 6, wiem ze w regulaminie jest napisane ze iles godzin przed rozpoczeciem moderatorzy zakladaja temat ale jak ja na 8 do pracy to przeciez logiczne ze nie bede co rano sprawdzal czy jest kolejka czy nie. Jedynie moge usiasc wieczorem, w pracy nie mam dostepu do neta. Dzis dopiero przed 20 usiadlem i wielkie zaskoczenie. Dziwne by ograniczac rywalizacje w taki sposob. Coraz mniej ludzi typuje pewnie z tego samego powodu co ja. Nie chcialbym tutaj nic sugerowac ale bardzo dziwnie wyglada cala ta sytuacja.

makuazs 44

makuazs

Użytkownik
No to jak od 8 do 20 to jetes pracoholikiem... Zasady są jasne i niekt nie będzie specjalnie ich zmieniał dla Ciebie... Zapewne dużo osób w jednej czy 2 kolejce nie odda typów więc nie będziesz nic stratny bo wątpie, że wszyscy siedzą 24h na dobe na kompie ???? pzdr

T 15

temp

Użytkownik
nasuwa mi sie taki wniosek, ze nikomu nie chce sie podliczac typow, wiec organizatorzy daja jak najmniej meczy do typowania, a w dodatko robia to w taki sposob, zeby jak najmniej osob moglo je typowac... nie wiem czy sluszny, ale pewnie kilka osob ma podobne odczucia

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Problem podliczania już wyjaśniliśmy parę dni wcześniej. Zajmuje się tym Verti a obecnie nie ma czasu by codziennie Was zadowalać podliczaniem typów.
Ligi angielskiej wczoraj nie podaliśmy do typowania, bo ta liga to folklor i staramy się ograniczać jej typowania. Kolejki do typowania są zawsze na ligę polską, szwedzką, GP a również czasami na ważniejsze turnieje indywidualne oraz 1ligę polską.
Regulamin jest czytelny i klarowny. Powinniście doskonale się w nim orientować skoro zaakceptowaliście go !
Pamiętajcie, że konkurs nie jest obowiązkowy. Jeśli Wam się nie podoba nie musicie się z nami bawić. Powtarzam bawić, bo wielu z Was widzi ten konkurs jako Bóg wie jeden jak ważne wydarzenie.
Więcej narzekania a kolejnych konkursów żużlowych nikt nie będzie chciał organizować.

akarin 0

akarin

Forum VIP
Ja nie mam żadnych zastrzeżeń co do konkursu i jego organizacji. Verti i Jacques dodają typy do typowania kiedy mogą. Ja sam raz ominąłem jedna kolejkę, ale trudno sie mówi i trzeba bawić się dalej.
Miałbym tylko prośbę do podliczenia kolejek 16,17 :wink: i jeśli można to szybkie zaktualizowanie tabeli do aktualnej kolejki (czyli 19).

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom