>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności dotyczące konkursu

Status
Zamknięty.
verti 3,4K

verti

Forum VIP
Czy polonia Bydgoszcz nie gra czasami dzisiaj na wyjeździe a nie u siebie tak jeak jest napisane w typowaniu ??
niestety tak właśnie jest, popełniłem bład podczas przepisywania. Rozważamy z Jacquesem czy nie rozliczać w ogóle tego spotkania

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
Aha bo własnie tak zauwazyłem i cięzko jest teraz typować to spotkanie , bo nie wiadomo jak to brać pod uwage . Bo moge zatypować tak jak jest naprawde ze polonia gra w Ostrowie , a inni mysleli ze polonia gra u siebie i jak dostatnie to bedą znowu jakieś niejsności wiec wysle ze najlepiej bedzie wycofać to spotkanie .

verti 3,4K

verti

Forum VIP
myślę, że tak będzie najrozsadniej, spotkanie Polonia Bydgoszcz - Intar Ostrów - nie będzie liczone, przepraszam za kłopot

R 0

robertwlkp

Użytkownik
Bez przesady z tym wycofywaniem, Jak ktos sie interesuje zuzlem to wie ze mecz jest w Ostrowie, wiec nie ma powodu go wycofywac, dosc czesto u bukow tez sa zaklady podawane w ten sposob ze gospodarz jest na 2 miejscu. Nie wiem czemu ale mam wrazenie ze komus zalezy zeby nie bylo duzo typow do stawiania, bo juz kilka razy anulowano z powodu blednego zapisu mecze, nawet ostatnia kolejke a jednej nawet nie bylo kiedy byly mecze bodajze w czwartek.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Typ zostanie wycofany, natomiast zdarzenie na zawodników (Emil-Adrian) zostanie policzone normalnie.
Robert nie twórz jakieś spiskowej teorii dziejów. Jak popełniamy błąd, lub spotkania są anulowane to zdarzenia po prostu też anulujemy. Trudno typować na mecz którego tak naprawdę nie ma (anulowana ostatnia kolejka). Verti popełnił błąd, bo myślał że Polonia jedzie u siebie. I tyle w temacie.
Do typowania będzie jeszcze bardzo wiele kolejek.

R 0

robertwlkp

Użytkownik
No oki, rozumiem. Bo w sumie jest bardzo wyrownana stawka konkursu i kazdy punkt sie liczy a tu jeden medcz wypada. Mi juz jedna kolejka nie z mojej winy wiec kazdy mecz to w sumie okazja do nadrobienia straty.

fracek 11

fracek

Użytkownik
EE szkoda ze mecz OSTRÓW - BYDZIA nie bedzie licozne!!! Ale ja ide na stadion licząc na zwyciestwo mojego KMOSTRÓW&gt;......hey hey KMO

mario1187 0

mario1187

Użytkownik
Był w składzie na mecz, stanął pod taśmą do 1. biegu - startował w tych zawodach. Nie rozumiem dlaczego ta para nie jest liczona

K 0

kierasckm

Użytkownik
regulamin jest bez sensu...jak jakis mecz rozpocznie sie o 15.00 a 5 innych o 20.00 to jak nie zdarzysz przed 15 to juz nie mozesz typowac tych pozniejszych...co to jest??

PS. w oficjalnych wynikach z meczu ostrow-bydgoszcz gomolski ma wpisane upadek wiec jesli upadl to wystartowal...nie przypominam sobie zeby ktos upadl na tor nie wyjezdzajac do niego heh

makuazs 44

makuazs

Użytkownik
Tutaj sie musze zgodzić ze wszytskimi... Verti dałeś plame ztym Gomólskim... A może poprostu dla niektórych lepiej żeby ten tyo nie był liczony ?? ;&gt;

fracek 11

fracek

Użytkownik
No dla mnie kibica KM Ostrów który był na meczu lepiej zeby nie był liczony ten typ!!!
Sajfutdinov poprostu zachował sie jak (...) i powinien byc wykluczony z całego spotkania. Poprostu ściał naszych na pierwszym łuku. Jeb..y RUSEK!!!

makuazs 44

makuazs

Użytkownik
Ma lepszy sprzęt do ścina jak jest szybszy na pierwszym łuku i go nie wyzywaj bo jest dobrym zawodnikiem a wasi jakby byli dobzi to by wygrali... Życie...

D 243

_danonek_

Użytkownik
lol no panowie bez jaj, skoro wystartowal to typ powinien byc liczony nie przesadzajmy, to za bardzo faworyzuje tych co postawili na Gomolskiego, skoro byl w skladize meczowym i pojawil sie na starcie to jak najbardziej powinny byc liczone jego punkty !

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
Ja jestem podobnego zdania jak koledzy wyzej skoro uczestnik był w kadrze przed meczowej i skoro wystartował , to typ powinien być liczony a nie anulowany , to tak samo jakby zawodnik doznał kontuzji w 13 biegu np to tez byście wycofali typ ?? Wedłóg mnie typ jak najbardziej powinien być liczony

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom