>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, niejasności dotyczące konkursu

Status
Zamknięty.
krycha18 16

krycha18

Użytkownik
A ja mam pytanie co do dzisajszysz spotkan Lejnen padł remis 48-48 oraz Andersen i Crump zdobyli po 11 pk co w takim wypadku jest bardzo ciekawy ?? Bo zadnych (+,-) nikt nie dał przy typach !

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
Jakie to jest wszystko dziwne ;/ , czy ciezko było dopisac przy spotkaniach jakieś (-0.5,+0,5 ) I co dzisiaj tylko bedą 2 mecze rozliczone , i jak tutaj mamy gonić czołówke ?? No jak . ?

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Temat zamykam, bo ciągle narzekacie a ten temat nie jest od tego. Otworzę za jakiś czas jak ochłoniecie, bo zachowujecie się jak ten rozkapryszony bachor z Twojego avataru. Regulamin jest jasny i czytelny. Jeśli czegoś nie rozumiecie to przeczytajcie go i poznacie odpowiedź na swoje pytania.
Remis w żużlu zdarza się raz na 50 meczów to po pierwsze. Po drugie dodawanie handicapów to nie jest nasze widzimisie. Staramy się ustalać pary by były szanse 50-50. Po trzecie nie nasze zmartwienie ile Ty masz punktów, widocznie miałeś mniej szczęścia od &quot;liderów&quot;. Powtarzam jeszcze raz to jest zabawa w której są atrakcyjne nagrody ale tylko zabawa. Nie wiem jak Verti (choć sądzę, że podobnie) ale mnie się już odechciewa prowadzenia tego konkursu i ja napewno nie będę zabiegać u adminów by przeznaczyli jakieś fundusze na kolejne edycje. Człowiek się stara, poświęca swój czas a tutaj same narzekanie ...
Żeby było jasne następna kolejka Grand Prix, chyba że Verti zdecyduje inaczej.
50 albo 100 złotych nagrody i niektórzy szaleją ...

R 0

robertwlkp

Użytkownik
Kazdy ten konkurs traktuje jako zabawe. Tylko jakos nie ma okazji by sie nim bawic bo nie ma co typowac lub tematy pojawiaja sie niespodziewanie. Powołujesz sie Jacques na regulamin wiec przytocze jeden punkt który mam wrazenie że Ci umknął.
&quot;8. Moderator przed każdą kolejką Ekstraligową , każdym GP oraz przed kolejkami z lig szwedzkiej i angielskiej przedstawia ofertę do gry. Najpóźniej 10 godzin przed danym zdarzeniem !
Podkreslilem Ci pewne słowa z niego bo mam wrazenie ze jakbysmy czytali inn regulamin przed konkursem. Widzę że nie tylko ja tak mysle sporor podobnych wpisow bylo, ponieważ dziś były dwa mecze Ligi Szwedzkiej a kolejka sie nie odbyła w &quot;naszej zabawie&quot; to własnie czemu dzis nie bylo nic do typowania?. ???? Co jest bardzo dziwne bo wczoraj napisałes cytuje &quot; Kolejki do typowania są zawsze na ligę polską, szwedzką, GP a również czasami na ważniejsze turnieje indywidualne oraz 1ligę polską&quot; . Już sie nie czepiam tej angielskiej ale to tez nie fair nie podawac jej do typowania skoro mamy miec równe szanse do typowania jak napisała krycha18. Może poprostu pewne osoby nie znaja sie zbyt dobrze na tej Lidze i poprostu nie sa podawane typy?! Wiec skoro sie tak powołujesz na regulamin to czemu go nie przestrzegasz?
Twoj tekst(cytat ponizej) jest smieszny jesli ma on sie nas dotyczyc a nie dotyczy sie moderatorów.
&quot;Regulamin jest czytelny i klarowny. Powinniście doskonale się w nim orientować skoro zaakceptowaliście go !
Wiec skoro go napisaliscie to mam wrazenie ze go tez nie czytaliscie bo jakos sie w nim nie orientujecie, chyba ze go interpretujecie pod siebie.???? Jakos dziwnie w czołówce tabeli jest sporo moderatorów, wiec chyba nie musze pytac czemu tak mało kolejek do typowania jest badz mylnie podaje sie mecze, bo to raczej pytanie retoryczne. Chciałbym brac udział w tej zabawie, orientuje sie niezle w temacie żużla i pewnie większośc uczestników a niestety nie mamy mozliwości bra udziału w tej zabawie. Możesz powtórzy że mnie nikt nie zmuszał do zabawy ale wlasnie chcialbym sie bawic a nie czytac takie aroganckie odpowiedzi z Twojej strony,???? bo mam wrazenie ze Twoje ostatnie zdanie w odpowiedzi bylo niestosowne, raczej kto inny szaleje na punkcie tych 50 badz 100 zł- patrz Tabela. Pozdrawiam, i jak bedzie jeszcze okazja to sie pobawie w tym konkursie.
Edit by Jacques
Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie czemu nie było ligi szwedzkiej wczoraj - 10h. Ani ja ani Verti wcześniej tj. rano nie mogliśmy podać zdarzeń . Nie może być dwóch kolejek naraz, więc nie mieszaliśmy wieczorem. O lidze angielskiej już wcześniej Ci wspomniałem dlaczego nie będziemy jej za często podawać. Teraz dopiszę Tobię również, że jest jeszcze inny powód - jej mecze są rozgrywane w środku tygodnia, co zmniejsza bardzo liczbę osób grających w danej kolejce a staramy się stworzyć równe warunki wszystkim . Było sporo próśb o to, by jeśli nie ma typów dzień wcześniej to odpuścić sobie typowanie. Jednakże każda inna liga (szwedzka,polska,GP) jest zawsze możliwa do obstawiania. Wyjątek był wczoraj, dlaczego już Ci odpisałem przed chwilą. Regulamin zawiera też podpunkt, który pozwala nam na pewną elastyczność. Mamy też pełne poparcie adminów w tych kwestiach.
Co do czołówki to muszę Ciebie zmartwić ja już z niej dawno wypadłem bo nie obstawiłem 3 kolejek, Verti też coś zapomniał i pewnie spadnie a moderatorzy innych działów nie mają nic wspólnego z organizacją tego konkursu. Powtórzę jeszcze raz, chcieliśmy Wam zrobić przyjemność (ja i Verti) zabiegając od dawna u adminów o konkurs żużlowy nie mając nic z tego, bo nikt nam za to pieniędzy nie da. Tracimy masę czasu na ten konkurs (swoją drogą jeśli jesteście tacy chętnie do podliczania to zapraszam na gg, porozmawiamy o współpracy) a niektórzy nie potrafią tego uszanować. Już teraz mogę z całą świadomościa zapowiedzieć że to jest jedyny konkurs żużlowy który pojawił się na tym forum w najbliższym czasie. Ani ja ani Verti nie mamy zamiaru Was dalej denerwować a wątpię by ktoś inny był chętny na organizację takiego turnieju. W innych turniejach typuje się raz na tydzień i nie ma problemu.
Oczywiście, że możecie wyrażać swoje zdanie. Przedstawiać propozycje. Jestem jak najbardziej za, nikt nie jest nieomylny, konkurs jest dla Was więc spokojnie możemy dogadać się w wielu kwestiach by go ulepszyć . Ale żadnych propozycji, pomysłów nie widzę tylko krytyka, i niestety bezproduktywna. Ja jestem zawsze dostępny na sugestie ale na PW/gg nie dostałem od Was żadnych wiadomości ... więc czekam. Zwłaszcza Ciebie Robercie, napisz mi propozycje par wezmę je pod uwagę.

T 15

temp

Użytkownik
My nie narzekamy, tylko jako, ze konkursow speedwayowych jest jak na lekarstwo troszczymy sie, aby ten konkurs byl jak najlepszy, atrakcyjny, roznorodny i zeby mozna bylo sie fajnie bawic.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Podjęliśmy decyzję w sprawie tak burzliwego pojedynku Sajfudtinov vs Gomólski, zweryfikowaliśmy na korzyść młodego Rosjanina - w tabeli została uwzględniona ta zmiana :!:
Pozdrawiam,
Verti

T 15

temp

Użytkownik
Typy z dnia dzisiejszego nie będa podliczone - przy kolejce czwartkowej, będzie podany mecz Włókniarz - Unia i będzie możliwość typowania od nowa
Hmm... i gdzie jest ta mozliwosc? MAmy sami sobie zalozyc temat?

T 15

temp

Użytkownik
Z tego co wiem, to oficjalnej informacji o odwolaniu na 10 godzin przed meczem nie bylo (i teraz tez nie ma), wiec temat do typowania powinien byc. A co jesli mecz sie odbedzie? Moderator nagle w 5 minut przed pierwszym biegiem bedzie zakladal temat?

Edit by Jacques

Verti pochodzi z Częstochowy. Doskonale się orientuje w tej sprawie. Ja też bym tematu nie zakładał skoro tor w Czewie wygląda jak basen. Wystarzy wejść na sportowefakty i zobaczyć zdjęcia ... Znowu szukanie dziury w całym. Ale dobra można i tak na GP będzie z 10 zdarzeń do typowania, tylko potem nie narzekajcie że jest za dużó ...

makuazs 44

makuazs

Użytkownik
Jacques weź nawet nie wdawaj sie w konwersacje z takim delikwentem bo widać, że ma pojęcie o żużlu... Jakbyś człowieku pomyślał to byś wiedział, że po tygodniowych opadach deszczu toru w pare godz nie da się przygotować. I jeśli masz takie pojęcie o żużlu jak ja o gotowaniu to trudno. Idź lepiej sobie badminktona poobstawiaj. Tyle w temacie. Pzdr dla kumatych.

K 0

kierasckm

Użytkownik
no dokladnie...dawac 1 mecz i to watpliwy naprawde...prawie caly tydzien w czewie leje i jak mialby sie odbyc ten mecz? znowu &quot;kolejka&quot; anulowana...a informacje o odwolaniu meczu moga podac nawet po 1 biegu wiec nie wiem po co sie burzysz

PS mam nadzieje ze meczu dzis nie bedzie bo ja chce miec final w czewie a nie walke o braz...pogoda nie moze wypaczyc tak waznego meczu...a poza tym krzysiu buczkowski na suchym torze fatalnie upadl a na blocie to moga byc upadki po upadkach a zawodnicy z kontuzja nie pojada o medale

verti 3,4K

verti

Forum VIP
ehhh, mecz się nie odbył, więc chyba dobrze, że kolejka do typowania nie została dodana, bo podejrzewam, że byłaby teoria, że z Jacquesem jesteśmy zaklinaczym deszczu, i czarujemy, żeby była zła pogoda, mówicie, że mało zdarzeń do typowania - niestety nie zawsze mamy czas, aby dodać coś, w końcu trochę pracy w to trzeba włożyć (sprwadzić terminarz, ułożyć pary, tak aby było jak najtrudniej), my także mamy swoje rodziny, (pracę czy też szkołe) i specjalnie niekiedy rano, trzeba wstać poświęcić się i dodać kolejkę do typowania - niestety nie wszyscy doceniaja to, że zabiera to sporo czasu, podliczanie itd. Myślę, teraz, że najlepiej byłoby gdybyśmy z Jacquesem w ogóle nie brali udzialu w konkursie, bo właśnie największy problem dla Was moi drodzy to chyba moderatorzy .. W sobotę na GP specjalnie dodamy kilkanaście zdarzeń, abyście sobie potypowali jak najwięcej .. Proszę nie zrozumieć mnie źle, że marudzę itd - po prostu moglibyście choć trochę docenić Nasza prace jaka wykonujemy i naprawdę, kiedy tylko możemy dodajemy kolejkę do typowania, wbrew opinii niektórych wcalę nie zależy mi na pieniadzach z konkursu, ale najważniejsza jest dobra zabawa, nawet jak zajmę miejsce premiowane nagroda, mogę to przekazać komuś, wierzcie mi, bo poniektórzy szukaja dziury w całym, że moderatorzy wypaczaja konkurs, My chcemy by było jak najlepiej, jednak nie zawsze to się udaję. Jest to pierwsza edycja żużlowego Typera na Naszym Forum, pierwsza i najprawdopodobniej ostatnia ...
Pozdrawiam,
Verti

borussia 12

borussia

Użytkownik
zgadzam sie z radomiak1910 admini robią bardzo duzo pozytywnych rzeczy a wy nie potraficie tego docenic. Macie o wszystko pretensje. Szczerze mówiąc to są typy do typowania do 3 - 4 dni !! i to jeszcze wam przeszkadza ? Oni się starają a wy potraficie tylko ich krytykowac. Weźcie się zastanówcie a potem piszcie !

T 15

temp

Użytkownik
Verti, moze faktycznie troche za ostro bylo, ale zeby sie dobrze bawic trzeba jednak miec co typowac.
Jako ze interesuje sie zuzlem i trafilem w zasadzie na pierwszy tego typu konkurs speedwayowy, chcialem sie pobawic i sprobowac swoich sil. W zwiazku z tym, ze przystapilem do konkursu w trakcie jego trwania, najprawdopodobniej nie mam zadnych szans na jakakolwiek nagrode i prawde mowiac nie interesuje mnie czy wygra admin, moderator, zalozyciel forum, czy jeszcze ktos inny.

Jezeli faktycznie nie wyrabiacie z czasem, moze warto zapytac sie uczestnikow konkursu czy bylby ktos chetny pomoc w podawaniu meczy do typowania, lub podliczaniu punktow...

makuazs 44

makuazs

Użytkownik
To po co najpeirw wyskakujesz z jakimiś komenatarzami nie na miejscu a teraz wielce mówisz, że nie miałeś racji. W taki razie jesteś niepoważnym człowiekiem. I chyba każdy kto tu typuje i sie udziela interesuje sie żużlem i nie tylko ty. Verti dobrze, że odwołali bo tor jaki był każdy widział, a lepiej żeby walka o finał rozegrana została fair play, z takimi szansami dl obu zespołów a przede wszytski żeby było świetne widowisko, a dzisiejszy tor raczej by tego nam nie zfundował tylko walke z utrzymaniem sie na motorze i o zdrowie zawodników. Pzdr i do niedzieli na Olsztyńskiej i oby nasza twierdza nie została zdobyta i żebyśmy się zobaczyli na finale.

A.C.A.B

trique 0

trique

Użytkownik
# Chris Harris - Scott Nicholls (0.5-0)

nie liczone, czy zaliczany Scotty ?, gdyż Chris nie jedzie. Pozdrawiam :spokodfhgfh:

K 0

kierasckm

Użytkownik
# Chris Harris - Scott Nicholls (0.5-0)

nie liczone, czy zaliczany Scotty ?, gdyż Chris nie jedzie. Pozdrawiam :spokodfhgfh:

20. W przypadku gdy podany jest do oferty pojedynek z udziałem zawodnika, który z różnych przyczyn nie będzie mógł wystartować w meczu, punkty nie będą przyznawane.

lolek1 0

lolek1

Użytkownik
Czy moglibyście podawać do której godziny trzeba oddać typy?
Wczoraj podałem typy na 20 minut przed pierwszym startem a i tak zostały one usunięte.
tylko nie fochajcie się ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom