>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania/Luźne rozmowy CS:GO

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
W związku z licznymi pytaniami czy też komentarzami dotyczącymi aktualnie trwających/zakończonych meczów ,które są usuwane z tematów gdzie powinny znaleźć się analizy i typy, postanowiłem założyć nowy temat gdzie możemy luźniej pogadać na temat meczów. Możecie pytać, odpowiadać, komentować w trakcie/po zakończeniu/przed rozpoczęciem meczu, wysyłać ciekawe linki itd. Co tylko dusza zapragnie.
Są tylko 3 warunki:
1.
Dyskusja musi odbywać się na temat CS:GO.
2. Ma to być kulturalna dyskusja, bez kłótni, sprzeczek, wyzwisk itd.
3. Posty muszą zawierać przynajmniej zdanie. Unikamy krótkich 1/2 wyrazowych postów ????
Będę starał się codziennie wrzucać listę meczy które odbędą się każdego dnia oraz jakieś inne ciekawe informacje/wzmianki na temat których możemy podyskutować.
Masz pytanie? Nie bój się, wal śmiało, ktoś na pewno udzieli ci odpowiedzi!
Zapraszam do dyskusji i dzielenia się przemyśleniami ????

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Już jutro (6.10) rozpoczynają się 2 kolejne LAN-owe turnieje. 1 z nich to mistrzostwa świata, drugie to europejskie eliminacje do WESG z udziałem polskich zespołów.
Co do mistrzostw, to dla mnie ta impreza szczerze nie ma sensu ani racji bytu. Jaki jest sens tworzyć na siłę mistrzostwa i to w czasie kiedy odbywają się inne turnieje/mecze ligowe. Tak naprawdę mamy tutaj trochę nacji, ale ich składy są co najmniej śmieszne... Prestiż tych rozgrywek jest naprawdę niski, co pokazują składy. Szczerze mówiąc to chyba Duńczycy przysłali jako taki skład, który ma szansę to wygrać. Szwedzi i francuzi całkowicie zlekceważyli te rozgrywki co pokazuje ich lineup. Śmiech na sali...
Ciekawie zapowiada się turniej eliminacyjny w kijowie, gdzie mamy 20 zespołów, a tylko 8 uzyska kwalifikacje.
Według mnie będą to :
1. Virtus Pro
2. Dignitas
3. EnvyUs
4. Astralis
5. Godsent
i tutaj dalej pojawiają się wątpliwości. Chciałbym żeby jednym z pozostałych 3 miejsc zajęli zawodnicy Kinguin, naprawdę fajnie grają. Obok nich daje także duże szanse teamowi z rosji .Russia gdzie będą grali Dosia, worldedit czy też kucher.
Co do samych grup to pierwsze miejsca są w sumie zarezerwowane dla:
Grupa A - GODSENT
Grupa C - VIRTUS PRO
Grupa D - Dignitas
Zacięta walka będzie w grupie B gdzie mamy Astralis oraz EnvyUs. Ciężko mi wskazać faworyta ^^
Prócz tych zespołów, które są dla mnie oczywiste spodziewam się że z miejsc 2/3 zobaczymy w dalszej fazie:
Grupa A: Kinguin, LDLC albo składak z ukrainy Team1...
Grupa B: 2 miejsce dla Astralis/Envy a 3 dla Alternate aTTax pewniak
Grupa C: 2 miejsce dla .Russia a 3 dla .Norway
Grupa D: 2 zapewne dla Epsilon i 3 k1ck
Jedno jest pewne. W dniu jutrzejszym czekają nas mecze w CS-a Cały dzień ???? od 8:30 do późnej nocy. Na pewno będzie co obstawiać!

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Szpero ostatnio świetna gra. Awka siedzi mu ostatnio dość dobrze i na pewno będzie miał duży wpływ na grę Kinguin (pod warunkiem że utrzyma dobrą formę z ostatnich meczy. Przyda się jego pomoc, bo michu nie zawsze jest w stanie sam wycarrować ????
Poza tym ciężko mi coś więcej napisać bo mało ich ostatnich meczy widziałem ???? ale na koblu z Moral Alliance pozamiatał nieźle ^^

@Edit
Dosia nie zagra dla teamu RUSSIA z powodów rodzinnych! Duże osłabienie dla rusków ^^

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Zaraz startuje WESG
Dziwią mnie dość wysokie kursy na czyste winy. Co prawda początek turnieju ale kursy po 1.25/1.30 na faworytów to dużo tak na pierwszy rzut oka patrząc. Jestem ciekaw czy bet ogarnie handicapy i na bieżąco będzie dodawać kolejne mecze ????

paczek303 133

paczek303

Użytkownik
Zagrałem Kinguin od Ciebie, gdzie mozna śledzić ich wynik? Albo ogólnie wyniki wszystkich meczow csa na żywo, jest cos takiego? ????

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Po dzisiejszym dniu nasuwa się jedno tylko pytanie. Po co virtusi grają we wszystkim co jest możliwe? 2 przegrane w dniu dzisiejszym z norwegami i rosją. Jutro będą grać tak naprawdę o być albo nie być w rundzie barażowej.
Organizacja turnieju to jakaś masakra. 4h opóźnienia ? Przecież to jest jakaś kpina...
Największy przegrany dzisiejszego dnia: Virtus Pro oraz Dania... To co duńczycy zrobili w meczu ze szwedami woła o pomste do nieba... 14:9 dla nich, robią z nimi co chcą po czym nagle przegrywają runda za rundą i mecz 14:16...

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Po co virtusi grają we wszystkim co jest możliwe?
To już są sprawy odgórne. Poza tym, w VP gra wielu, jak na gry, dość wiekowych zawodników i trzeba zarabiać.

Muszą się wyspać i jutro swoje wygrać. Na kogo byśmy później nie trafili, mamy szanse.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Dzisiaj jeszcze gramy ECS w nocy (CS:GO) :
SK-NRG
oraz
Liquid- CLG
Jakieś przemyślenia?
Liquid ostatnio mega forma, powinni ugrać spokojnie mimo że gramy traina i dusta2.
SK z NRG myślę że SK wygra, ale będzie wyrównany mecz...

D 1K

dapp

Użytkownik
Tak obserwuje typy na forum odnośnie CS:GO i w sumie może się przyłącze. Co do samego WESG to nie ruszałem, chciałem wejść w dig na cbble z navi, ale niestety odpuściłem.
Co do Liquid - CLG to dla mnie ekipa Hiko bierze to 2-0, wydaje mi się, że train&#39;a wezmą, bo m.in. wczoraj wygrali na tej mapie na potrafiące naprawdę dobrze strzelać Immortals, do tego w Nowym Yorku wygrali z G2 i dość ładnie zaprezentowali się na Na&#39;vi, których train to jedna z najmocniejszych map. Co do d2 jestem mniej pewny, ale ich dobre występy na tej mapie na wspomnianym wcześniej turnieju dają mi pewne podstawy do typowania 2-0 do przodu.
Sam jeszcze nie wiem co i czy postawie, wyraziłem tylko moje subiektywne zdanie.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Snax pomimo tego że dzisiaj podpięty był do kroplówki (co świadczy o tym jak wycieńczeni muszą być virtusi) będzie dzisiaj grał...
Masakra, goście się wykończą

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom