>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania/Luźne rozmowy CS:GO

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Dignitasy już 9 rund stracili z najgorszym zespołem w grupie, rosyjskim eyesports.
Mam dziwne wrażenie że podeszli do tego meczu na wyjebce. Wygrywali 7:1 a jest już tylko 10:9 ... Było handi -9.5 i nie powiem skusiłem się mimo że wiedziałem że jest to bardzo duży handi i mogą oddać tylko 6 rund. ale takiej zwiechy się nie spodziewałem.
Co do szwedów, ja bym odpuścił bo szwedzi słaby team wysłali, a kanadyjczycy też do najsłabszych nie należą... niby cache ale mecz 50/50

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Mam dziwne wrażenie że podeszli do tego meczu na wyjebce.
Tak jak wczoraj Lqd na trainie. Typowa żenada i olewka. Dopiero na dd2, żeby uniknąć przegrania meczu poskładali CLG jak należy.
Paradoks taki, że mapy miały się układać inaczej ????

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
A właśnie. Nie widziałem wczorajszego meczu liquidów na trainie ale serio? Z CLG tam przegrali i to jeszcze taką różnicą? Dość gruby kupon mi zamykali na kilka kafli, budzę się, w śnie już liczyłem zielone a tu z0nk. nie ma pieniędzy, patrzę na wynik i WTF?

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Dobra pograna ta turcja. Nie bardzo rozumiem dlaczego oni pobanowali wszystkie swoje najmocniejsze mapy, a zostawili overpassa którego w reprezentacji grali 1 raz, oraz nawet w swoich normalnych zespołach grali maksymalnie kilka razy. Przecież oni nie mają nawet pojęcia jak się tą mapę gra... Strasznie dziwne veto. Goście nie nawidzą tej mapy a mimo to ją zostawiają, WTF?

dictator11 1,1K

dictator11

Użytkownik
CO myślicie o meczu Kanada vs Turcja. Jest 1,8 na Turcję ale nie pamiętam kiedy Kanadę oglądałem. Ma ktoś lepsze info ws. tego teamu?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Nie widziałem wczorajszego meczu liquidów na trainie ale serio? Z CLG tam przegrali i to jeszcze taką różnicą?
Olali temat. Jedną czy dwie rundy w terro zagrali z mózgiem po wejściu na bs-a to CLG nie wiedziało o co chodzi. W CT to już czekanie na koniec mapy, CLG mogło i zresztą skakało po wagonach.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
a że o formę, no to turcy są w mega formie tutaj na turnieju. Co prawda wygrali wszystkie mecze do tej pory więc 1 miejsce mają zapewnione, no ale pewnie będą chcieli wszystko ugrać. Na pewno też zgranie dużo lepsze turków, bo w sumie prawie wszyscy grają ze sobą w tym samym zespole na co dzień . Wszystko zależy od tego jak podejdą do spotkania i czy nie odpuszczą (w co bardzo wątpię)

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Juz ostatnio koledze tlumaczylem ze overpass jest strona TT i wyniki 10:5 11:4 po stronie Tero to juz norma
Overpass w ostatnich 3 miesiącach
1. SK : 63,1% CT ; 54,4% T
2. Virtus: 63% CT ; 44,6% T
3. NaVi: 68,4% CT ; 62% T
4. NiP: 60,5 % CT ; 56% T
5. Cloud9: 56,6% CT ; 55,3% T
6. Liquid: 54% CT ; 46% T
7. Dignitas: 64,7% CT ; 50,5 % T

8. G2: 43,9% CT ; 44,9% T Pierwszy zespół który więcej rund ugrywa tutaj po Terro ale wpływ na to ma ich ostatnio katastrofalna forma. Ten team już dawno nie powinien być tak wysoko w rankingu
9. EnvyUs: w ostatnich 3 miesiącach nie grali tej mapy
10. Astralis: 49% CT; 51% T Drugi zespół który więcej rund ugrywa po Terro
11. Godsent: 57% CT; 37,1 % T
12. Optic:
13. Immortals: 63,2% CT ; 56,7% T
14. Heroic: 57,8% CT ; 55,5% T
15. FaZe: 54,5% CT ; 54,8% T
16. Mousesports: 63,6% CT ; 54,1% T
17. Fnatic: 60% CT; 16,7% T
18. Flipside3: 44,5 % CT; 42,9% T
19. EchoFox: 44% CT; 56% T
dalej już mamy zespoły chińskie, gambit HR i nic więcej ciekawego
gambit i hr także więcej rund po CT

Podsumowując, no faktycznie overpass to taka mapa Terro że mecz szwecji z turcją w ogóle nie był patologią 0,0&#39;
Większość zespołów Tier 1 ugrywa więcej rund po CT i nie ma co się z tym sprzeczać... Każdy zespół który gra często Overpassa, zawsze niszczy po ct. Biorąc większy zakres niż 3 miesiące procenty te wypadają jeszcze lepiej dla CT
Piszę tutaj, bo w TnŻ pewnie zginie ????

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Odpuścili mecz, nie ma opcji żeby byli tacy słabi, zwłaszcza że ze wszystkimi zespołami wygrali, a przegrali z zespołem który od wszystkich baty zbierał ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom