>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania/Luźne rozmowy CS:GO

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Uwaga uwaga
Proszę sprawdźcie wszyscy jak macie w meczu Dania-Singapour handicapy na 2 mapę.
CS:GO-&gt; World championship-&gt; rundy handicap
Czy u was także jest Dania +9.5?
Jeżeli tak to gracie to stawiając nawet domy. Nie wiem dlaczego ale jest dania- +9.5 a na Singapur -9.5. Ewidentny błąd bukmachera, ciekawe jak to rozliczą, ja już władowałem w to wszystko co mam ????

Dla porównania pinnacle ma na obie mapy -9.5 na danie ????

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
No więc właśnie. To rozumiem jeszcze jakby dali +9.5 na danie i +9.5 na singapur
ale tutaj było +9.5 na danie i -9.5 na singapur, mecz się odbył normalnie więc nie powinno tak być.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Standard. Błąd w wystawieniu kursów mają to na pewno w regulaminie. Nawet nie tyle kursu co linii. Skoro moneyline było dobrze wystawione a linie pomylone to na pewno bic nie wskoracie.

J 3K

jatyper

Użytkownik
nie ma szans, zeby rozliczyli to na plus. w regulaminie maja nawet napisane (bet365), ze w razie ewidentnego bledu z ich strony, zaklady beda rozliczane jako zwrot

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
jakiego znowu ewidentnego ???? Dania wygrała tylko 16:14 tą mapę więc gdzie tu znowu ewidentny błąd ????
Ewidentnym błędem w takim bądź razie było dawać +9.5 na singapur -.-

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
1. SK gaming-CLG
1 mecz SK gaming -6.5 @1.80 (mirage) 20:00
2 mecz SK gaming -6.5 @1.72 (mirage) 21:00
No i dali dupy... znowu zaczynali od ct, gdzie przegrali 10 rund, a mecz wygrali 16:11...

2. Immortals- Cloud9

2 mecz Immortals +2.5 @1.66 (overpass) 23:00
2 mecz Immortals win @1.90 (overpass) 23:00

3. AKO @2.85

2 mecz Immortals +2.5 @1.66 (overpass) 23:00
2 mecz SK gaming -6.5 @1.72 (mirage) 21:00

Analizy nie chce mi się pisać więc tutaj podaje ????

daniel111 38

daniel111

Użytkownik
Co myślicie o Envy? VP osiągnęło swój cel zdobywając awans na turniej główny. Myślicie ze bedą zabijać sie w tym meczu? Francuski zespół ostatnio dość dobra forma a i kurs 1.66 wydaje sie całkiem okej. Ktoś jeszcze sie wypowie ;&gt;?

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Kocham to, SK wygrywa 4:0, po czym wywala serwer, wychodzą z gry, przerwa 20 minut, zaczynają grać dalej i robi się 4:8... przerwa ich wybiła z rytmu całkowicie. Oby handi na 2 mapie ogarnęli :0

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Virtusi ugrali na tym turnieju to, czego potrzebowali, także nie ma co rozpaczać.
Za godzinę z hakiem polski mecz o trzecie miejsce. Kinguin pewnie maksymalnie zmobilizowane, jak zresztą każdą polska &quot;dwójka&quot;, czy to było tyle lat w 1.6, czy teraz w GO. Nie grałbym jednak nic pre w tym spotkaniu - podejścia Neo i s-ki nie znamy.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Ciekaw jestem meczu polaków. Szczerze chciałbym żeby w końcu Kinguin wygrał z virtusami ????
I patrząc na to jak obecnie grają oba teamy mają na to bardzo duże szanse ????

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Virtusi z brązem.

Kinguin uniknęli totalnej demolki tylko dzięki rallenowi, który na cashu pociągnął drużynę do wygrania kilku rund. Nie ma co się jednak czepiać chłopaków, bo nie są oni dopiero pierwszą, czy też drugą drużyną w historii polskiego CS-a, która nie ma odpowiedniej mentalności (bo od tego trzeba zacząć) aby naprawdę podjąć rękawice z Neo i kolegami. Przyszłość długa, może to się zmieni, ale na pewno nie dzisiaj i nie za tydzień. Kinguin przegrywa 0:2 wygrywając ledwie 13 rund. Piszę ledwie, bo jednak niektórzy chcieli, a inni nawet spodziewali się po tym meczu sporo więcej.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom