Chcę zgłosić reklamację [Tzw musztarda po obiedzie jak to mówią]Kostaryka - Kolumbia
1. Kto wygra (1x2) - Kolumbia
2. Wynik do przerwy (1x2) - Kolumbia
3. Under 2,5 czy Over 2,5 - Over 2.5
4. Strzelec jednej z bramek - Rodallega
5. Dokładny wynik - 0-1 // Nie zgadza się z "Over 2.5" !
6. Dokładny wynik do przerwy - 2-3
7. W której połowie padnie więcej bramek - w drugiej
Wtedy są pkt.Ok, a załóżmy, że typuję do przerwy 1:0, dokładny wynik 2:0 i daję po równo bramek w obu połowach - mecz kończy się 4:0, do przerwy jest 2:0 - wtedy są punkty?
No gapa z Ciebie, ale co my na to poradzimyChcę zgłosić reklamację [Tzw musztarda po obiedzie jak to mówią] Oczywiście to miałoby odwrotnie , czyli dokładny wynik DO PRZERWY 0-1 , a końcowy 2-3. Over i ilość bramek temu odpowiadają
Gapa ze mnie i tyle.
Ale czy to trochę nielogiczne? Jeśli wtedy są punkty (a przecież nie wytypowaliśmy prawidłowo wyników), to dlaczego nie przyznawać ich przy 0:0?Wtedy są pkt.
Taką przyjeliśmy zasadę i tego się trzymamy przez cały konkurs.
????Warto też zwrócić uwagę, że są tacy co przy wyniku 0:0 podają stzrelca jednej z bramek. Nie iwem czy myślą, ze im to zostanie policzone czy co, ale nie będzie liczone od razu mówię.
Moim zdaniem powinno byc rozliczane tak jak jest zaklad na sportingbetTypowałeś wynik 2:0 dla Brasil.
Pytanie gdzie padnie więcej bramek? dałes X.
Tu zgoda, ale czy padły jakieś bramki ? Nie, 0:0 się skończyło więc to chyba logiczne że za to nie ma pkt.
Też tak sądzę, że powinno być rozliczane jak u buka z którego mamy konkurs.Moim zdaniem powinno byc rozliczane tak jak jest zaklad na sportingbet
i to logicznie poprawi bledny waszego "logicznego" systemu punktowania ktory wymysliliscie.
nic dodać, nic ująć - może organizatorzy ugną się i przyjmą tok rozumowania głosu ludu, który co by nie mówić wydaje się bardziej logiczny niż robić typ z czterema możliwymi rozwiązaniami...[Zero] to też liczba, tak mi się wydaje. Więc nie rozumiem dlaczego osoby mające w siódmym podpunkcie- X nie zdobywają punktów. Na logikę to w sytuacji: 1:1 (0:1) i 0:0 (0:0) w obu połowach pada tyle samo bramek. 1=1 i 0=0 =>remis
Ok, po burzliwej naradzie będizemy zaliczać takie typy teżnic dodać, nic ująć - może organizatorzy ugną się i przyjmą tok rozumowania głosu ludu, który co by nie mówić wydaje się bardziej logiczny niż robić typ z czterema możliwymi rozwiązaniami...
dopiero od następnych kolejek? Wcześniejsze kolejki się nie liczą? ????Ok, po burzliwej naradzie będizemy zaliczać takie typy też
Pozdrawiamy i miłej zabawy wszystkim!
Ktoś daje takie typy: Brazylia - ParagwajWarto też zwrócić uwagę, że są tacy co przy wyniku 0:0 podają stzrelca jednej z bramek. Nie iwem czy myślą, ze im to zostanie policzone czy co, ale nie będzie liczone od razu mówię.
To może podaj link do swojego postu i do tych gdzie się pomyliłem. Nie pomyślałeś, że pomoże mi to w znajdowaniu twojego postuwitam kapszti mi oraz paru innym osobom nie dodał punktu za poprawne wytypowanie kto wygra w meczu Urugwaj - Peru ; mam x a punktu brak:]