Jutro pomogę Tedowi i wieczorem , ewentualnie po południu tabelka powinna się pojawić :spokodfhgfh:
edit// czwartek podliczony.( błędy itp --> PW ) dobrze że 99% osób zastosowało się do próśb i każdy pamiętał o dodaniu nazwy bukmachera :spokodfhgfh: no i nie było tego cytowania ???? jeszcze fajnie by było jak by każdy sobie podliczył ilość typów i je numerował.
Sory chłopaki ale z pośpiechu zapomniałem buka podać w temacie 18 czerwca 2010r - Piątek proszę o dopisanie jest to Tobet proszę o wyrozumiałość pozdrawiam.
Konrad // nie ma sprawy ale fajnie by było jak byś jeszcze linki dawał
Zapisy do konkursu zakończone. Powodem tego jest fakt iż każda kolejna osoba przystępująca do zabawy nie podała by wymaganych 25 typów w I fazie konkursu. ( do końca fazy grupowej pozostało bodajże 23 mecze z tym dzisiejszym)
I od razu kolejna uwaga do osób które zapisały się do konkursu i podały kilka typów. Jest to ostatni dzwonek aby liczyć się przy klasyfikacji generalnej, tylko trzeba zacząć typować ????
http://forum.bukmacherskie.com/f285/19-czerwca-2010r-sobota-45932-5.html#post1687040
Zdaje się, że mi źle pkt policzono.
Zamiast 60 jak na moje powinienem miec wpisane 260 , ale to kosmetyczna zmiana
Prosze o poprawe w miare możliwosci Konrad // faktycznie to taka drobna zmiana że nie musiałeś zgłaszać problemu ???? poprawione , sory ???? nie wiem czego ale dwa razy policzyłem mecz Kamerun-Dania każdy podawał ten typ jako ostatni i jakoś automatycznie myślałem że i u Ciebie tak jest ????
wszystko poprawione Konrad // sory za te błędy ale znowu wbiłem sobie do głowy że Paragwaj 1:0 wygrał :| , trzeba będzie liczyć z kalkulatorem ???? , zaraz wczorajszy dzień sprawdzę jeszcze raz , wszystko.