[email protected]
Użytkownik
A tak wklejam, gdyż mnie to się jeszcze w mojej karierze snookerowej nie zdarzyło. Mój ruch lecz to dzieło artiza5.
Jeśli się nie spodoba to delete.
W regulaminie nie ma żadnego błedu, przeczytaj go dokładnie.w regulaminie też jest błąd. to teraz może powinniśmy grać do 5 wygranych??
był chyba trochę nie na miejscu :jezora:Mam ją w głowie, ale podam dopiero po zakończeniu 1/16 bo być może jeszcze się coś zmieni.
kukla ujawnia się wszystko co łamie regulamin, a takie PW bez wątpienia łamie więc nie widze powodu aby tej sprawy nie rozwiązac publicznie.Same zajście - do wyjaśnienia... ale ważna sprawa: Nie ujawnia się na forum PW.
Assitalia powinien to wiedzieć a nie jeszcze raz cytować tą wiadomość ????
No ale ja rozumiem, że początki moderowania bywają trudne :spokodfhgfh:
1/8 i 1/4 na pewno się pojawi. Nie jestem maszyną, lecą na żywo mecze z Crucible, odpowiadam w dziale snooker, gram swój mecz - po prostu nie da się wszystkiego zrobić od razu.Jeszcze jedna sprawa a propos drabinki. Jeśli już jest 1/16 to może i 1/8, 1/4 itd wypadałoby zrobić?
Tak dla przejrzystości... Choć tak jak ryba_gangsta12 nic do Waszego systemu nie mam to komentarz:
był chyba trochę nie na miejscu :jezora:
O tym co kiedy się robi to już nie Ty decydujesz, natomiast zapisując się do turnieju zaakceptowałeś regulamin w takiej formie w jakiej został podany.zawodników się rozstawia na początku turnieju a nie w trakcie :spokodfhgfh:
1/8 i 1/4 na pewno się pojawi. Nie jestem maszyną, lecą na żywo mecze z Crucible, odpowiadam w dziale snooker, gram swój mecz - po prostu nie da się wszystkiego zrobić od razu.
1/16 itd miały się pojawić po zakonczeniu 1/32 tylko dlatego, że chciałem je skonsultowac z michau-em bo jak dobrze pewnie wiesz jest on obecnie niedostepny stąd też taka, a nie inna informacja.
O tym co kiedy się robi to już nie Ty decydujesz, natomiast zapisując się do turnieju zaakceptowałeś regulamin w takiej formie w jakiej został podany.
Ma ktos kontakt do docent_16 ? Od wczoraj go na forum nie ma i mnie troche to drazni... Potem mi wyskoczy coś i nie bede mogl zagrac i jeszcze powie ze to moja wina...
Witam ! Z jakiej racji w turnieju gra RobertWLKP, a nie ? Dostał walkowera w spotkaniu ze mną mimo iż się z nim kontaktowałem a on olał ze mną mecz ?! On i ja dostaliśmy po 3pkt za to spotkanie ale to tylko ja powiniennem dostać 3pkt gdyż co mogłem więcej zrobić aby z nim zagrać ? :/2) Tominho - RobertWLKP
W ogóle to nie wprowadzaj ludzi w błąd . Obaj dostaliscie po 0 pkt za te spotkanie. Rozmawiałem z "szefem" w twojej sprawie ale w sumie ma rację.. Mieliscie czas na rozegranie meczu , jakos RobertWLKP potrafil rozegrac kilka meczy a nie olał cały konkurs... Widocznie sie nie dogadaliscie poprostu i obaj dostaliscie nagrode w postaci 0 pkt.Witam ! Z jakiej racji w turnieju gra RobertWLKP, a nie ? Dostał walkowera w spotkaniu ze mną mimo iż się z nim kontaktowałem a on olał ze mną mecz ?! On i ja dostaliśmy po 3pkt za to spotkanie ale to tylko ja powiniennem dostać 3pkt gdyż co mogłem więcej zrobić aby z nim zagrać ? :/
Ass => proszę czytaj na przyszłość z lepszym zrozumieniem.Witam ! Dostał walkowera w spotkaniu ze mną mimo iż się z nim kontaktowałem a on olał ze mną mecz ?!
Ja nie wnikam w jaki sposób uzytkownicy się ze sobą kontaktują. Wy zapisując się do turnieju zaakceptowaliście terminarz rozgrywek. Mieliście czas na rozegranie meczu, nie rozegraliście go więc to jest WASZA a nie organizatorów wina.Ass => proszę czytaj na przyszłość z lepszym zrozumieniem.
Wyraźnie napisałem iz kontaktowałem się z tym użytkownikiem poprzez wiadomość PW i to nie na kilka godzin przed końcem fazy grupowej lecz na jej rozpoczęciu ponieważ miałem z nim zagrać swój pierwszy mecz...Sądzę, że trochę nie sprawiedliwie potraktowaliście mnie i moje pismo bo wyraźnie napisałem w czym problem...Proszę o ponowne rozpatrzenie sprawy, a dopiero pisać iż moje wiadomości były 'chamskie'.