michau
Forum VIP
Wszystkiego się dowiecie, spokojnie. Na ten moment jeszcze nie ma dokładnej rozpiski.Chodzi mi o drabinkę. 1wszy w grupie gra z 3cim w grupie czy jakieś losowanie z rozstawionymi?
Wszystkiego się dowiecie, spokojnie. Na ten moment jeszcze nie ma dokładnej rozpiski.Chodzi mi o drabinkę. 1wszy w grupie gra z 3cim w grupie czy jakieś losowanie z rozstawionymi?
mega odkrywcze to nie jest ;PPo pierwsze zobacz, że grup jest 9 a według regulaminu wychodzą osoby z miejsc 1-3 + 5 osób najlepszych z miejsca 4. Według mnie powinno być, że osoby z pierwszego miejsca są rozstawione a dalej losowanie z tym, że aby nie było tak, że będą grać osoby które grały ze sobą w grupie.
Miales kilka dni na rozegranie tego meczu.napisałmem na PW do docent_16 i narazie czekam na odpowiedz i mam jeszcze taka sprawe bo nie rozegrałem jeszcze meczu z graczem pawlikn pisałem na PW do niego ale nic nie odpowiedział.
Tym razem losowałem sam. A konkretniej, nie losowałem tylko dobrałem pary wedle statystyk z rundy grupowej..Assitalia: Jak znów Twoja narzeczona losowała to nieźle mi podpadła
Jest już przygotowana cała drabinka do meczu finałowego czy nie ?Tym razem losowałem sam. A konkretniej, nie losowałem tylko dobrałem pary wedle statystyk z rundy grupowej..
Mam ją w głowie, ale podam dopiero po zakończeniu 1/16 bo być może jeszcze się coś zmieni.Jest już przygotowana cała drabinka do meczu finałowego czy nie ?