Po pierwsze zobacz, że grup jest 9 a według regulaminu wychodzą osoby z miejsc 1-3 + 5 osób najlepszych z miejsca 4. Według mnie powinno być, że osoby z pierwszego miejsca są rozstawione a dalej losowanie z tym, że aby nie było tak, że będą grać osoby które grały ze sobą w grupie.
Po pierwsze zobacz, że grup jest 9 a według regulaminu wychodzą osoby z miejsc 1-3 + 5 osób najlepszych z miejsca 4. Według mnie powinno być, że osoby z pierwszego miejsca są rozstawione a dalej losowanie z tym, że aby nie było tak, że będą grać osoby które grały ze sobą w grupie.
Panowie wychodzę z małą prośbą do Was. Otóż jutro jak wiedzą zainteresowani zaczynamy rundę pucharową. Będzie ona trwać do czwartku włącznie. Niestety tak się składa, że od jutra rana do czwartku mnie nie ma... Teraz pytanie do Was, czy jest taka osoba, która mogłaby zagrać ze mną dziś wieczorem część pojedynku i ewentualnie w czwartek wieczorem dokończyć ? Tylko proszę o zgłaszanie się osób z miejsc trzeciego i czwartego, żeby nie zaburzać jakoś bardzo sposobu dobierania par (1 z 4, 2 z 3 itd - ja zajmuję 2-gie miejsce w grupie). Jeżeli ktoś się zgłosi to będę bardzo wdzięczny. W innym wypadku raczej nie będę w stanie rozegrać pojedynku.
napisałmem na PW do docent_16 i narazie czekam na odpowiedz i mam jeszcze taka sprawe bo nie rozegrałem jeszcze meczu z graczem pawlikn pisałem na PW do niego ale nic nie odpowiedział.
napisałmem na PW do docent_16 i narazie czekam na odpowiedz i mam jeszcze taka sprawe bo nie rozegrałem jeszcze meczu z graczem pawlikn pisałem na PW do niego ale nic nie odpowiedział.
To lepiej Assitalia ją już wrzuć na forum bo ktoś oskarży Was o to, że możecie dobierać sobie lub komuś wygodniejszych przeciwników. Ja do tego wszystkiego nic nie mam, ale zawsze może znaleść się jakaś maruda...
sprawa z gg się rozwiązała. teraz mam inne pytanie. Czy istnieje taka możliwość, że jakbym wygrał w tym turnieju jakąś wirtualna gotówkę to mogli byście mi to wysłać na konto wp a nie na konto gamedesire??