Z regulaminu wynika, że nie.Czy przysluguje mi prawo do gry w dzisiejszym free ?
Jeśli Chenć się zgodzi, to czemu nie?I ja bym z chencia zagrala ale czy admin da haslo ?
:jezora::mrgreen:Z regulaminu wynika, że nie.Jeśli Chenć się zgodzi, to czemu nie?
a jaka pewnosc ma admin , ze po turniejach dlaej bedziesz aktywny ?po 1 moze admin bedzie wyrozumialy po 2 zawsze warto walczyc moze sie uda a po 3 moze wezmie pod uwage to ze jestem ostatnio bardzo aktywny
Spoko rozumiem stary na jakich zasadach to działa. Widzę też u niektórych duże poruszenie tym wydarzeniem dla tego wielmożny. Nic się nie stało nie ten turniej to inny z 10-ciu.marszel : wielmoznego powiadasz ? zeby cos dostac trzeba pierw cos od siebie dac a dwa posty to hmmm niewiele ?
Przecież kasa jest automatycznie dodawana do konta więc co to za ściema? :-?ludzie Czytac Nie Umiecie ? Po Co Sie Zapisujecie Skoro I Tak Nawet Jak Wygracie Pieniedzy Nie Dostaniecie ? Spelniacie Warunki - Nie ?? To Po Co Sie Zapisywac ??
POST DO LUDZI KTORZY JUZ SIE ZAPISALI A NIE SPELNIAJA WARUNKÓW ????
Dostanie ale gorzej będzie z wypłatąPrzecież kasa jest automatycznie dodawana do konta więc co to za ściema? :-?