fabregas_4
Użytkownik
Tak
...........
...........
w dziale "Hasła do Turniejów Pokerowych"Ja mam tylko taką uwagę turnieje zaczynają sie o 21.00 naszego czasu z tego co widzę. Aha i niech moderatorzy napisza gdzie jak i kiedy beda hasla.
Edit: zle zrozumialem pierwsza czesc regulaminu, sorki, ale w momencie dodawania siebie do listy grajacych nie miales 15 postow, wiec nie rzucaj sie tak, dzieciaku...Piszę z propozycją usunięcia z ligi użytkownika "staszi" który nie czyta regulaminu, będzie robił ze mnie idiote i nie chce mnie dodać do ligi.
W regulaminie pisze wyraźnie: w lidze mogą brać udział użytkownicy którzy mają minimum 15 postów w przeciągu miesiąca, ja jestem zarejestrowany od 08.09.2008 i ten typek pisze że nie spełniam warunków niby z jakiej okazji.
Proszę o dodanie mnie do ligi w miejsce użytkownika staszi który nie czyta regulaminu.
Tak, turnieje są o 21:00Ale, turnieje zaczynają się o 21-00 naszego czasu taak? Bo w lobby pisze ze o 19:00 ale rozumiem że godziny serwerowej czyli trzeba dodac dwie, dobrze rozumuje, czy moze dlatego ze to tur polski to jest "po naszemu"?
Kiedy klikam na ten link do pisze ze nie mam uprawnień do przegladania te strony?? O co chodzi?w dziale "Hasła do Turniejów Pokerowych"
poczekaj zapewnoe ejszcze nie masz dostepu tam ,Marcin zapewne dolaczy cala liste przed turniejem i kazdy bedzie mial haslo ????no easy podal link ale cos nie prądzi mi ten link ;/
ja też choc spełniłem warunki dotyczące tego turniejuKiedy klikam na ten link do pisze ze nie mam uprawnień do przegladania te strony?? O co chodzi?