>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania i niezgodności

Status
Zamknięty.
rpg 1K

rpg

Użytkownik
Rozmawiałem z Marcinem i każdy może wygrać tylko raz walizkę, czyli przechodzi ona z Ciebie na kolejną osobę oprócz drugiej, czyli na mnie :p

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
dokładne czytanie nie boli !
Wy jak zwykle macie dużo do powiedzenia ...
&quot;Każdy może dostać tylko jedną wygraną, czyli z jednego adresu IP może korzystać tylko 1 user! &quot;
jest to 8 punkt w regulaminie !

ps tylko nie pisz teraz, ze nie doczytales ...

pozd(R)awiam

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Walizka jest przeznaczona tylko dla jednej osoby.
Zapomniałeś dopisać, że jedna walizka :p

Czyli dostajemy ja i Danonek

A nasze dane do Sportingbet wysyłasz po wszystkich turniejach czy może już wysłałeś :p

D 243

_danonek_

Użytkownik
Jezeli jest tak jak sądze, czyli jezeli Xcamelx otrzymal juz walizke z zetonami za wygranie innego turnieju, to walizke otrzymuje zawodnik, ktory zajal 2 miejsce czyli. ja? Jezeli tak jest
to niech ktorys z administratorow sie ze mna skontaktuje na PW i wtedy mu podam swoje dane

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Nie rozumiem po co budujecie &quot;napinke&quot;.
Zapytał tylko czy należy mu się walizka i otrzymał na to odpowiedź. ???? Napewno dobrze Ci to przeliczyli. ;)
Pozdrawiam i rozumiem, że każdy ma czasami gorsze dni ????

X 0

xcamelx

Użytkownik
no ja nie mowie ze mieli po kursie 7 ale kolega wyzej napisal ze wygralem 200 zeta a to blizej do 100 ;p
wlasnie po co sie napinacie wygralem zapytalem czy dostane walizke dostalem odpowiedz i jest ok ????

rpg 1K

rpg

Użytkownik
No to ja już sam nie wiem.
W każdym turnieju są 2 walizki dla dwóch najlepszych graczy. Skoro każdy może wygrać tylko raz to walizkę wygrywamy ja i Danonek. Dane wysłałem przedwczoraj do Marcina ale odpowiedzi nie dostałem

EDIT:
Do kolegi matiq, no myślałem, że jakieś potwierdzenie dostane albo info o tym, że dane przekazane dalej. Ja bym przynajmniej tak robił no ale teraz trzeba czekać... ????

matiq 1

matiq

Użytkownik
A tak nawiasem to zakończmy tą rozmowe walizkową już ???? Xcamelx, a jemu chodziło pewnie że wygrałeś 200 zł w dwóch turniejach, zresztą po co ci 2 walizki takich deepstacków grać chyba nie bedziesz ???? A inni tez chcą pograć LIVE ????

bartekf84 0

bartekf84

Użytkownik
walizka z paradise nie jest warta swieczki... lepiej kupic samemu na allegro za 60-80 zł - mam walizke z sporingbetu i niby jest metalowa.. ale wykonanie jest tragiczne.. jednym słowem jesli nie obchodzisz sie z nia delikatnie to sie zaraz rozsypie cala

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom