>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania i niezgodności

Status
Zamknięty.
S 0

sidor

Użytkownik
Próbowałem &quot;złapać&quot; Marcina na gadu, żeby dał mi hasło, ja do turniejów na Paradise ich niestety nie posiadam, ale go nie było.
Prawdopodobnie myślał, że turniej jest o 21:00.
Nie ma co się denerwować, Marcin to odpowiedzialna osoba i pewnie jakiś nieszczęśliwy zbieg okoliczności spowodował to, że dzisiaj go nie podał.
Zapewne postara się oto aby ten turniej został rozegrany kiedy indziej.
I o tym własnie pisałem ,niestety usunełes moj post .
pierwsza sprawa, to nie dosc że hasło jest tak pozno to jeszcze posiada go tylko jedna osoba.
druga sprawa , piszecie w regulaminie że hasło jest na pw , maila lub w dziale 2 minuty przed rozpoczeciem tura, tylko w 2 minuty cieżko jest zdążyc sprawdzić te 3 miejsca i jeszcze potem wpiac hasło żeby sie zarejestrować.
Chyba raczej coś musicie poprawić w tym podawaniu haseł bo w przeciwnym razie ten turniej nie bedzię ostatnim odwołanym.

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Usunąłem post, bo tutaj jest wytłumaczenie, a Ty pytałeś w dziale zapisy.
W najbliższym czasie jak będe miał jakieś informację od Marcina to napiszę, albo on sam to napewno zrobi.
Co do hasła, wszystkie do tej pory były podawane w dziale, a PW bądź mail jest alternatywą w razie, jakby podforum z hasłami przestało działać
Pozdrawiam

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Sorry panowie, troszkę dałem ciała, ale turniej nie przepadnie.
Zorganizujemy go w najbliższym czasie. Więcej informacji podam jutro, kiedy on się odbędzie.

G 46

ghs

Użytkownik
Przejrzałem listę zapisanych osób i widzę, że co druga czy trzecia (sic!) osoba nie spełnia wymagań regulaminowych. Ktoś to kontroluje? Ja rozumiem wyjątki, że może się ktoś prześlizgnąć, ale jak w turku jest dwa razy więcej osób niż powinno, to coś jest nie tak.

sajmon20 0

sajmon20

Użytkownik
nie ma sie co spinac . to tylko freeroll
mnie np. dziwi to że w betsson cotydzien gramy freerolla a powinno byc naprzemiennie BI/FR.

G 46

ghs

Użytkownik
Niby freeroll, ale z dodatkowymi nagrodami i wychodzą dziwne hece. Rejestrują się jacyś jednopostowcy i później hasła wyciekają. Zresztą Tobie się nie dziwię, bo sam się nie łapiesz ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom