maciekpoland
Użytkownik
o jak milo teraz nie trzeba bedzie walkow robic zeby przejsc dalej wystarczy wolny los dla bodiego pzdr ????
No to widać jednak nie będzie ???? - po co lepiej wolny los :spokodfhgfh:...Będzie wszystko jak ma być i będzie w następnym etapie dogrywka ????
Pozdrawiam
o jak milo teraz nie trzeba bedzie walkow robic zeby przejsc dalej wystarczy wolny los dla bodiego pzdr ????
To wygraj swoimi umiejętnościami,a nie skamlesz tylko jak zbity psiak.Nie dość ,że organizujemy konkurs, nagrody pieniężne a Ty się do wszystkiego przyczepiasz.Poświęć trochę czasu na Forum napisz ,kilka analiz a nie bijesz tylko pianę.Pokonaj wszystkich i wygraj ten Konkurs czego Ci życzę,a czego Ty nie życzysz innym.Nie pisz juz w tym temacie nic bzdurnego ,bo ja sam walnę Ci takiego bana jakiego jeszcze nie było na tym Forum.Ochłoń i przestań innych obrażać,nie lecz tutaj Swoich kompleksów.hehehe ban dobre dobre. zobaczymy roxanne bo moze juz sie nie bedzie tak dalo przewalic zeby jakis admin wygral. mam nadzieje ze ktos wygra swoimi umiejetnosciami...
Każdemu się może zdarzyć pomyłka :roll:jakim cudem cerber prowadzi zemna 1-0?
19 Seattle dostalo 1-4
20 wygrali 4-2
a typ jest podany na sobote a nie na niedziele :|
przeciez specjalnie ralam tylko kursy powyuzej 1.55 bo tyle mi starczalo a teraz nagle wyniki sa inne, nie rozumiem