>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Pytania i niezgodności

fazik1988 14

fazik1988

Użytkownik
jak jest przełozony mecz a dokładnie ten
FC Groningen - Ajax Amsterdam typ 2 kurs 1,75 ktory dałem moge zmienic na inny
prosze o szybko decyzje ???? ??
A chciał bym zmienic na ten mecz Anderlecht - G. Beerschot typ 1 kurs 1,45

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Nikifor w nastepnej rundzie bedzie nie parzysta liczna osob , wiec jedna osobe bedzie trzeba dobrac , i mam takie pytanie , jakim zasadami kiereujecie sie wybierajac ta osobe? chodzi w tym wypadku o kurs ?

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
jak mamy grac fair to grajmy mnie kiedys nie zostal zaliczony typ poniewaz dalem go mniej niz 15 minut przed meczem prosze bardzo

Bodi - Fazik1988 1-0

bodi dal manU z arsenalem 10 minut przed meczem i jemu typ zostal zaliczony dzieki temu wygral

grajmy fair :&gt;

fazik1988 14

fazik1988

Użytkownik
Bodi - Fazik1988 1-0
dokładnie patzrac własnie teraz widze bład jesli ten typ Bodiego bedzie zalicczony to bedzie nie fair wobec mnie i innych graczy jak kiedys tak zrobili czekam na odpowiedz czy bedzie to zmeinione i bedzie dogrywka bo w tym wypadku bylo by po 1-1

bodi 70

bodi

Użytkownik
Napisze Ci Fazik1988 tak- sam pisałem osobiście na gg do Dobermana i Nikifora , żeby Ci ten zastępczy typ dodali przed rozpoczeciem meczu i dzięki mnie dodali Ci bo jakby żaden z Moderów nie wszedł w tym czasie na Forum miałbys problem.....a teraz jest szukanie &quot;dziury w całym&quot; Panowie jesteście śmieszni! Widzę że na siłę chcecie grac dalej czy czujecie zagrożenie? szukanie 4-5 minutowych &quot;kruczków i druczków&quot;.Mecz rozpoczął się z 4 min. opóźniemiem...żenada ...po prostu żenada.

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
Napisze Ci Fazik1988 tak- sam pisałem osobiście na gg do Dobermana i Nikifora , żeby Ci ten zastępczy typ dodali przed rozpoczeciem meczu i dzięki mnie dodali Ci bo jakby żaden z Moderów nie wszedł w tym czasie na Forum miałbys problem.....a teraz jest szukanie &quot;dziury w całym&quot; Panowie jesteście śmieszni! Widzę że na siłę chcecie grac dalej czy czujecie zagrożenie? szukanie 4-5 minutowych &quot;kruczków i druczków&quot;.Mecz rozpoczął się z 4 min. opóźniemiem...żenada ...po prostu żenada.
zenada no Bodi pozdro jak ja pamietam dawalem wloska lige dalem typ 14.47 i co tym nie zaliczony 2 minuty za pozno. no smieszne bardzo smieszne. pewnie to wygrasz w koncu moderatorem jestes...

bodi 70

bodi

Użytkownik
Dałeś 14.56! sprawdziłem trzeba było składac reklamacje -napewno by ja uznali! A nie teraz myslałes ze łatwo wygrasz 2-0 , a tu niespodzianka? i gośc trafił duzo wyzej? to sie nie wyzywaj na innych ...mecz nie był postawiony w czasie gry ...tylko przed rozpoczeciem, a było takich przypadków tu mnostwo( nie widziłes tego to posprawdzaj) i z mojej strony koniec dyskusji.

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
Dałeś 14.56! sprawdziłem trzeba było składac reklamacje -napewno by ja uznali! A nie teraz myslałes ze łatwo wygrasz 2-0 , a tu niespodzianka? i gośc trafił duzo wyzej? to sie nie wyzywaj na innych ...mecz nie był postawiony w czasie gry ...tylko przed rozpoczeciem, a było takich przypadków tu mnostwo( nie widziłes tego to posprawdzaj) i z mojej strony koniec dyskusji.
smieszny jestes gramy fair wiesz co to znaczy a nie jakies odwolania 15 minut przed to 15 minut przed a ze Ty modem jestes to wiadomo. a po 2 nie myslalem ze latwo wygram zreszta ciebie to widze tylko to interesuje wygrana za wszelka cene. goral jest moim kolega i rywalizujemy czysto sportowo. i chcielismy obaj zeby byla dogrywka i jest! koniec.

bodi 70

bodi

Użytkownik
Podawajcie poprawne rezultaty , a nie szukacie &quot;dziury w całym&quot;, widocznie to spóźnienie minimalne wynikło z upominania w tym czasie kartkami takich szukających dziury w całym jak WY.

&quot;Złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy&quot;

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Ja już decyzje podjąłem zostaje tak jak jest :!: Reklamację trzeba było szybciej umieszczać a nie teraz , logiczne że trzeba przyglądać się typą partnerów a poza tym szczęście że akurat ktoś był i koledze dodał typ za Ajax więc przykro mi.
Pozdrawiam

fazik1988 14

fazik1988

Użytkownik
Ja już decyzje podjąłem zostaje tak jak jest :!: Reklamację trzeba było szybciej umieszczać a nie teraz , logiczne że trzeba przyglądać się typą partnerów a poza tym szczęście że akurat ktoś był i koledze dodał typ za Ajax więc przykro mi.

Pozdrawiam
nie ma jak byc moderatorem ma sie władze ... a regulaminu i tak sami nie przestrzegaja &lt;lol&gt; przykro mi ze na tym forum jest tak wiara sami nie wiecie co robicie cały czas byly taki typy nie liczone ale jak sie jest przeciwko moderatorowi to i tak sie przegra nara ????

Do góry Bottom