grzesio
Forum VIP
A wnosisz swoją aktywnością coś na forum ?dlaczego moje typy sa ciagle usowane???
Temat był wałkowany wcześniej w tym temacie - poczytaj...
A wnosisz swoją aktywnością coś na forum ?dlaczego moje typy sa ciagle usowane???
Ten dzień jeszcze nie jest "skończony" , zaraz powinnien być "skończony"http://forum.bukmacherskie.com/f452/mundial-2014-19-czerwca-108844-2.html#post4582888
Proszę ponownie o podliczenie moich typów z danego dnia
Za co będą przyznawane te nagrody?Pozostałe 300zł - nagrody specjalne
bo nie ma. na początku podliczali, ale teraz po prostu panom moderatorom/podliczającym nagle czas się skończył i nie chce im się podliczać typów. już pomijając to, że połowie forumka adblocker blokuje nazwę will.hilla.Witam, gdzie w regulaminie jest napisane, że należy wpisywać w poście nazwę Will.iam Hill? Przez to nie zaliczono mi typów, nigdzie w regulaminie nie widzę takiego zapisu.
Tabela prawdopodobnie pojawi się dziś wieczorem, najdalej jutro koło południa.Kiedy będą wyniki i tabela ? Co do tego zamieszania z tym podawaniem buka to moim zdaniem takie zmiany powinny być jakoś bardziej widoczne bo nie każdy czyta jakiś nagłówek i przypięty post na samej górze że następuje zmiana w regulaminie.
To w takim razie czemu nikt nie podaje buka a typy są zaliczone?Tabela prawdopodobnie pojawi się dziś wieczorem, najdalej jutro koło południa.
W każdym konkursie obowiązuje zasada podawania bukmachera który go organizuje na forum. Nie od dziś to wiadomo. Tolerowaliśmy przez 2-3 dni posty bez bukmachera. To co Grzesio wstawił linki, wyraźnie jest napisane od kiedy jest 0 za brak buka. Skoro inni mogą się dostosować, to nie widzę powodu dla którego garstka userów ma grać na innych zasadach.
Poza tym, Marcin - Odra pod regulaminem podał wzór poprawnego oddawania typów.
Wyłącz Adblocka i stanie się magianie wiem co widzą opiekunowie konkursu ale ja cały temat widzę bez bukmacherów o to przykład: