grzesio
Forum VIP
Zaraz wrzuce co i jak , bo ciągle siedzę na dość słabej bezprzewodówce (internet)Do kogo jakieś loginy czy coś ?
Loginy do mnie.
Zaraz wrzuce co i jak , bo ciągle siedzę na dość słabej bezprzewodówce (internet)Do kogo jakieś loginy czy coś ?
Zostaw mi swoje dane w pkt reputacjiNie mogę wysłać wiadomości prywatnej do moderatora (chodzi o wysłanie danych do nagrody), pokazie się informacja ze nie mam uprawnień. Co na to poradzić?
Czemu wiadomośc miała by nie dojść ?Dane wyslalem,ale nie wiem czy wiadomosc doszla...Dodatkowo dane zostawilem w komentarzu do "punkty reputacji" Dziekuje i Pozdrawiam.
W pkt. reputacji wysłałem i ja dane , jeśli czegoś brakuje to czekam na wiadomośćZostaw mi swoje dane w pkt reputacji
Poprosze o to samo, za 13 miejsce dziekuje za te emocje pozdrawiamRezygnuję ze swojej nagrody za 12 miejsce, proszę ją przekazać kolejnym uczestnikom. Dziękuję za fajną rywalizację.
Więc jak nie dostałem żadnego PW znaczy,że dane nie doszły?Jak ktoś nie dostał PW ode mnie to znaczy , że jego dany nie doszły.
Twoje dane mam , więc nie wysyłałem Ci PW.Więc jak nie dostałem żadnego PW znaczy,że dane nie doszły?
Wysyłam więc jeszcze raz.
I jeszcze w kwestii formalnej - 20 czerwca był jedyny raz gdy 2 osoby miały największą liczbę punktów,kolega erka był zdaje się jednak szybszy ode mnie,czy jak rozumiem przy jego rezygnacji z nagrody przechodzi ona na mnie czy przepada?
a moje dane doszły ? pisałem w reputacji gdyż nnie mam mozliwości pisaniaczekam do jutra do 9:00 na trzy osoby z danymi , jak nie to wysyłam bez nich...
Doszłoa moje dane doszły ? pisałem w reputacji gdyż nnie mam mozliwości pisania
PW , a od Ciebie nic nie dostałem