Usuwacie posty mniej aktywnych użytkowników z konkursu? Moje wczorajsze typy zniknęły z tematu Mundial 2014 - 12/13 Czerwca - gr A.
Tak. Mamy mniej roboty , a po za tym większośc z Was i tak "sępi" we wszytskich możliwych konkursach na MŚ , a posta merytorycznego dłuugo szukać...Usuwacie posty mniej aktywnych użytkowników z konkursu? Moje wczorajsze typy zniknęły z tematu Mundial 2014 - 12/13 Czerwca - gr A.
Można wiedzieć czemu wszyscy na sobote podają typy na 4 mecze??Każdego dnia w odpowiednim temacie udzielamy odpowiedzi na w/w pytania, dotyczące dwóch meczów grupowych (I etap) oraz meczów 1/8, ćwierćfinałowych, półfinałowych i finału (II etap).
Pytałem o to wczoraj, wcześniej masz juz odpowiedzi, nawet tego nie komentowałem. Regulamin wyraźnie mówi o 2 meczach każdego dnia, po co moderatorom 4 mecze dziennie tego nie wiem. Ale jak zaczęli usuwać z konkursu uczestników, mimo, że w regulaminie nic o tym nie ma to zabawa zrobiła się mało fajna.Można wiedzieć czemu wszyscy na sobote podają typy na 4 mecze??
Coś się zmieniło w Regulaminie?
W każdym konkursie moderator ma prawo wyeliminować osobę która udziela się wyłącznie w tematach konkursowych a nie można znaleźć jej tematów w działach sportowych. Nie wiem jak ten pkt mógł zniknąć z regulaminu, ale jest już zaktualizowany. User ma mieć merytoryczny wkład w forum, a nie tylko konkursy i dział HP. PozdrawiamNie widzę moich typów podanych wczoraj, ani zapisu do konkursu. Jak to możliwe? Istnieją te posty czy tylko ja ich nie widzę?
Mylisz się. Usuwamy wyłącznie konkursowiczów i osoby które nie mają merytorycznego wkładu w forum. Możesz mieć mało postów i być w konkursie, pod warunkiem, że udzielasz się w działach tematycznych lub widać że wykazujesz coraz większą aktywność. Co z tego że jesteś na forum 6 lat, skoro Twoja aktywność sprowadza się do konkursów ? 10 postów przez 6 lat ? Nie róbmy sobie żartów.mkr zobacz na temat Pytania i niezgodności i odpowiedzi moderatorów. Nie ma co liczyć na regulamin gdy ktoś za niego odpowiedzialny nie potrafi go dobrze napisać. Moderatorzy mają problemy z pisaniem po polsku, podają sprzeczne odpowiedzi, nie potrafią odpowiedzieć na proste pytania użytkowników.
Usunęli jak leciało wszystkich co mają mało postów a zostawili też takich którzy mają kilkaset postów ale ostatnie kilkadziesiąt to wpisy w konkursach. Dobrze że teraz usunęli, raczej spodziewałem się że może tak się stać na koniec gdy okaże się że za dużo nowych użytkowników wygra nagrody w w porównaniu do stałych bywalców.
Mógłbyś napisac do kogo jak juz wiadomo ? Chciałbym pogratulować zwycięzcy.ale i tak już pewnie wiadomo do kogo trafią nagrody
Do mnie i do Rambo zapewne...Mógłbyś napisac do kogo jak juz wiadomo ? Chciałbym pogratulować zwycięzcy.
Bo nie skończyłem wszystkich podliczać...http://forum.bukmacherskie.com/f452/mundial-2014-12-13-czerwca-gr-a-108408-2.html#post4558174
Czemu wszystkie inne typy są podliczone zaś moje nie ?
Spokojnie, wszystkie typy dzisiaj będą podliczone. To trochę trwa, ponieważ jest masa postów i to zajmuje sporo czasu, a nie każdy ma czas w nocy podliczać. Dzisiaj do wieczora najprawdopodobniej Grupa A i B będzie podliczona.Też się zastanawiam dlaczego mojego typy w 1 kolejce są nie podliczone:
http://forum.bukmacherskie.com/f452/mundial-2014-12-13-czerwca-gr-a-108408-3.html#post4559105
Przecież w prawie każdym (albo nawet w każdym) konkursie jest tak, że użytkownik musi być aktywny na forum. To się rozumie samo przez się. To, że akurat tego nie było to wina modów, pewnie na szybko skopiowali, ale zdaje się, że to oni organizują ten konkurs i mogą sobie z regulaminem robić co chcą. Gdybyście byli aktywni to ten nowo dodany punkt by was nie dotyczył i nie byłoby problemu.skąd mam wiedzieć, że muszę być aktywny merytorycznie, w regulaminie tego nie było, a ja akceptowałem tylko regulamin, skoro tam tego nie było to niesłusznie usunęliście moje typy
No właśnie, że nie, bo spora część wygrywających, to osoby mające albo mało postów i długi staż na forum albo udzielające się bardzo sporadycznie. Po niektórych ewidentnie widać, że się nie udzielają.znowu wygra klika mająca dużo postów, a nowym nie daje się szans
No i co by to dało? Jestem przekonany, że po zakończeniu konkursu Twoja aktywność byłaby taka sama, czyli Postów: 6, Reputacja: 10. Bierzesz udział w każdym konkursie jak popadnie i jakoś licznik postów się nie zwiększa z każdym nowym konkursem.Pozatym aktywność liczymy po zakończeniu konkursu a nie przed
Aha, "jakoś to sie kręciło", czyli doskonale wiedziałeś, że w każdym konkursie mogą Ci odebrać nagrodę, bo się nie udzielasz i zawsze Ci się udawało, bo ktoś na to przymykał oko. Pewnie liczysz, że teraz też Ci się uda i dalej "będzie się kręciło".pepe86 identyczne mam spostrzeżenia ale wcześniej jakoś to sie kręciło
Sponsorowi to chyba lotto komu da te freebety. I tak do kogoś trafią. Poza tym co sponsorowi z takich graczy, którzy ciągle grają za jego pieniądze.A to, że usunęli obecnych i potencjalnych klientów sponsora tego konkursu
Tym bardziej nie rozumiem po co sobie dorabiać tyle roboty i z własnej woli zmuszać się do rozliczania 4 meczów dziennie x 150 konkursowiczów x 14 dni fazy grupowej. Nawet z 2 meczami już widać, że będzie z tym masę roboty, a z 4 to będzie jej 2 razy więcej. Powodzenia życzę...Spokojnie, wszystkie typy dzisiaj będą podliczone. To trochę trwa, ponieważ jest masa postów i to zajmuje sporo czasu, a nie każdy ma czas w nocy podliczać.