Nie ma to znaczenia.co w przypadku jesli moj login w buku i na forum sa inne??
U mnie podobna sytuacja depozyt dokonany 11.06 dzień przed MŚ...co w przypadku jesli w trakcie trwania mundialu nie dokonalem depozytu do Oddsring - nagroda przepada czy moge jeszcze zrobic depozyt?
Napewno było napisane ????Szkoda że w regulaminie nie było nic o wymaganym depozycie w czasie mundialu, jedynie o posiadaniu konta... Przydałoby się tam też takie informacje zamieszczać, w końcu od tego chyba jest regulamin. W temacie z nagrodami większość ( chociaż w tym przypadku piszę tylko za siebie :] ) pewnie zerknęła na wielkość nagród, nie wczytując się dokładnie..
W regulaminie nie bylo. Bylo w temacie z nagrodami - szkoda, bo Ja dopiero dzis to ogarnalem, nie zawsze patrze w nagrody bo nie jestem pazerny - co wygram to wygram.Napewno było napisane ????
moze w regulaminie nie , ale gdzieś tam bylo ...W regulaminie nie bylo. Bylo w temacie z nagrodami - szkoda, bo Ja dopiero dzis to ogarnalem, nie zawsze patrze w nagrody bo nie jestem pazerny - co wygram to wygram.
Napisałem widomość do Marcina poprzez reputacjeSytuacja wygląda następująco. Kto nie złożył depozytu to niestety nie otrzyma nagrody. Każdy temat trzeba przeglądać.
Co do zwycięzców. Proszę podsyłać następujące dane Marcinowi-Odrze: login (e-mail), nagroda + miejsce.