wydaje mi sie, ze tak ale niech Benek albo Marcin sie odniesie do tego.A co z osobami , które awansowały do 40 z ujemnym bilansem punktowym? Też bedą miały punkty dzielone na pół ?
Tak. Również są dzielone na półwydaje mi sie, ze tak ale niech Benek albo Marcin sie odniesie do tego.
Tak. Było już to wielokrotnie omawiane. Jako, że w Oddsring nie ma handicapu europejskiego, takie typy mogą zostać podane.Typy: Zespół x wygra 1/2 golami są zgodne z regulaminem?
W którym miejscu tej tabeli jest ogólny bilans?wrzucam jak wyglada punktacja po meczach 1/8 ( + polowa punktow za faze grupowa ) :
https://www.sendspace.com/file/zgitwk
To albo czegoś nie rozumiem albo... przecież ogólny bilans to chyba najważniejsza statystyka? Jak więc jej może nie być w oficjalnej tabeli?nie ma ogolnego bilansu - jest tylko punktacja po fazie grupowej (polowa punktow) + punkty kazdego z graczy w poszczegolnych dniach 1/8 finalu.
A rozumiesz kwestie, że bilans ogólny jest najważniejszy i tworzenie tabeli bez tego nie ma najmniejszego sensu? Nieistotne, że dojdą punkty, z takim tokiem myślenia to najlepiej w ogóle nie robić tabeli i zrobić ją dopiero jak się wszystko skończy, skoro i tak "zawsze mogę sobie podliczyć punkty sam".