Jak możesz to daj link do oficjalnej rozpiski planu gier na ten turniej, bo coś nie mogę znaleźć, by później nie było wątpliowści kto miał rację w przypadku zmiany godzin spotkań.Człowieku przestań mi tu głupoty pisać!! Gdzie oficjalnie?? w bwin, w bah?? To jest oficjalnie?? Nie rozśmieszaj mnie. Na livescorach?? Tez się mylą. Sprawdzać trzeba na oficjalnych stronach turniejów.
Po co wybierasz takie mecze. Wybierz takie, z którymi nie ma problemów.
Tu nie chodzi o żadne jasnowidzenie, a mecze nie zostały przełożone tylko buk się pomylił także i koniec.
Podaj typy na dzisiaj, tylko sprawdź dokładnie wybrane mecze, żeby się nie okazało, że będą one jutro. Z tego co widziałem to jeszcze jest kilka, które na pewno będą dzisiaj.Dzieki czy mozna zmienic doane . I czy moge podać jeszcze spotkania na dzisiaj >>>??
Żałosne..Nie ma problemu, też jestem za.
Ty jestes żałosny, ten Twój post to potwierdza. Zawodnik sie wycofał, oddał miejsce swojemu rywalowi z którym wczesniej powinien porzegrać i tylko dzieki zachowaniu fair play Grzesio grał dalej. Tu nie ma nic żałosnego w przeciwieństwie do Twoich postów.Żałosne..
Ale cóż świadczy tylko o was.
????
Sam robisz większą wioche niz Ci sie wydaje - za te kłotnie to kartke powinnienies dostaćŻałosne..
Ale cóż świadczy tylko o was.
????
Sorry za błąd - poprawione.Mój przeciwnik w parze (Kolejka 2 Dzień 2 czempion6 - fabregas) podał mecz: 16-09-08 04:00 Pennetta F. - Peer S. wynik: 2-0 2,25 ma policzone na Tylko ze ja wczesniej podalem typ na
Pennette 16-09-08 04:00 Pennetta F. - Peer S. wynik: 1 1,50 Zgodnie z regulaminem ( 6. Jeśli przeciwnik poda swoje typy przed nami, możemy zagrac wszystkie spotkania, które zagrał rywal, ale musimy typowac innego zwycięzcę. Dotyczy to zarówno innego zwycięzcy seta, jak i całego spotkania. Jeśli przeciwnik gra na zwycięstwo Roddicka, nie można grac zwycięstwa Roddicka ani w meczu, ani w secie, ani handi na Roddicka ani DW na Roddicka. Tylko typy na ilośc setów lub na rywala. Jeśli przeciwni da DW 3:0, my możemy dac DW tylko na przeciwnika, tj 2:3, 1:3 i 0:3.) powinien miec to spotkanie policzone na .
Spokojnie te mecze planowo miały się odbyć ok. 21:00 i prawdopodobnie już sie skończyły jednak na ich wyniki będziemy musieli poczekać do jutra. Cierpliwości...Chciałbym sie dowiedzieć co bedzie z tymi meczami ??
16-09-08 20:45 Kim K. - Simmonds P Typ : 1 Kurs : 1.35
16-09-08 20:45 Daniel M. - Alvarez D. Typ : 1 Kurs : 1.30
16-09-08 20:45 Mello R. - Chvojka E. Typ : 1 Kurs : 1.35
Wysyłem je dokładnie 7 min przed ich rozpoczęciem i były w ofercie BAH , a nadal sie nie odbyły , ?? Będziemy czekać czy nie zostana zaliczone ??