No tak masz rację jemjogurt też się nie popisał ehhi jemu sie nic nie rzuciło xd do tego w jego grupie
Grzesio jezeli nie masz czasu na konkurs, to trzeba było sie zachować honorowo i iddać mi ten prezent co Ci podarowałem , a nie teraz masz pretensje nie wiadomo do kogo . !Radził bym sie jednemu jak i drugiemu uspokoić , bo jak wiadomo mozecie wylecieć z tego konkursu , a ja jako nieszczęsliwy przegrany czekam tylko na taką okazje zeby otrzymać tak prezent ???? wiec lepiej spokojnie . NA PW sobie załatwiajcie takie sprawy !
Oferta w bah była wczoraj na pewno przed północą.- Wczoraj oferty nie bylo , BAH nie daje w niedziele na tenis , daje w nocy lub z rana.
2] gowno mnie obchodzi co pisze w regulaminie - nie mialem czasu - nie moja wina ze tak koncze lekcje
3] ty modem nie jestes wiec nie oceniaj czy beda uznane czy nie
4] Jak mialem czas dac typy oferta byla taka jaka widzialem , nie moja wina.
BAH to slaby buk z lipna oferta , w dodatku zamykaja zdarzenia wczesnie i mysla sie z datami - geografii by ich poluczyc
Typy daje wtedy kiedy moge i mam czas , jak oferta lipna to nie moja wina
Zegnam
No jak? Oczywiście typ nieuznany bo dzień pomylony. Pisaliśmy o tym już baaaardzo dużo.Nie wiem co jest z meczem Kuznetsova S. - Li N. bo widze ze teraz ma się odbyć o 4:00 jutro, wczoraj sprawdzałem miał się odbyć dzisiaj, tak było na BAH, ale ze tam czesto są błędy w godzinach więc sprawdzałem na bwin, potem na najpopularniejszych livescorach i wszystko było OK, więc jak ta sprawa zostanie rozwiązana?
Tak, tylko ta sytuacja nie wynika z mojego niedopatrzenia tylko ze zmian w planie meczowym, wczoraj oficjalnie było zaplanowane te spotkanie na dzisiaj a zostało zmienione na jutro, ja nie mam jeszcze umiejętności jasnowidzenia, więc nie jestem wstanie przewidzeć takich nieoczekiwanych zmian.No jak? Oczywiście typ nieuznany bo dzień pomylony. Pisaliśmy o tym już baaaardzo dużo.
Człowieku przestań mi tu głupoty pisać!! Gdzie oficjalnie?? w bwin, w bah?? To jest oficjalnie?? Nie rozśmieszaj mnie. Na livescorach?? Tez się mylą. Sprawdzać trzeba na oficjalnych stronach turniejów.Tak, tylko ta sytuacja nie wynika z mojego niedopatrzenia tylko ze zmian w planie meczowym, wczoraj oficjalnie było zaplanowane te spotkanie na dzisiaj a zostało zmienione na jutro, ja nie mam jeszcze umiejętności jasnowidzenia, więc nie jestem wstanie przewidzeć takich nieoczekiwanych zmian.
Take it easy, zadałem pytanie, dostałem odpowiedź i OKCzłowieku przestań mi tu głupoty pisać!! Gdzie oficjalnie?? w bwin, w bah?? To jest oficjalnie?? Nie rozśmieszaj mnie. Na livescorach?? Tez się mylą. Sprawdzać trzeba na oficjalnych stronach turniejów.
Po co wybierasz takie mecze. Wybierz takie, z którymi nie ma problemów.
Tu nie chodzi o żadne jasnowidzenie, a mecze nie zostały przełożone tylko buk się pomylił także i koniec.