grzesio
Forum VIP
Do UWAGI napisz , albo do INTERWENCJI.Mnie wczoraj nie pozwolili podać zastepczych ...
Może wysłuchają
Do UWAGI napisz , albo do INTERWENCJI.Mnie wczoraj nie pozwolili podać zastepczych ...
18-09-08 04:30 Srebotnik K. - Schiavone F.1 @ 1,75 uzytkownik Akselek grupa 6 grał ten mecz o godzinie 22.19 i dał ten sam kurs wiec prosze dowód. A Ciebie Batigol czy jak tam masz powinni wywalić , za niesportowe zachownie , za kłamianie , i za niepotzrzebnie robienie zamieszania w tym konkursie , bo cały czas tylko ty masz coś do uwagi !!Nie potrafię zrozumieć dlaczego u yoji typ zastepczy zostal normalnie sprawdzony. Podobno nie wolno zmieniać typów.. być może po prostu jestem zbyt ograniczony żeby to zrozumieć :wink:
A na marginesie, mój rywal zawyżył kurs na Srebotnik o 10 groszy. Wynosi on 1.65, a nie 1.75 i jest taki od południa więc tłumaczenia, że zmienił się przed chwilą niech sobie krycha odpuści :wink:
Po wczorajszej awanturze czytałem regulamin 3 razy i jeśli dobrze pamiętam zawyżania kursów = dyskwalifikacja.
Pozdrawiam :smile:
Ty chyba jesteś jakiś smieszny .Człowieku poatrzałem w oferte doładnie o po godzinie 22 , a dokładniej po L.M i był kurs na Srobotnik 1.75 , a na jej przeciwniczke 1.85 . Wiec człowieku nie wiem o co Ci chodzi . Ludzie nie wem , zrobcie cos modzi bo ten człowiek mnie wykończy wiecznie jest cos nie tak ;/ , cały czas mu coś nie pasuje . Batigol to jest tylko zabawa ! A ty sie zachowujesz tu jakbyć grał o jakieś życie ! Naprawde człowieku zajmij sie swoimi typowaniami a nie sie wiecznie wypowidasz i piszesz głupoty !