Było podliczane bo tamte spotkania były przesuwane z powodu dłużej trwających wcześniejszych spotkań. Mecze, które niektórzy z Was podali dzisiaj, były i są od początku zaplanowane na jutro. Wielokrotnie wam pisaliśmy, żeby nie ufać ślepo godzinom podawanym często na początku błędnie przez bah.Ale to trochę dziwne, że spotkania które grano w poprzedniej rundzie (grany były na drugi dzień o 1:00, 2:00 w nocy) podliczano... a teraz jest inaczej. Tak wiem, trzeba było patrzeć tam i tu, no ale to trochę nie poważne.
M. Koning - M. A. Lopez Jaen 2:0 (7:6 , 6:2)Nie wiecie czy odbył się mecz Lopez Jaen M.A. - Koning M (alpen challenger)? Bo od tego zalezy czy musze podawać typy na jutro czy nie
3 runda – rozgrywki grupowe ( 8 grup po 4 osoby ). Gramy systemem każdy z każdym. Każdy pojedynek trwa od poniedziałku do soboty. Zwycięstwo nagradzane jest 3 pkt, w przypadku remisu zawodnicy otrzymują po 1 pkt. ( rozgrywki grupowe trwają 3 tygodnie )
Tak. :jezora:Witam.
Spotkanie Peng S. - Domachowska M., które było zaplanowane na 9:00 zostało odwołane. Czy mogę podać typ zastępczy za to spotkanie ?
????????Szkoda że nie możemy przyznawac nagrody fair-play. Uzytkownik krycha18 napisał do mnie właśnie PW, że pomyliliśmy się i nie policzyliśmy jednego spotkania Grzesiowi. Była to 5 kolejka w 2 rundzie. I w ten sposób krycha8 odpadł, mimo że nawet sam Grzesio nic nie wykrył. Wielki dla krychy18.