rasijskij - nie obrażaj się jak małe dziecko. Trzeba umieć przyjąć na swoje barki krytykę jeśli coś się robi źle i bez jakiegokolwiek pojęcia. W żadnym innym konkursie czy temacie prowadzonym przez pozostałych adminów nie ma czegoś takiego co ty zrobiłeś. Jeśli miałbyś jakieś pojęcie o tym to wiedziałbyś, że można zmienić regulamin ale
w myśl zasady fair play jego nowe zasady obowiązują:
a) od daty publikacji
lub
b) następnej kolejki czy rundy
a nie
c) raz tak a raz inaczej (czyt.widzi mi się admina).
Zapytaj swoich bardziej doświadczonych kolegów, którzy prowadzą to forum czy to co zrobiłeś jest fair!?!? Bo widzę, że dalej nie rozumiesz tej zasady:
fair play. Albo może któryś z pozostałych adminów czyta forum
NHL i wypowie się w temacie czy Twoje zagranie było fair play.
Dla potwierdzenia moich słów. To co zrobiłeś:
Moje pytania:
1) Dlaczego Twoje poranne zmiany obowiązują od daty publikacji a popołudniowe zmiany obowiązują od początku trwania konkursu? Jeśli ustanowiłeś jak sam twierdzisz bezsensowną zasadę to trzeba się z niej umieć wycofać z klasą a nie z płaczem jak dziecko w przedszkolu.
2)Wg Ciebie zmiana regulaminu w trakcie konkursu i to że działa ona wstecz jest fair play? /pytanie w tym przypadku retoryczne, ale chciałbym żebyś na nie odpowiedział na forum/
3)Wg Ciebie przyznanie komuś punktów za coś co zrobił zgodnie z ówcześnie obowiązującym regulaminem a potem odjęcie uczestnikowi tych samych punktów po zmianie regulaminu i wprowadzeniu nowych zasad jest fair? /kolejne pytanie retoryczne ale chciałbym żebyś na nie odpowiedział na forum/
4)Nie pomyślałeś o tym, że gdyby od początku nie było punktów za analizy, to może ktoś by wrzucił wtedy wyższy kurs, żeby dostać więcej punktów? Albo może ktoś na początku wrzucił bardziej zachowawczy typ, bo wiedział, że dostanie jeszcze punkty za analizę? /dalej uważasz, że Twoje zmiany są fair?/
Jak już przestaniesz płakać i użalać się nad sobą jaki to Ty nie jesteś strasznie pokrzywdzony przeze mnie to przemyśl to napisałem powyżej.
P.S. A skoro już mam takie wtyki, że wprowadza się dla mnie zmiany w regulaminie to wprowadź następną: Jeśli admin nie umie grać fair play, to niech nie gra albo niech zostanie zmieniony na innego.
Pozdrawiam gorąco