rasijskij
Forum VIP
@shadow89 jak rozumiem nie jesteś zainteresowany moją propozycją, którą przedstawiłem Ci w wiadomości prywatnej. Zresztą tak jak sądziłem. Martwi mnie, że mimo iż byłeś dostępny nie pofatygowałeś się nawet mi odpowiedzieć. Jeśli chodzi o Twój powyższy wpis to nie zamierzam odpowiadać na Twoje pytania, które jak sam zaznaczyłeś są czysto retoryczne, ponieważ nie jest to przesłuchanie. Po drugie chciałbym Ci serdecznie podziękować za wyjaśnienie czym są zasady fair play. Po trzecie - potraktuj to jako dobrą zabawę, a nie jako sprawę życia lub śmierci. Wiem, że konkursy są dla Ciebie bardzo ważnym elementem tego forum, bo ciężko Cię zauważyć w innych działach, ale przesadą jest robienie takiego zamieszania w konkursach, gdzie nagrodami są - jak to bywało już określane - "jakieś ochłapy". Na koniec chciałbym Ci coś pokazać. Mogłeś tego nie zauważyć skupiając się na tematach konkursowych, ale wciąż szukamy moderatorów (niewielki link na różowym tle w górnej części strony):
Zachęcam do złożenia kandydatury. Jeśli znajdzie się dla Ciebie miejsce to od ręki oddam pod Twoją opiekę pieczę nad konkursem, a w przyszłości będziesz miał możliwość wykazać się profesjonalizmem i pokazać amatorom takim jak ja, jak należy zorganizować konkurs z prawdziwego zdarzenia. Życzę Ci samych trafnych typów i wysokich wygranych w Naszych zabawach. Również pozdrawiam!
Zachęcam do złożenia kandydatury. Jeśli znajdzie się dla Ciebie miejsce to od ręki oddam pod Twoją opiekę pieczę nad konkursem, a w przyszłości będziesz miał możliwość wykazać się profesjonalizmem i pokazać amatorom takim jak ja, jak należy zorganizować konkurs z prawdziwego zdarzenia. Życzę Ci samych trafnych typów i wysokich wygranych w Naszych zabawach. Również pozdrawiam!