A ja jestem drugą osobą, o którą chodzi, również tego nie przeżywam, szczególnie, że graliśmy tego dnia dwa inne zdarzenia i zarówno mój typ na ten dzien jak i typ kolegi @rekretyper był na minus. Po prostu tego dnia wrzucając swój typ zauważyłem, że kolega wrzucił handi na Stars z kursem 3,05, a ja to samo handi 20 minut wcześniej zagrałem na swoim koncie
Fortuny z kursem 2,71 i w rozmowie z @rasijskij napisałem mu, że jest taka sytuacja. W ciągu 20 minut powrót tego kursu do poziomu 3,05 nie był możliwy, bo na wszystkich światowych rynkach Stars szli tego dnia w dół i
Fortuna z kursem by nie wróciła. Dodatkowo zdziwiony tym kursem sprawdziłem zaraz po tym jak zobaczyłem ten typ i nadal był na poziomie 2,71, który ja zagrałem.
Po wczorajszym spotkaniu Toronto mam prawdopodobne wytłumaczenie sytuacji, mianowicie jeśli kolega korzystał z aplikacji a nie grał tego zakładu, nie wrzucił go w kupon to widział nadal wyższy kurs. Aplikacja nie nadąża z wyświetlaniem zmian kursów, które rzeczywiście nastąpiły. Taka sytuacja miała miejsce wczoraj właśnie w przypadku Toronto, aplikacja nadal pokazywała @2,87 a po wrzuceniu w kupon zobaczyłem, że jest to już @2,75. Więc przypuszczam, że kolega wybrał typ, zobaczył na apce @3,05 i wrzucił do konkursu. Gdyby go w tym momencie grał to dodając do kuponu zobaczyłby, że kurs był już na poziomie @2,71.
I tyle w tym temacie, przepraszam za zamieszanie.